TORNAR
PUBLICITAT

Igualada viurà el dia internacional dels museus

El diumenge 16 de maig, una ruta teatralitzada des del Museu del Traginer fins a cal Granotes

cultura
Dimarts, 11 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge 16 de maig, el Museu del Traginer · Col·lecció Antoni Ros, L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada i el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, han organitzat una activitat gratuïta per al Dia Internacional dels Museus.

El Dia Internacional dels Museus és una celebració que té lloc anualment amb l’objectiu d’apropar les institucions museístiques i els professionals que hi treballen al públic en general, i de sensibilitzar els ciutadans sobre la tasca i els reptes que tenen els museus per esdevenir institucions al servei de la societat i el seu desenvolupament.

La celebració del Dia Internacional dels Museus començarà a les 10.30 h amb una visita comentada al Museu del Traginer. A les 11.30 h, s’iniciarà el recorregut d’un carro carregat de pells des de la plaça dels Traginers fins a l’antiga adoberia de Cal Granotes, passant per alguns dels carrers més emblemàtics del barri adober. En Xatet de Cal Granotes acompanyarà el traginer fins a la seva adoberia tot explicant les principals característiques del barri. Arribats a l’antiga adoberia de Cal Granotes, el públic podrà seguir una visita teatralitzada que començarà a les 12 del migdia (places limitades).

Aquesta activitat és gratuïta. Per visitar Cal Granotes cal reserva prèvia al telèfon del museu 93 804 67 52.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.