TORNAR
PUBLICITAT

Núria Camps i la parella formada per Jaume Folguera i Albert Ferrera brillen en la Botifarunner

La Llacuna acull la segona cursa de muntanya

esports
Dimecres, 24 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Diumenge 21 de febrer, 10 del matí, Plaça Major de la La Llacuna i pendents del temps, més de 200 valents començaren a encarar la temporada de curses de muntanya amb la BOTIFARUNNER’10, la 2a Cursa de Muntanya de La Llacuna.

Botifarunner 2010

Superades totes les expectatives de participació (tancant llistes molt abans del previst), els viaranys enfangats i quatre volves de neu no aturaren als corredors d’arreu de Catalunya i part de l’estranger a completar amb èxit l’exigent recorregut de 19,5 quilòmetres i 925 metres de desnivell acumulat en la Serra d’Ancosa. El triomf en categoria sènior masculina fou per partida doble, amb Jaume Folguera i Albert Ferrer, ambdós de la UEC Anoia, entrant conjuntament a la línia d’arribada amb un temps de 1h36’56’’. A un parell de minuts escassos i en tercer lloc arribà en Víctor Tudela (CE Córrer a Gelida).

En la categoria sènior femenina la guanyadora fou na Núria Camps (Independent) amb un temps de 2h9’37’’. A un parell de minuts arribà n’Anna Albet (CE La Llacuna), guanyadora també en categoria local, seguida de na Laia Martí (Esportiu Penedès).

En la categoria veterans destaca el gran paper d’en Pere Giménez (CE Penedès), 10è. de la classificació general, amb un temps de 1h49’15’’, seguit per en Jordi Vallès (CE Queralt) i en José Valderrama (Sansa Sua... Tot).

Arnau Travé (Bombers Voluntaris La Llacuna) fou el primer classificat en categoria locals amb un temps de 1h57’17’’ i un meritori 27è. de la classificació general. Els organitzadors volen agrair el suport de tots els col·laboradors i els més de 50 voluntaris que feren possible aquesta segona edició i ja comencen a pensar amb la de l’any vivent.

Per a més informació, www.botifarunner.com


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.