TORNAR

El CPP Igualada Suro Pub encara la recta final de la lliga de Preferent

CTT Dels Horts 4 – CPP Igualada 1

esports
Dilluns, 26 abril 2010. 09:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Diumenge passat es va reprendre la lliga a Preferent després d’unes jornades de pausa a causa de diverses circumstàncies. El CPP Igualada Suro Pub es va desplaçar a Sant Vicenç dels Horts per disputar l’avantpenúltim partit de la fase regular de la lliga. Els igualadins no van poder aconseguir la victòria davant del conjunt del Baix Llobregat, que es va imposar per 4-1.

El partit va començar de cara pels anoiencs amb la victòria de Ricard Alert davant de Toni Sánchez per 3-1. De seguida, però, el conjunt local va reaccionar amb la consecució de l’empat per part de Toni Barcojo davant de Joan Moriana per 1-3. En la següent partida Bernat Bisbal tampoc va poder evitar que el local Josep Mª Guzmán el superés per 1-3. Els dobles es van escapar per ben poc; la parella igualadina Alert – Moriana dominava per 2 jocs a 1, però la de Sant Vicenç Barcojo – Sánchez va acabar imposant-se per 2-3. Finalment, Toni Barcojo va fer el punt definitiu pels del Baix Llobregat superant a Ricard Alert per un ajustat 2-3.

En la propera jornada, el CPP Igualada Suro Pub disputarà els dos partits de la fase regular de la lliga que li resten, i que acabaran de determinar la seva classificació de cara a la disputa del play off.

Finals territorials escolars de tennis taula

El cap de setmana passat es van disputar a Sabadell les finals territorials de tennis taula dels Jocs Escolars. La competició va aplegar els palistes escolars que van obtenir els millors resultats en els Jocs Escolars de les seves respectives comarques de la província de Barcelona. La representació anoienca va estar formada per l’equip infantil dels Maristes format per Miguel Moriana i Luca Monti, així com per la palista infantil Carolina Veciana de la EA Apiària de Piera i per Eduard Escolà, de l’Acadèmia Igualada, en categoria alevina.

En la competició per equips, la parella dels Maristes va prendre part en una lluita emocionant pel segon lloc del seu grup, que finalment van acabar cedint davant de l’AEE Lluís Companys de Sabadell per 1-2. A més d’aquest partit, els igualadins van superar per 2-1 a l’Ateneu 1882 i van perdre davant del Reina Elisenda per 0-2.

Per la seva banda, Carolina Veciana va tenir una gran actuació en superar per 2-0 les seves quatre rivals al grup. En aconseguir la primera posició, la palista de Piera va accedir a la final nacional que es disputarà el proper 15 de maig a Ripollet.

Per últim, Eduard Escolà va quedar en la quarta posició del seu grup mostrant un molt bon nivell davant de palistes més experimentats que ell. Cal felicitar als quatre palistes que finalment van arribar a aquesta final territorial així com a tots aquells que han pres part a les tres fases dels Jocs Escolars de l’Anoia de tennis taula que s’han disputat al llarg de la temporada a les instal•lacions del CPP Igualada Suro Pub a Les Comes.

CPP Igualada


1 Comentaris

A

Agusti

Igualada

26 d'abril 2010.14:31h

Respondre

Va que si tot va bé a Ripollet tindreu suport de l’afició. No es va ressentir el Joan de la lesió?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.