TORNAR

'S'anul·len per segon cop les eleccions a l’IHC'

Pendents de la resposta definitiva de la Secretaria de l'Esport, Jordi Torra afirmava que no es podrien celebrar

esports
Dimarts, 30 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Estupefacció entre els assistents a la sala d’actes de l’IHC, dilluns al vespre. En el que havia de ser la presentació de la candidatura de Jordi Torra, es va anunciar que quedarien anul·lades les eleccions per segona vegada, 'a causa d’un defecte legal de forma'. Els estatuts recentment aprovats per assemblea i que van ser presentats a la Secretaria General de l’Esport encara no han estat validats per aquesta, i 'això impedeix que continuï amb normalitat el procés electoral', segons va explicar Jordi Torra. El candidat va afirmar que, en alguns casos, aquest tràmit pot durar fins a 8 mesos, cosa que deixa el club en una situació límit perquè no hi podria haver comicis fins entrada la propera temporada. De totes maneres, des del Club informen aquest dimarts al matí que estan esperant la resposta oficial i per escrit de la Secretaria de l'Esport, en què es digui si es poden celebrar o no les eleccions. També han informat que un dels membres de l'equip de Jordi Torra no era soci del club, motiu pel qual la Junta Electoral hauria d'invalidar aquesta candidatura.

Jordi Torra i la resta del seu equip

Segons va dir Jordi Torra, aquest defecte en el procediment va detectar-lo Anna Recasens, persona que l’equip proposava com a gerent del club, en informar-se d’altres aspectes legals: ‘No n’hi ha prou en presentar els estatuts actualitzats a la Secretaria, cal que aquesta hi doni el vistiplau, i això pot significar fins a 6 o 8 mesos abans no doni una resposta’.

L’equip de Jordi Torra es va lamentar d’aquesta situació, perquè trenca totes les expectatives de cara a la propera temporada: ‘És una llàstima perquè havíem trobat els espònsors que el club necessita, i després de Setmana Santa ja volíem presentar l’equip i l’entrenador que proposàvem per a la propera temporada’. Segons Torra, ‘havíem pensat en un equip de màxims, d’alta qualitat, perquè els espònsors trobessin atractiu col·laborar-hi’. Ara, amb aquest impàs de temps, temen que els possibles patrocinadors es refredin, i que es perdi la possibilitat de comptar amb l’entrenador i els jugadors amb qui havien negociat.


28 Comentaris

J

Josep

Igualada

31 de març 2010.21:02h

Respondre

Ja tenim president !, ja no cal perdre més el temps. Comencem a treballar JA !

m

manel

igualada

31 de març 2010.17:49h

Respondre

Aneu discutint que mentres us van fotent els jugadors!

P

Pau

Igualada

31 de març 2010.12:03h

Respondre

El comentari 22 (Joan) ho diu perfecte; es pot dir més alt, però no més clar.
”i de pas garantir-se que l’Aymamí li buscarà espònsor a l’Igualada” ? Si hem d’esperar això ens morirem... Llegir més esperant: no poden tapar els deutes de l’Ajuntament i encara en tindran pels altres ?
Lisard o Marc o ... està bé veure que almenys, ara, la crítica ja no vagi acompanyada de la falta de respecte.

M

Marc Estrada

Igualada

31 de març 2010.11:20h

Respondre

Està clar que amb el Jordi Torra i Cia el poder de l’IHC estaria en mans dels criptoconvergents. Però no tinc gaire clar que amb el Burón i companyia l’Aymamí no pugui fer i desfer com li... Llegir més vingui en gana. Es més, em diuen que el Burón sempre ha mantingut una relació amor-odi amb el poder, sempre avalat pel senyor Fontanellas -en els seus bons anys-. Votar Burón és votar per la continuïtat de l’essència Fontanellas a l’IHC i de pas garantir-se que l’Aymamí li buscarà espònsor a l’Igualada.
D’altra banda, tant si guanya com si perd crec que el Burón queda en molt mala posició com a periodista esportiu a Ràdio Igualada. Suposo que el posaran a fer un altre tipus d’informació. No me l’imagino criticant al Torra, si aquest arriba a ser president...

P

Pep

Igualada

31 de març 2010.10:29h

Respondre

Es que no som nosaltres els dirigents. Nosaltres opninem del que els que volen ser els dirigents estan fent... i estan fent riure.

u

un soci veterà

Igualada

31 de març 2010.09:28h

Respondre

Soc soci des de fa molts anys, l’Igualada H.C. es un club amb molt prestigi i a més ha estat sempre un club senyor.

Veient tots aquets comentaris, creieu tant els uns com els altres que esteu a... Llegir més l’alçada necessària per dirigir aquest club?

Com deia aquell: reflexionem-hi si us plau, reflexionem-hi

J

Joan

Igualada

31 de març 2010.08:22h

Respondre

Ostres... aixó es fabulós...que i te a veure ara la Sra. aquesta que ha quedat vidua que sols coneixen els del seu voltant perque algú li vulgui fer mal ???? Això és al.lucinant...
Si no és... Llegir més socia, no és socia i si hi ha un culpable (apart de la Junta Electoral) que ho tenia d’haver vist en el seu moment) es el Torra que es debia pensar que podia fer el que volia, el que tenia que fer era posar un altre persona que de ben segur en te moltes al seu voltant i punto i despres fer-se socia i entrar en la junta si sortia escollida.
Ja veieu que fàcil.
Els estatuts tenen unes normes i cal complir-les (TOTHOM) O ES QUE HI HA SOCIS DE 1ª I SOCIS DE 2ª??????
Les coses han de ser com han de ser... Un altre cosa hagues sigut que el Sr.Torra ho hagues explicat i intentat arreglar abans pero saber-ho i no dir res i esperar a veure si passa, això no és manera de fer les coses, diguin el que diguin ara.
Jo preferiria que hi haguessin eleccions perque l’IHC s’ho mereix però també es mereix que siguem honestos a l’hora de fer les coses.
No se quina decesió hauran pres, ja dic que jo prefereixo eleccions, pero sino es aixi el que digui la Llei es el que s’haurà de fer li piqui a qui li piqui.
No cal entrar en temes personals perque no es el cas.
Visca l’IHC que és el que importa en aquest moment. (Tots a ser més persones i menys politics) el IHC necesita aquest esforç per part de tots.

M

Maria

31 de març 2010.01:22h

Respondre

No es pot creure que hi hagi persones tan rebuscades i amb tan poca ètica.
Sr. Rubinat s’ha equibocat de candidatura, el feia mes inteligent pero.... Sr. Torra , has deixat veure la teva segona... Llegir més cara, que per sert, a molts ja ens constava.
Manel tens el meu vot. Anims, endevant i molta força.

s

soci

Igualada

30 de març 2010.23:29h

Respondre

” L’objectivitat i seny dels socis són bàsics. No caure en jocs extra - electorals. Les normes, les regles i la legalitat són imprescindibles en processos com aquest ”.

J

Josep

IGD

30 de març 2010.20:20h

Respondre

Això de buscar atacs personal inexistents i fer-se la víctima per intentar desprestigiar al rival no denota gaire to democràtic.
Quines són les irregularitats de la Junta del St.Torra ? Ho han... Llegir més dit la Junta Electoral.

M

Marc

Igualada

30 de març 2010.20:06h

Respondre

Veien tots aquests comentaris sembla que el Sr. Burón hagi pagat a tot de gent perque deixin comentaris negatius d’en Torra.
Vist des d’un punt de vista extern, crec que s’està fent una... Llegir més muntanya d’un gra de sorra. Per començar la llista d’en torra no entenc perquè s’hauria d’innabilitar, ja que la Sra. Lopez fa 4 mesos que va quedar vidua i és normal que no hagi tingut temps per canviar el nom del marit del carnet de soci. Per altra banda és evident que la culpa de tot això la tenen els incompetents de la junta electoral, ja que havien d’haver denunciat aquest fet quan es va presentar la candidatura i no ara. Veien tot això em faig les seguents preguntes: Quin interès tenen amb tot això els amiguets del Sr.Burón per a desacreditar el Sr.Torra? Tanta por té el Sr. Burón d’anar a eleccions? no serà que els socis ja n’estan farts d’aquesta mala gestió i mal lideratge de l’IHC i tenen ganes de canvi? Bona sort Torra, la majoria de socis i que no fan comentaris estem amb tu.

P

Pau

Igualada

30 de març 2010.19:23h

Respondre

Una candidatura ha de contenir només socis. Si no ets soci no en pots formar part. Qui és que no veu una cosa tan simple ?. Dir que qui no és soci no en pot formar part és un atac personal ?, au... Llegir més va ! Si no sabem fer ni això com gestionarem un club com l’IHC.

N

Nani

30 de març 2010.18:01h

Respondre

Sra. M.P.
Jo tambè soc mare i crec que a l’Olga no li han fet res, l’unic que han vist es un irregularita, un nom que no coincidia amb el cens i ho han dit, com hagues fet el Sr. Torra si també... Llegir més ho hagues detectat.
S’ho esteu agafant com a alguna cosa personal, i s’esteu equivocant, si volia ser de la junta, encara que ho haguessin consultat en advocats, perque no ho van canviar abans de presentar candidatura, per si de cas... va home va, el que estan donant a entendre la candidatura del torra es que si no es per ells, no es per ningu, quina vergonya.

J

Jep

Igualada

30 de març 2010.16:13h

Respondre

Enlloc de les eleccions de l’IHC sembla que el tema aquí sigui el Pasión de Gavilanes

j

joan

igualada

30 de març 2010.15:38h

Respondre

Sr. Torra, crec que ha faltat a la veritat. Que vostè ha presentat candidats que no són socis. Que la seva candidatura ha estat anul.lada per aquest motiu i que ara vostè vol treure petroli d’on... Llegir més no n’hi ha. El procés endegat ara és perfectament correcte i legal i tirarà endevant vulgui o no vulgui el Sr. Torra. Un cop els Estatuts ha estat aprovats res impedieix celebrar les eleccions... I si hi hagués problemes per part de la Direcció General d’Esports, doncs aleshores es repeteixen...però sé de bona font que no n’hi hauran, que les eleccions poden celebrar-se i que tot està correcte. Per tant penso que (amb eleccions o sense) tenim virtualment el nou president de l’IHC, el Sr. Manuel Buron. I espero que així sigui proclamat i que aleshores sàpiga combinar amb mesura l’¡experiència de la gent que ha viscut i treballat per l’IHC fins ara amb les noves idees que poden aportar

m

m.p

30 de març 2010.15:29h

Respondre

burón i companyia, soc mare i el que li heu fet a l’olga no te nón, peró se que els actes mal fets es tornen en contra qui els ha fet.
només podría fer una cosa així un indigent intelectual i... Llegir més moral.

m

manel

30 de març 2010.15:24h

Respondre

jajjaa hola martixell....ja veig que tens a tots els teus fills escribint comentaris en contra del torra, jajajaja no camviaràs mai,
tu tens els pares de l’ equip dels teus fills i al entrendor... Llegir més amargats dels teus histerísmes, crec que tu seríes la millor presidenta.....peró del montbui, ...encara que... pensan-ho bé no els hi desitjo tan mal com el qe pasem amb tu

un afectat

J

JOAN C

IGUALADA

30 de març 2010.15:20h

Respondre

BONA TARDA, ACABO DE ARRIBAR A CASA I NO PUC ESTAR DE CONTESTAR AL LLEGIR TANTES INCONGUÈNCIES. HE SABUT AQUES MATÍ EL QUE EL SR. MANEL BURON HA FET A L’OLGA LOPEZ, MOLT CONEGUDA AL CLUB PER SER... Llegir més MARE D’UN JUGADOR, I AQUI TOTS SOM UNA FAMILIA.
CREC QUE EL SR, MANEL BURÓN HA FET UN ACTE DE MEZQUINESA I UN COP BAIX AUNA PERSONA VÍDUA DE FA 4 MESOS, TOT PER ADJUDICARSE UNES ELECCIONS SENSE L’OPINIÓ DEL SOCI,
SR, BURÓN , L’IGUALADA ES MEREIX ALGÚ MILLOR QUE VOSTÉ, PERQUE DE ”CAUDILLOS” NO EN VOLÉM

J

Joan

30 de març 2010.15:18h

Respondre

He sentit a la ràdio que la Junta Electoral ha anul.lat momentaneament la candidatura del Torra per irregularitats i aquest llavors a demanat que s’aturin les eleccions.
En els propers dies... Llegir més s’ha de veure com es resol el tema.
Per lo que sembla doncs, la candidatura no era correcte, com es que no ho van veure els Srs. de la Junta Electoral en el seu moment, o sigui quan es van presentar ???
Sembla el joc dels desproposits això.
I si no és correcte queda fora i punt no ???
Que algú ho expliqui bé perquè això no s’enten gens...
Farem riure a tothom... que no ho sabem fer bé o que ??

P

Pau

Igualada

30 de març 2010.11:52h

Respondre

Lisard, quin problema tens amb Jove Cambra d’Igualada ? Saps les activitats que organitza i en que col·labora ? Amb el teu comentari ja queda clar que no. La ignorància i la falta de respecte no... Llegir més et fan veure (o no vols veure) la realitat. Això de barrejar tots els temes amb la política ja demostra el teu tarannà. Segur que tu, des del sofà de casa, deus arreglar el món cada dia. El més fàcil és no fer res i criticar-ho.

http://www.jcigualada.org/

P.D.: Si pogués votar (no en sóc soci) a les eleccions de l’IHC no votaria al Torra.

e

eRIC

Igualada

30 de març 2010.11:19h

Respondre

”És una llàstima perquè havíem trobat els espònsors que el club necessita, i després de Setmana Santa ja volíem presentar l’equip i l’entrenador que proposàvem per a la propera... Llegir més temporada”, ”‘havíem pensat en un equip de màxims, d’alta qualitat” ... perdó, però no puc parar de riure. Fan el mateix que els de l’Ajuntament, es pensen que som rucs i, tan uns com els altres, s’enduran una bona sorpresa.

L

Lisard Estrada

Igualada

30 de març 2010.11:10h

Respondre

Senyor Jordi Torra, deixi d’intoxicar i de dir mentides. El seu problema és que ha fet una candidatura de pà sucat amb oli. No té res lligat i, a més, veu que perdrà clarament. Ara vol... Llegir més boicotejar tot el procés ? M’agradaria saber què n’opina de tot plegat un criptoconvergent com el Josep Maria Torras Payerol. Quina manera de fer pena aquests convergents. Ï mira que el Marc Castells em cau bé, però és que uns personatges tan depriments darrera d’ell...Tota aquesta colla de la Jove Cambra de veritat que no serveixen ni per jugar al Monopoly...

M

Marta González

Igualada

30 de març 2010.10:20h

Respondre

De la manera que esteu plantejant les coses sembla que el Torra aquest té molt mal perdre, fins i tot abans d’haver perdut les eleccions ja intenta endarrerir-les. Ànims Manel, la gent de l’IHC... Llegir més ja sap a qui hem de votar. I, per cert, jo sí que us puc avançar una cosa: el Manel sí té l’espònsor lligat per a la propera temporada.

X

Xenia

Igualada

30 de març 2010.09:51h

Respondre

Un cop la Junta Electoral ha anulat la candidatura pel canvi per defecte de fons en els candidats presentats.
Tot si val per anular les eleccions. No fa aixó Berlusconi ?
El club, amb major cor que... Llegir més cap, volia una transició ràpida a una nova Junta que tingui el temps necessari per a preparar la propera temporada.
La primera anul·lació solventava problemes futurs amb la Secretaria General de l’Esport que no hagués acceptat la nova junta.
Aqueta segona es ”Si no es meu. No es de ningú”. Encara que no pugui fer una llista per que no tingui prou gent per posar-hi.
Pel Sr Torra tot si val.

F

Frenando

hucia

30 de març 2010.09:05h

Respondre

Senyors de la candidatura pel cambi dexeu de fer politica,pobrets alguns de la llista quina llastima com us esteu deixan enbaucar.
Defectes de forma,no sera Sr torra que no es veritat que a trobat... Llegir més sponsor i s¡aferra a un defecta de forma per guanya temps,aixo es el que aportara la seva gerent o es que els de la casa gran no saben on posarla i la volen coloca al IHC.
Pel be del club ELECCIONS JA i junta nova a treballar,treballar,treballar,que si despues cal el tribunal de l’sport ja les fara repati pero segur que el ritme que treballant els politics el nostre pais ja tindrem guanyat un grapat de mesos,del contrari ens acabarem fen el arakiri.

A

Andreu

Igualada

30 de març 2010.08:37h

Respondre

Au va! N’hi ha per pixar-s’hi! Tant costa fer les coses bé en aquesta comarca?

F

Florenci Campos

Igualada

30 de març 2010.08:32h

Respondre

Que fort. De veritat que l’IHC es va superant en incompetència. Com poden tornar a fer el ridícul d’aquesta manera. A mí això em sona a pataleta de’n Torra i Cia que veien que no tenien res... Llegir més a fer i que perdrien les eleccions. Crec que pel bé del club s’hauria de ser pragmàtics i posar ja a treballar gent que tingui ganes i il·lusió i no posar pals a les rodes. En aquesta ciutat sempre igual: queixes per tot però mai ningú soluciona res -és el que sempre ha fet la gent de CiU- així que no m’extranya que passin aquests desgavells. De veritat que convocar una roda de premsa per muntar aquest numeret ho trobo deplorable. Jo tinc clar que votaré al Manel.

j

joan

igualada

30 de març 2010.07:56h

Respondre

INCREÏBLE: Villarato!!!!!! No m’ho puc creure... (bé tampoc em crec que en Torra tingués lligat equip, entrenador i esponsor... però...)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.