TORNAR

Les Joventuts Musicals d’Igualada presenten la programació de les 'Serenates d’estiu'

Arriba la 31 edició d'aquest cicle, que començarà el proper 22 de maig

cultura
Dissabte, 15 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un any més, les Joventuts Musicals d’Igualada han organitzat el cicle cultural Serenates d’Estiu. Enguany són quatre les propostes, amb formacions i repertori d’allò més variat. Encetarà el cicle el Quartet Quixote de corda, el dissabte 22 de maig, oferint obres de Mozart, Casablancas i Schubert.

El quartet Quixot encetarà la programació

Ja al mes de juny, Sanjosex presentarà el seu tercer disc ‘Al marge d’un camí’ el dissabte 5. El dia 12 serà el torn de Peiwoh, ‘Cants del sud i del nord’, una formació que compta amb la participació d’Arianna Savall, filla de l’igualadí Jordi Savall, i que presentarà a través del seu repertori un original viatge per la Mediterrània. L’òpera bufa ‘La Serva Padrona’ serà la darrera proposta, per al dissabte 19 de juny, amb la interpretació d’Alba Cruz, Josep Ramon Olivé i Arnau Vinós. Totes les actuacions tindran lloc al claustre de l’Escola Pia a les 20.00 h. El preu de cada concert és de 6 euros, però amb el carnet de l’Escorxador, estudiants i socis de les Joventuts Musicals s’obté un descompte del 50%. Podeu consultar tota la programació a aquest arxiu adjunt.

Documents adjunts

Programació Serenates d'Estiu



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.