TORNAR

Els MercAnoia s’integraran dins de les festes locals

Enceta el calendari Calonge de Segarra, el 5 d’abril

economia
Dimarts, 9 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Federació Anoienca de Comerç i Serveis (FACS) ha presentat el calendari de les jornades MercAnoia 2010. Segons el president de la FACS, Emili Castells, ‘el MercAnoia s’està consolidant com una eina de promoció i de difusió de les activitats comercials i emprenedores ubicades especialment en els municipis petits de la comarca de l’Anoia’. Enguany els Ajuntaments i la federació anoienca han considerat oportú que el MercAnoia s’integri dins de les festes locals, d’aquesta manera se sumen esforços i s’optimitzen els recursos, oferint una més amplia oferta cultural, lúdica, festiva i comercial per a tots els visitants.

MercAnoia 2010

La principal característica del MercAnoia es el seu format polivalent, capaç d’adequar-se a les necessitats i particularitats de cada municipi. L’acció procura potenciar les singularitats locals, oferint la possibilitat als emprenedors del propi municipi, d’exposar i vendre els seus productes.

Enguany encetarà el calendari de MercAnoia Calonge de Segarra, el 5 d’abril, i Castellolí serà l’últim municipi en celebrar-lo, el 24 d’octubre. En total, la iniciativa es durà a terme a 15 poblacions anoienques.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.