TORNAR
PUBLICITAT

Manel Buron, nou president de l’Igualada Hoquei Club

Finalment només la seva candidatura era vàlida

esports
Dimecres, 31 març 2010. 20:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El periodista Manel Buron és des d’aquest dimecres el nou president de l’Igualada Hoquei Club. En una roda de premsa, el club esportiu ha fet públic el veredicte de la Junta Electoral, segons el qual només la seva candidatura era vàlida. Així doncs, en haver-hi una sola llista, no és necessari seguir amb el procés electoral.

Manel Buron (imatge d'arxiu)

En la compareixença, el president sortint, Josep Maria Oller, ha fet un agraïment públic a totes les persones i empreses que col·laboren amb l’IHC, així com als socis. També ha valorat positivament el fet que s’haguessin presentat dues candidatures, ja que ‘això vol dir que hi ha gent disposada a agafar compromisos’. Per la seva banda, Manel Buron ha reiterat les ganes i la il·lusió de la nova junta, ‘que treballarà intensament per posar l’IHC al lloc que li pertoca’.

Manel Buron: 'Cal treballar per tornar l'IHC al lloc que es mereix'


4 Comentaris

I

Ivan

2 d'abril 2010.15:25h

Respondre

Com ahir em vas dir, caldrà suar la samarreta. però és l’hora de la unió perduda. El timó a les teves mans reeixirà. Són molts anys de batalles i coneixença. El 17 d’abril tornaré a... Llegir més l’hoquei després de molts anys. Ara ja no et trobaré al teu lloc de sempre, però et veig als ulls de les fotos de premsa i la teva veu d’ahir que m’indiquen que et buidaràs en aquest nou repte. I jo hi seré per veure i posar el meu granet de sorra per aixecar-ho tot plegat. torna el Manel, el més renovat, el que no es casarà amb ningú i templarà la premsa com només ell a la comarca ho sap fer. Torna el Manel, al Manu com a la colla ens agrada dir-ho. Socis:
estigueu tranquils...LA NAU ARRIBARÀ A BON PORT!!! TOTS A LES COMES. PROU JA DE VEURE SEIENTS BUITS!!!

M

Marc Estrada

Igualada

1 d'abril 2010.08:43h

Respondre

Juas, juas, juas...No paro de riure. Quina manera de fer el ridícul eh Jordi Torra ? El que heu de fer és deixar de posar pals a les rodes i dedicar-vos als escacs.,,

A

Anna

IGD

31 de març 2010.22:53h

Respondre

L’altra candidatura ha quedat seca, no ha donat fruit i s’ha fomut una castanya. Esperem que les coses millorin.

J

Josep

Igualada

31 de març 2010.21:01h

Respondre

Molta sort PRESIDENT !

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.