TORNAR

El Consell demana a la Generalitat que netegi les carreteres de la comarca

El transport escolar quedarà també suspès dimarts

politica
Dilluns, 8 març 2010. 15:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El President del Consell Comarcal de l’Anoia, Marc Castells, davant l’avís rebut del Departament d’Interior i el servei meteorològic de Catalunya per l’evolució prevista del temps que indica un allargament de la situació de risc de nevades, vent i descens de les temperatures, exigeix al Govern de la Generalitat que netegi la xarxa de carreteres secundàries de titularitat catalana per tal que, en previsió de la dràstica baixada de les temperatures, no s’agreugin els problemes de vialitat que ja s’estan patint avui. Castells, que ja ha fet arribar aquesta exigència a la delegació territorial del govern, ha rebut queixes de diversos alcaldes sobre l’estat dels trams de les carreteres que uneixen diferents zones de la comarca.

Màquina traient neu, a Calaf

Pel que fa al transport escolar, la previsió meteorològica i les informacions facilitades per la Generalitat de Catalunya, aconsellen la suspensió d’aquest servei a tota la comarca per demà, dimarts, dia 9 de març degut a l’acumulació de neu i gel a les diferents vies de comunicació. Així mateix i a causa de l’estat de les carreteres també es veurà suspès el Servei de recollida selectiva i d’RSU.

El temporal ha provocat diverses afectacions també en el subministrament elèctric en algunes línies de mitja i baixa tensió a l’Anoia. Malgrat que la companyia Endesa està intentant resoldre la majoria de problemes, Castells, en contacte amb responsables de l’empresa subministradora, ha demanat que mirin d’incrementar els efectius contra les avaries a la nostra comarca.

D’altra banda, el Consell Comarcal també exigeix compensacions econòmiques per les importants despeses que estan generant les tasques de neteja relacionades amb el temporal de neu, i que en aquests moments estan assumint els ajuntaments anoiencs.

Des del Consell Comarcal de l’Anoia es demana prudència a la ciutadania i que no es desplaci si no és estrictament necessari.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.