Joan Masip i Ricard Alert de Suro Pub es classifiquen per al torneig estatal

Bon paper de benjamins i sub 21

Dimarts, 9 desembre 2008. 11:02. Redacció AnoiaDiari.
Els dies 6, 7 i 8 d’aquest mes, aprofitant el cap de setmana llarg, es va celebrar a la localitat empordanesa de Bàscara el torneig zonal, classificatori per al torneig estatal que es disputarà a Valladolid el mes de febrer. El torneig reuneix jugadors de Catalunya, València, les Illes Balears i Aragó en un mateix escenari. Quatre palistes del CPP Igualada Suro Pub hi van prendre part en dues de les categories, aconseguint resultats satisfactoris.

Joan Masip, tercer classificat

En categoria benjamina, Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka van representar el club igualadí. El quadre inicial va emparellar-los en el mateix grup. Joan Masip va guanyar als seus quatre rivals, obtenint la primera posició del grup que li donava el passi als vuitens de final de la competició.

Per la seva banda Albert Kenji Matsuoka va aconseguir una victòria i tres derrotes, dues d’elles per uns ajustats 2-3, quedant fora del quadre final.

Joan Masip va vèncer a Adrián Díez per 3-1 als vuitens de final, a Sergi Artacho per 3-0 als quarts de final i es va veure superat per Aleix Busquets per un ajustat 2-3 a les semifinals.

En la disputa del tercer i quart lloc, el palista igualadí va imposar-se a Enric Casadó per 3-0 aconseguint pujar a l’últim calaix del podi i la classificació per a l’estatal.

En categoria Sub-21, els representants del club anoienc van ser Bernat Bisbal i Ricard Alert. Bernat Bisbal va aconseguir una plaça als setzens de final en obtenir la tercera plaça del seu grup després de dues derrotes. En aquesta ronda es va veure superat per Ferran Vila per 1-3, i en la següent partida, va caure per 0-3 davant de Dani Martínez.

Per la seva banda, Ricard Alert va aconseguir la primera posició en el seu grup després de dues victòries i una derrota, fet que li donava l’accés als vuitens de final. En aquesta ronda es va imposar a David Casiñol per 3-1, però es va veure derrotat als quarts de final pel valencià Libre Sancho per 0-3. En la següent partida també va veure’s superat per Ramon Clivillé per 1-3, i finalment va vèncer a Ferran Vila per 3-2, aconseguint la setena posició final que també el classifica per al torneig estatal.