TORNAR
PUBLICITAT

Jaume Guixà: ‘Les Penyes han estat perseguides pel Barça’

El precandidat és contrari al projecte Foster i a la requalificació dels terrenys del miniestadi

esports
Divendres, 28 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Espai Cívic Centre va acollir aquest dijous al vespre la presentació de la candidatura de Jaume Guixà a les eleccions del FC Barcelona. És ja el tercer precandidat que passa per Igualada per exposar el seu programa. Guixà va parlar, sobretot, de la situació de les Penyes, a les quals afirma que s’ha de donar més importància i recolzament, i també es va mostrar clarament contrari al projecte Foster, a la demolició del miniestadi i a la continuïtat de Txiki Beguiristain com a secretari tècnic del club.

Jaume Guixà

Jaume Guixà va reconèixer que és difícil competir amb altres precandidats, més mediàtics o que compten amb el recolzament de Laporta, i per això va explicar que des del principi ha apostat clarament per les xarxes socials. Una part molt important de la seva explicació va tractar el tema de les Penyes: va criticar l’actitud del club els darrers anys, i va afirmar que se’ls ha de donar més presència —per exemple, fent que el portaveu del Consell Consultiu formi part de la Junta, o obrint una oficina al club específica per als tràmits de les penyes.

No al projecte Foster

Pel que fa a la gestió econòmica, va afirmar que ‘el club té un deute important que s’haurà d’equilibrar’, però no a través de projectes immobiliaris com la requalificació dels terrenys del miniestadi. Guixà va dir que és contrari al projecte Foster, ‘que no respon al tarannà del soci del Barça, però va reconèixer que s’han de fer modificacions importants al Camp Nou en matèria d’accessibilitat i serveis.

Sobre fitxatges va afirmar que no volia dir-ne res sense haver parlat amb l’entrenador, però sí que apostava per la no continuïtat de Beguiristain com a secretari tècnic del club i per potenciar la Masia. També va dir que, en cas que fos president, portaria a ratificació del Consell Consultiu el nomenament de Cruyff com a 'president d'honor' del Barça, ja que aquesta figura no la contemplen els estatuts.

La candidatura

En la seva visita a Igualada, Jaume Guixà va comptar amb la presència de Joan Segarra, fill del mític ‘Gran capità’ del Barça, i que forma part de la seva candidatura. De fet, en la xerrada es va projectar un emotiu reportatge sobre aquest històric jugador del FC Barcelona. La precandidatura de Guixà també compta, entre d’altres, amb la néta del fundador del club, Emma Gamper, i amb l’escriptora Mercè Morales.


3 Comentaris

f

ferran

igualada

28 de maig 2010.15:26h

Respondre

Es una llàstima, segurament el proper president serà un dels dos mega-pijos Sandro o Ingla, a mi m’hagués agradat que s’hagués presentat el Reixach, un home tranquil, el que més li agrada... Llegir més és el futbol i no necessita fer diners extres perquè ja en té uns quants i tampoc sembla que en gasti gaires.

A

Albert

Igualada

28 de maig 2010.12:48h

Respondre

Sí, té molt bona oratòria, però parlant destrossa el català. Li veig difícil que passi el tall de les signatures. A més de semblar-ho, cal ser-ho.

J

Josep

Igualada

28 de maig 2010.08:45h

Respondre

Tota una sorpresa descobrir el bon fer d’aquest precandidat. De principi no el tenia en compte a l’hora de donar la meva signatura, però ahir em va agradar molt: no forma part dels ”pijos”... Llegir més d’ESADE, ni de l’”establismen”, té molt bona oratòria (és catedràtic),les idees clares i un projecte sòlid al darrera, cosa que he trobat a faltar als principals candidats. I una cosa molt important... sentit comú en els seus anàlisi. La meva signatura anirà per ell, i si passa el tall, també el vot. Endavant Jaume!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.