TORNAR

Marc Ingla: ‘Nosaltres som la millor opció, duem el Barça al cap i al cor’

Marc Ingla i Alfons Godall presenten el seu projecte a Igualada

esports
Dijous, 27 maig 2010. 03:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Igualada segueix rebent les visites dels precandidats a les eleccions del Barça. Aquesta vegada ha estat el torn de Marc Ingla, que encapçala una candidatura formada per quatre ex vicepresidents del club. Marc Ingla i Alfons Godall han explicat amb il·lusió el seu projecte a l'espai cívic centre amb una sala plena de socis i simpatitzants blaugrana i han compartit un pica pica amb els assistents.

Públic assistent

Marc Ingla

Amb una posada en escena més austera i tradicional que la que va portar Sandro Rosell a la Sala però amb la mateixa afluència de públic, Marc Ingla ha explicat el seu projecte com a possible futur president del Barça. Ha apostat pel número quatre. Quatre per reforçar la idea d’equip, un equip format per quatre dels sis vice-presidents que van participar en la primera etapa de Joan Laporta com a president i quatre per explicar els quatre pilars de la seva candidatura: Continuisme absolut en termes esportius, excel·lència institucional, doblar els beneficis i participació del soci. Marc Ingla també ha explicat que vol obrir masies per tot del món per captar el talent futbolístic i exportar el model de joc Barça. Ingla afirma que defensarà la catalanitat del club sense fer política.

Marc Ingla ha afirmat que són la millor opció i ha explicat que els quatre porten el club al cap i al cor, i que creuen en el model, el model d'èxit sense intervenció de la directiva en camp esportiu, el model solidari i el model de la cantera.

Després de la presentació, hi ha hagut un torn de preguntes amb intervencions de tots colors. El toc humorístic i divertit de la nit l’ha protagonitzat un assistent que, després de mostrar-li el seu suport, ha aconsellat a Ingla no parlar tant del Rosell i parlar més de la seva candidatura.

Un cop finalitzat l’acte tant Marc Ingla com Alfons Godall han acompanyat a tots els participants a fer un pica pica i han tingut ocasió d’apropar-se als socis i parlar de tu a tu amb ells i resoldre els seus dubtes i inquietuds.


6 Comentaris

j

jaume

igualada

27 de maig 2010.19:17h

Respondre

A en Carles:
Els rossellistes sempre amb la mateixa canço! Quants partits polítics no basen la seva estratègia en alertar del que faran els altres i mai se´ls ha criticat:

erc, ciu, psc, pp,... Llegir més nunyez, laporta, etc...

I off course el senyor Rossell. Que no és cap angelet, encara que vagi de santet...

Jo vull que el pijo d´en Rossell m´expliqui alguna de les seves contradiccions.

1) txiqui: quan rossell era a la directiva no el tragava. Al llibre que va escriure quan era fora del barça, va dir clarament que el volia cardar al carrer. Ara diu que li cau bé i treballaria amb ell. QUINA HIPOCRESIA!

2) rijkaard. el volia fora I FOTRE L´SCOLARI, va guanyar 2 lligues i 1 champions. L´hagues tornat a cagar. I a sobre es vol apropiar dels titols aconseguits, que es van aconseguir amb Rijkaard.

3) guardiola: busqueu hemeroteques, despres del partit del getafe i d´haver perdut a numancia, va dir que no es menjaria els turrons, perquè no tenia experiencia. Rossell la va tornar a cagar i a sobre, ara diu que Guardiola FOREVER. Quin FALS!

4) diu que guardiOLA no te feeling amb laporta i ingla: pero GUARDIOLA el dia del valladolid, va dedicar davant tota l´aficio un guiny a laporta pels 7 anys de servei. NO MENTEIXI AL SOCI ROSSELL.

5) tito vilanova: rossell el va fotre al carrer pels seus amiguets. A Guardiola aixpo no li va agradar gens...

6) grada jove: una grada jove es una idea genial, pero tornara a portar els boixos nois i la seva facció d´extrema dreta espanyolista, els casuas. Hi ha evidencies que serà aixi. ROSSELL VOL CARREGAR-SE LA BONA FEINA DE LAPORTA.

7) Lliçons morals: Rossell ha fet campanya a través dels seus cicerones (freixa, consell 2.0, pelikano, diari gol, grup godo) destrossant sense ètica ni moral ni proves qualsevol cosa, ara resulta que a ell no se´l pot tocar ni dir res i s´indigna.


Rossell va treure un llibre molt dur sobre la junta directiva fa uns anys. Ple de ressentiment i odi. Els seus companys de junta: Freixa (cat radio i rac) bartomeu (cat radio), etc...han difamat, atacat sense pietat i no han dubtat en posar el dit a la llaga, en qualsevol cosa de Laporta...


Ara que no vagin de cavallers. No ho son, no ho han estat mai. I Rossel ha estat amagat a l´ombra perquè no sap parlar en public. I continua sense saber-ne. Un president que es preparar per a unes eleccions i ni aconsegueix això no diu molt bé d´ell.

8) La premsa rossellista i espanyolista: el Grup Godó...que ha estat el seu escut sempre i que per interessos evidents, manar a can barça, ho donarà tot fins al final. La retallada de llibertat d´expressió al grup godo als darrers dies, per comentaris contra Rossell es espectacular...

9) Rossell estava contra la senyera a la samarreta. la treurà? Rossell és un pájaro que no vol ofendre MAI als espanyols. No parlem massa en català no sigui que s´enfadin, no posem la senyera, no sigui que no ens acceptin. Laporta ha conseguit quelcom inmillorable: com va dir bassas, ha fet catalanitat de la victoria, no de la derrota.

10) Com podem estar tan cecs de pensar que Rossell es el salvador sent el candidat de Intereconomia, Tomas Roncero, Jose Ramon de la Morena, Tomas Guasch, Marca, As i Grup Godo...HACE FALTA DECIR NADA MÁS?


El projecte d´ingla o de ferrer es clar: mantenir la fòrmula d´exit dels darrers 7 anys, ells encarregant-se de l´economia i deixant als professionals la feina de fitxar i cordinar, tal com ha de ser. Els 7 anys de triomf parlen per si sols. Portavem molts anys de sequera sense guanyar res. NINGU NO HO RECORDA ARA?

A

Albert

Igualada

27 de maig 2010.16:55h

Respondre

L’Alexandre Rossell ens omplirà el vestidor de brasilenys, que ja sabem que ”bé” que acaben a can barça. Menys samba i més Masia (com ara). L’Alexandre volia d’entrenador, quan era el... Llegir més vicepresident, al seleccionador brasiler, masses coincidències ?

M

Manel

Igualada

27 de maig 2010.15:49h

Respondre

Moltes gracies penya,esteu fent una bona feina,soc soci fa un munt d’anys i mai habia vist un acte organitzat per la penya blaugrana d’Igualada amb tanta gent.Una gran iniciativa apropar als... Llegir més candidats a la nostra ciutat. Ara escoltar-los a tots i despés a votar

J

Jordi

27 de maig 2010.14:13h

Respondre

Tant el Marc Ingla com el Sandro Rosell poden ser molt bons presidents, i crec que reconduiran la campanya per no parlar de draps bruts.

L’unic que em preocupa es que el Sandro interfereixi en... Llegir més fitxatges i en el terreny esportiu (ja ho va fer durant els 2 anys que fou vicepresident esportiu amb Laporta) i això tard o d’hora causarà friccions amb en Pep Guardiola. En sandro vol oferir 6 anys de contracte al Pep, pero em temo que no aguantaran junts tant de temps. En Marc Ingla sembla menys intervencioniste a nivell esportiu.

C

Carles

Igualada

27 de maig 2010.11:54h

Respondre

Això és el que hauria de fer Sr. Ingla, no parlar tant de Rosell i no fer acusacions falsas sobre la seva trajectoria. No val tot per guanyar les eleccions. Aquesta ha de ser una campanya... Llegir més constructiva, així els socis podrem vuere quin és el millor candidat. Jo vaig escoltar el programa de Rosell i em va semblar molt interessant i ell sembla un senyor.

j

josep

Igualada

27 de maig 2010.08:40h

Respondre

Està bé que els socis tinguem l’opció d’escoltar els diferents candidats. Agraeixo a la Penya Blaugrana que faci aquest esforç d’acostar-nos-els.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.