TORNAR

Outlet Igualada Comerç, a l’espera del gran dia

Aquest dissabte a la Rambla, plaça de la Creu i carrer Garcia Fossas

economia
Divendres, 4 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Imagineu-vos centenars de metres de botigues, una al costat d’altra. Imagineu milers de regals, productes de qualitat, però amb els preus pensats per a vosaltres. Imagineu un potent ‘Shopping Line’. Imagineu descobrir una ciutat i el seu autèntic i autòcton comerç. Doncs, el dissabte, dia 5 de juny, no caldrà imaginar res. Tot això es podrà experimentar a l’Outlet d’Igualada Comerç, a peu per l’eix comercial d’Igualada.

Al final, més de setanta establiments comercials compartiran els espais al peu del carrer a la Rambla Sant Isidre, c/Garcia Fossas i a la Plaça de la Creu. Aquest format ja s’ha convertit en un esdeveniment tradicional en el calendari de la ciutat i amb la seva tercera edició, superarà totes les que s’han fet fins ara. En només un parell de setmanes, ja s’havien omplert totes les inscripcions per participar en la tercera edició d’aquesta exitosa proposta comercial, superant així en temps record totes les previsions. Sembla que aquesta proposta d’Igualada Comerç UBIC va arrelar molt bé entre els comerciants i els resultats obtinguts en les dues edicions anteriors fan pensar que l’afluència de públic serà com mai vista. Una de les frases més utilitzades de comerciants que van participar en la primera edició era 'Excepcional' quan se'ls preguntava en l’enquesta de com havia anat la jornada. El públic, per l’altra banda, afirmava en un percentatge de 90 % que tornarà per la propera edició. Segon l'enquesta feta l'any passat, 91% dels visitants van valorar la promoció de molt bé, o bé.

Tots aquests resultats i previsions d’enguany estan fonamentades en la potent maquinària promocional que ha engegat Igualada Comerç UBIC. L'entitat està realitzant una campanya comunicativa per les terres de Lleida i a bona part de Catalunya Central. A més a més, els visitants tenen la possibilitat de participar en el sorteig d’una magnifica bici elèctrica. Les butlletes de participació es podràn dipostar a dos punts d’informació que tindrà l’entitat durant la jornada d’aquest dia, una a la cantonada del c/St. Magí amb la Rambla, i l’altre, prop de l’Arxiu Municipal, a la Plaça de la Creu.

Bona difusió

Per comunicar aquesta activitat, l’entitat ha empleat altres mitjans de comunicació, també, com la tele, la premsa i la ràdio. Els visitants hi seràn obsequiats també amb unes pràctiques guies d’aquesta activitat, que es repartiràn per facilitar la seva estada a Igualada. Aquests plànols detallats de la zona, contenen una complerta llista de participants en l’activitat, com una extensa seleció dels restaurants que oferiràn menús especials i altres establiments de menjar del centre de la ciutat, amb l’objectiu d’oferir una visita agradable als visitants de fora d’Igualada.

L’entitat també destaca l’estreta col·laboració amb els serveis municipals de la ciutat. Ja s’han realitzat diferents reunions amb varis departaments de l’Ajuntament, Policia Local, Servei de Neteja i altres, per tal de organitzar de millor manera possible aquest gran dia comercial. Tenint amb compte l’ocupació de la Rambla Sant Isidre, c/Garcia Fossas i la Plaça de la Creu, cal tenir amb compte l'afectació del trànsit a la zona i es recomana, tant als veïns, com els visitants de deixar el cotxe, utilitzar el transport públic, o el que és millor encara de anar a peu per tal que el fluxe de vehicles i el trànsit en general sigui el més fluid possible. Com és habitual per aquests esdeveniments, Igualada Comerç UBIC hi instalarà fil musical.

Sorpreses

No obstant això, l’entitat ha guardat amb un gran secretisme l’espectacle sorpresa. Des d’Igualada Comerç UBIC únicament ha trascedit que es recomana a tots els visitants que hi portin la càmera de fotos i/o de vídeo, i que sobre les 12 del migdia i a les 7 de la tarda estiguin molt atents.

Cal creure, doncs, que una veritable invasió de gent, desde les terres de Lleida, fins a Barcelona, passin un dia complert a Igualada, combinant bones compres, dinant als restaurants de la ciutat, passejant i coneixent el llegat cultural Igualadí. Milers de persones d’arreu de Catalunya no es dedicaran només a comprar als diferents comerços, sinó ompliran tot el centre comercial de la ciutat. Serà una oportunitat immillorable per fer promoció de la marca 'Igualada', a més a més en un ambient divertit i festiu. Tot el comerç igualadí es beneficiarà de visitants i turistes d’aquell dia. I no només el comerç, sinó moltes activitats i serveis de la ciutat. En la complicada situació actual, Igualada Comerç UBIC aposta per estendre la imatge positiva i optimista de la nostra ciutat, generar i estimular l’activitat econòmica.

Així doncs, Outlet d’Igualada Comerç UBIC, com els millors Outlets brindarà l’oportunitat d’adquirir tota mena de productes de les campanyes anteriors i de l’any passat. En diferència de la típica 'Botiga al Carrer', quan surten més d’un centenar llarg de comerços en una zona àmplia de tota la zona comercial d’Igualada, Outlet al Carrer consisteix en l’ocupació de només una zona concreta i concentrada, oferint d’aquesta manera una imatge comuna, d’unió, i força i creant un potent 'shopping line'. La distribució de parades és lineal, sobre la calçada, en una ubicació única: Rambla Sant Isidre, c/Garcia Fossas i Pl. de la Creu. Probablement, la nostra ciutat serà aquell dia un punt neuràlgic de Catalunya, comercialment parlant. Tants els comerciants, com el públic en general esperen amb ganes la tercera edició d’Outlet d’Igualada Comerç.

Igualada Comerç UBIC


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.