TORNAR

L’Aerosport avança cap a la professionalització

El 8 i 9 de maig se celebrarà la 18a edició de la fira d'aeronàutica esportiva a Igualada

economia
Dimarts, 27 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dilluns el president de Fira d’Igualada, Pere Carles, ha presentat la 18a edició de l’Aerosport. Aquesta és l'única fira d’aeronàutica esportiva celebrada a l’Estat espanyol i per això l’ha considerat un referent en el sector. La fira tindrà lloc durant els dies 8 i 9 de maig i segueix caminant cap a la professionalització per deixar enrere la part més lúdica i festiva que tenia abans.

La fira comptarà amb la presència de 43 estands, la majoria són empreses internacionals amb representació espanyola, i es repartiran entre una carpa de 800 m2 allunyada de les pistes i 15 carpes a peu de pista per a aquells estands que requereixin una ubicació especial.

El delegat de la Cambra de Comerç a l’Anoia, Josep Vallès, ha dit que ‘en aquesta edició la fira assoleix la majoria d’edat’, remarcant la feina feta durant tots aquests anys i elogiant la professionalització que s’ha aconseguit en les darreres edicions. Jordi Riba, tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, ha volgut subratllar que aquesta és la primera edició de l’Aerosport que se celebra sabent que l’aeròdrom d’Òdena serà l’aeroport corporatiu de Catalunya. Pere Carles espera que les activitats esportives que han marcat fins ara el caràcter de l’aeròdrom i les corporatives es puguin compatibilitzar perfectament.

Acrobàcies

Per conservar una part del caire més festiu de l’Aerosport, enguany s’ha convidat a Castor Fontoba, un pilot d’acrobàcies subcampió d’Espanya d’acrobàcia aèria, que farà una exhibició i diferents batejos de vol.

La inauguració de l’Aerosport tindrà lloc el dissabte dia 8 a les 12.00 h, i comptarà amb la presència d’Oriol Balaguer, director general de Ports i Aeroports de la Generalitat de Catalunya. Els organitzadors de la fira han volgut agrair la col·laboració de diversos comerços igualadins que han aportat productes per obsequiar als pilots visitants. També han agraït especialment el suport d’Aeroports de Catalunya i AENA.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.