TORNAR

El projecte ‘Arrela’t a Calaf’ ha lliurat ja 179 alzines

Aquest diumenge 9 de maig es farà la plantada al Bosc dels Nadons

Dilluns, 3 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dijous, dia 29 d’abril, el primer tinent d’Alcalde, Joan Caballol, i les regidores Judit Viladrich, Imma Sans i Fina Bastardas, van fer l’última entrega d’alzines a nadons calafins, abans de la plantada conjunta, que tindrà lloc el diumenge 9 de maig. Aquest cop van ser nou els nadons que van ser a l’Ajuntament, acompanyats dels seus pares i familiars, per tal de recollir el corresponent plançó d’alzina i una carta explicativa del projecte.

Les nou famílies, després de recollir l'alzina

El projecte ‘Arrela’t a Calaf’, que es va posar en marxa l’1 de gener del 2006, ha repartit en quasi quatre anys i mig, 179 alzines a nadons calafins. Cada vegada que un nen o una nena és inscrit al Registre Civil, l’Ajuntament li entrega un plançó d’alzina. La família en té cura fins el dia que s’organitza la plantada conjunta de tots els arbres al pati del convent de Sant Francesc. Enguany, el diumenge 9 de maig es plantaran 47 alzines noves que s’afegiran a les 132 que ja hi ha plantades a l’antic hort del convent calafí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.