TORNAR

L'Associació Cultural del Centre de l'Espelt organitza un curs d'orquestra de guitarres

Dirigit a alumnes d'escoles de música i conservatoris

cultura
Dilluns, 24 maig 2010. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
De l'1 al 4 de juliol tindrà lloc la segona edició del Curs Internacional d'Orquestra de Guitarres i masterclass, a l'Espelt. L'Associació Cultural ja fa dies que treballa per organitzar aquest esdeveniment, en què els alumnes podran treballar un repertori variat, des del Barroc i fins el segle XX amb el professor David Murgadas.

L’Orquestra de Guitarres fa desenvolupar aspectes musicals molt semblats a les d’Orquestres de Corda o Simfòniques, com el treball en grup, la consciència del paper del director, escoltar les altres veus, apreciar i gaudir del treball col·lectiu i del seu resultat. Tots aquests i altres aspectes fan crear recursos musicals al guitarrista que d’altra manera, a causa de l'isol·lament de l’instrumentista, costen més d’aplicar. Al final del curs es farà en concert, una mostra del treball realitzat.

Els alumnes poden escollir entre el curs de guitarra masterclass, el curs de música de cambra o el curs d'instruments antics. Per formalitzar la inscripció cal enviar un correu electrònic a ciog2010@gmail.com. Podeu consultar tota la informació al document adjunt.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.