TORNAR

La Responsabilitat Social Corporativa, protagonista de La Nit de la Jove Cambra

Una seixantena d’emprenedors es donen cita al sopar anual de l’entitat on es van presentar els principals projectes per aquest any

economia
Dimarts, 30 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Jove Cambra d’Igualada va celebrar dissabte el seu sopar anual, 'La Nit', que va congregar a una seixantena d’emprenedors i autoritats al restaurant Mas dels Vivencs, a la Pobla de Claramunt. Enguany, la trobada va girar al voltant de la Responsabilitat Social Corporativa, un tema que l’entitat potenciarà molt aquest any amb diferents activitats i propostes. L’objectiu és fer
arribar al món empresarial la importància d’aquest concepte que consisteix en garantir l'èxit d'una empresa integrant consideracions socials i ambientals en les seves activitats.

La Nit de la Jove Cambra

Precisament per ressaltar aquesta vessant, la trobada d'enguany va incorporar una conferència prèvia al sopar. La xerrada va anar a càrrec de Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social corporativa, consultor d’empreses i assessor de diversos governs i de la Cambra de Comerç de Barcelona en aquest àmbit, que va explicar i exemplificar amb molta claredat què vol dir que una empresa sigui socialment responsable.

Després de la interessant conferència, es va donar pas al sopar. La primera part de l’acte va servir per recordar tota la feina feta al llarg del 2009, de mans de la presidenta Laura Hernan. Hernan va rebre pel seu treball al capdavant de la JCI la distinció que, com a tradició, reben tots els presidents de l’entitat: el pin d’or de la Jove Cambra d’Igualada. Tancant l’etapa de l’any anterior, es van atorgar els premis al Millor Programa del 2009, que es va emportar el concurs '3.000€ a Debat', que aquesta primavera celebrarà la seva segona edició; i el premi al Millor Júnior del 2009, que va recaure en Jordi Puiggròs, per la seva brillant trajectòria a l’entitat i per ser un dels puntals del futur.

Seguidament, el president actual, Lleonard del Río, va explicar els programes que es duran a terme aquest 2010. Destaquen el Fòrum de Joves Emprenedors, que se celebrarà al juliol; la segona edició del 3.000€ a Debat; la jornada sobre emprenedoria Anoia Emprèn; la Trobada Instantània d’Empreses, amb un nou format; les activitats emprenedores sota el paraigües de l’Empren-t@; l’impuls de la Responsabilitat Social Corporativa; i noves activitats dins l’àrea de comunitat.

L’acte va finalitzar amb els parlaments del vicepresident executiu de la Jove Cambra de Catalunya, Carles Lombarte, i el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Marc Castells, que va insistir en el talent dels joves i en la gran feina que està duent a terme la JCI Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.