TORNAR

El Zoom obre les inscripcions de la seva vuitena edició

El festival tindrà lloc a Igualada del 3 al 7 de novembre

cultura
Dimarts, 23 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les productores europees interessades en presentar les seves tvmovies en la secció oficial del Festival ZOOM IGUALADA ja poden fer-ho a través de la pàgina web del certamen. El termini d’inscripcions finalitzarà el proper 2 de juliol, recordant que la vuitena edició del festival tindrà lloc del 3 al 7 de novembre.

Com en edicions anteriors, els telefilms seleccionats per a participar en la secció oficial a concurs optaran als premis Zoom al Millor Telefilm, dotat amb 3.500 euros, i al Millor Director i Millor Guió, ambdós premiats amb 750 euros. Els guardons seran atorgats per un jurat professional del món de la televisió i el cinema.

Sense dotació econòmica, les pel·lícules optaran també al premi de la Crítica, el qual atorgarà un jurat específic format per crítics de televisió; i al premi Zoom del Jurat Jove, format per un grup d’escolars amb edats compreses entre 16 i 18 que, sota la coordinació d’un professional de la televisió, escolliran un telefilm guanyador.

Telefilms europeus

Des del seu naixement, el 2003, el Festival ZOOM IGUALADA té com a objectiu la difusió i promoció dels telefilms europeus, alhora que busca apropar aquest format al gran públic. En aquestes sis primeres edicions, el certamen igualadí ha comptat amb l’assistència de prop de 18.000 espectadors i més de 400 professionals acreditats i convidats d’arreu d’Europa.

El certamen, organitzat per l’Ateneu Igualadí amb producció de De Verité Produccions SL, forma part de la Coordinadora de Festivals de Cinema i Vídeo de Catalunya i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya (ICIC i Secretaria de Política Lingüística), la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia. El seu principal patrocinador és Caixa Terrassa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.