TORNAR
PUBLICITAT

‘Espero que Catalunya sigui el segon poble d’Europa en aconseguir la independència properament’

Peter Pieter Vandermoere, observador internacional a Igualada

politica
Diumenge, 25 abril 2010. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest matí al teatre de l’Ateneu, Marina Llansana i Oriol Junqueras han presentat els eurodiputats del grup Aliança Lliure Europea que han vingut a Catalunya amb motiu de les consultes per a la independència.

Eurodiputats a Jorba

Oriol Junqueras ha qualificat aquest esdeveniment de ‘gimnàstica autodeterminista’. Per la seva banda, l’eurodiputat cors François Alfonsini ha volgut fer palesa la seva empatia amb el poble català i ha dit que l’Europa del futur és aquella que reconeix els seus pobles.

La coordinadora de les consultes ha enviat Peter Pieter Vandermoere com a observador internacional i en el seu discurs, en anglès, s’ha mostrat content per aquest pas que fa avui Catalunya, i en to distès ha dit que espera que Catalunya sigui el segon poble d’Europa en aconseguir la independència, ja que espera i desitja que Flandes ho faci abans. L’acte també ha comptat amb el vicecoordinador d’Arelar, que s’ha mostrat gelós del que està vivint avui Catalunya.

Després de sortir de l’Ateneu, els eurodiputats han passat per la plaça Pius XII on han pogut gaudir d’una una actuació castellera dels Moixiganguers i han emprès una ruta pels diferents pobles de la comarca on es realitzaven consultes. Passades la una del migdia han passat per Jorba, on han acompanyat l’alcalde del poble, Josep Maria Palau mentre votava.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.