TORNAR

Igualada es converteix aquests dies en el referent comercial de Catalunya

Avui obre portes el REC.01, i l'Outlet Igualada Comerç se celebrarà dissabte · anoiadiari·cat distribueix una edició especial en format paper

economia
Dijous, 3 juny 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana Igualada es convertirà en una capital de moda i de comerç. Dues iniciatives independents coincidiran en dates a la nostra ciutat i la convertiran en una botiga outlet amb marques de prestigi nacional. S’espera que el REC.01, per una banda, i l’Outlet Igualada Comerç per l’altra, atreguin a igualadins, gent de la comarca i de la resta del país. En motiu d'aquest esdeveniment tant especial per a Igualada com és el Rec.01, anoiadiari·cat ha preparat una edició especial en format paper que es podrà trobar a totes les 'pop-up stores'. I ja podeu veure les primeres fotos a la fotogaleria.

Dissabte tornarà l'Outlet d'Igualada Comerç

A l'espai de Cooked in Barcelona al REC.01, acabant els últims detalls - Foto: Marc Vila

Aquest dijous a les 10 h del matí el REC.01 inicia la seva segona edició, que durarà fins dissabte a les 22h. La iniciativa independent va néixer amb el principal objectiu de donar a conèixer i posar en valor el barri del Rec, segons ha dit Cristina Domènech, ‘si marques de fora aposten pel nostre barri, per què no haurien de fer-ho la gent de la ciutat?’.

La UBIC per la seva banda, ha programat per al dissabte 5 la tercera edició de l’Outlet Igualada Comerç. A diferència de la Botiga al Carrer, en aquest esdeveniment, més de 70 comerços faran les seves vendes outlet al llarg d’una ‘shopping line’ concentrada entre la Rambla, la plaça de la Creu i el carrer Garcia Fossas.

Més que compra

Ambdues iniciatives proposen activitats paral·leles més enllà de les purament comercial. Així, el REC.01 aposta per concerts de Comelade, Mahogo i altres grups amb vinculacions a la comarca, i la UBIC ha preparat dos espectacles sorpresa que tindran lloc el mateix dissabte a les 12 del migdia i a les 19 h al centre de la ciutat. No s'ha desvetllat en què consistiran, però la UBIC recomana portar la càmera de fotos...

Jordi Martínez, president de la UBIC, ha afirmat la voluntat de trobar sinergies positives entre les dues propostes que aquest cap de setmana coincideixen a la ciutat, i està segur que hi haurà una gran afluència de visitants a Igualada.

Edició especial en paper


4 Comentaris

F

Frederic Marquès

Barcelona

4 de juny 2010.08:42h

Respondre

Hola soc en Frederic de Barcelona. Ahir vaig venir a Igualada pel tema del REC Comerç i realment he de dir que està molt aconseguida la idea. Barrejar comerç i patrimoni històric és molt maco,... Llegir més en un barri ”d’època”. Felicito als promotors de la idea, ja que crec que això és part del ”valor afegit” que tant es busca en el marketing actual. De totes maneres vaig veure un gran problema: la circulació de vehicles a la zona propera va ser un caos, amb cues de més d’un quilòmetre quan jo vaig marxar (19.30 hores). No m’esperava veure tants cotxes: o hi havia molta gent o tothom anava en cotxe. I, a més, amb semàfors que col·lapsen el trànsit com el que hi ha al costat d’una benzinera. A part d’això, felicitats.

c

carme

igualada

3 de juny 2010.20:22h

Respondre

Una iniciativa que té èxit en aquesta ciutat adormida després de tants anys i hi ha gent que hi troba pegues....quina poca visió!Endavant els amics de rec, feu una feina fantàstica!

J

Jordi

Igualada

3 de juny 2010.18:08h

Respondre

doncs a mi m’encanta que es quedin aquestes pintades. i espero que el meu ajuntament no les netegi ni les faci netejar.

N

Nadia

Òdena

3 de juny 2010.08:45h

Respondre

Suposo que els responsables del REC 01 després netejaran totes les pintades que han fet per a aquesta zona. L’any passat NO ho van netejar. L’Ajuntament els hauria d’EXIGIR que ho netegessin.... Llegir més Queda bonic i modern, és cert, però després de l’activitat és una porqueria incívica.Esperem que no hagi de ser l’empresa de neteja viària qui hagi de fer-ho perquè ja seria ”tenir morro”.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.