TORNAR

El periodista Jordi Robirosa presentarà el seu llibre a Igualada

En un acte organitzat pel Club Bàsquet Igualada

esports
Dimecres, 14 abril 2010. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper 20 d’abril a les 19.30 h, la Biblioteca Central d’Igualada acollirà la presentació del llibre ‘A prop de les estrelles de l’NBA’, escrit pel conegut periodista esportiu Jordi Robirosa. Es tracta d'un acte obert a tothom, en el qual el mateix autor explicarà algunes de les anècdotes i històries que recull en aquest treball. anoiadiari·cat sortegem 3 exemplars del llibre. Participa-hi!

Jordi Robirosa, un dels locutors d’esports més carismàtics del nostre país, explica off the record els secrets del món apassionant de l’NBA. Als inicis dels anys vuitanta, la informació televisada sobre el bàsquet professional americà arribava amb comptagotes. Un bon dia, però, un comunicador anomenat Jordi Robirosa ens va començar a parlar d’aquest món epustuflant des de Televisió de Catalunya. A partir d’aleshores, els noms de Magic Johnson, Michael Jordan o Larry Bird, els Celtics, els Lakers o els Bulls van passar a alimentar, d’una manera espectacular, la 'bàsquetmania' catalana.

Després de vint anys de recórrer els pavellons dels Estats Units empunyant el micròfon, Robirosa, que actualment dirigeix el programa NBA.cat a Televisió de Catalunya, ens revela en aquest llibre les dèries, les heroïcitats i els detalls més sorprenents de jugadors, entrenadors, periodistes i fans famosos de la lliga de bàsquet més cèlebre del món, amb el seu habitual estil sorneguer, desimbolt i entusiasta. A més, el llibre compta amb el pròleg de Marc Gasol.

anoiadiari·cat sortegem tres exemplars del llibre ‘A prop de les estrelles de l’NBA’. Participa-hi!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.