TORNAR

ERC demana a Aymamí que retiri el POUM abans de dimecres

Vista la negativa d’Entesa de modificar el pla, els republicans creuen que no es pot tirar endavant

politica
Dilluns, 22 febrer 2010. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquests dies s’havien intensificat els contactes entre Entesa i ERC, després que els republicans haguessin ofert el seu recolzament a l’equip de govern si aquest acceptava modificacions substancials. Fracassada la negociació, ara ERC demana a l’alcalde que retiri el POUM abans del ple extraordinari d’aquest dimecres.

El grup municipal d’ERC a Igualada ha fet públic un comunicat aquest dilluns en el qual demana a l’equip de govern que ‘retiri de motu propio el POUM, sense sense esperar que dimecres s’evidenciï en el Ple la feblesa del Govern de la ciutat. Evidenciar aquesta feblesa és una humiliació innecessària i debilita la imatge pública d’Igualada’. D’altra banda, si l’alcalde ‘no anuncia la retirada del Pla abans de dimecres, serà ERC qui, al Ple monogràfic, forçarà la retirada del Pla, davant del perill que el PP torni a canviar d’opinió i davant l’evidència que l’Entesa no en faria cap modificació substancial en el tràmit d’al·legacions’.

La resposta d’Esquerra arriba després d’uns dies de negociacions amb l’equip de govern, que no han fructificat. Segons els republicans, Igualada necessita un pla urbanístic ‘adaptat als nous temps i a les noves necessitats’, però es tracta d’un projecte de gran envergadura i és ‘és imprescindible que es faci amb consens’.

Procés erràtic

En el comunicat, ERC diu que el procés de confecció del POUM ‘ha estat poc consensuat i erràtic’, i que ‘s’ha sustentant en l’únic suport polític dels dos regidors del PP que, de manera irresponsable, han canviat el seu vot després de votar a favor a l’aprovació inicial’. Per acabar, els republicans lamenten que ‘no hi ha hagut, per part de l’equip de govern, prou voluntat de diàleg amb la ciutadania ni amb la resta de forces polítiques representades al Consistori’, i que les circumstàncies actuals suposen ‘un greuge per a la ciutat i per als ciutadans, que a més de la despesa de diner públic que ha costat el procés avortat ni tan sols podran completar el període de presentació d’al·legacions’.


6 Comentaris

J

Joan Enric

Igualada

24 de febrer 2010.20:40h

Respondre

ERC heu estat a l’alçada. Em pensava que ERC Igualada era diferent però heu actuat amb responsabilitat i valentia.

R

Ramon

Igualada

22 de febrer 2010.15:55h

Respondre

les arrels no neixen del ciment!
entesos?

B

Betomeu

Igualada

22 de febrer 2010.15:17h

Respondre

Quan hom porta massa termps manant es pensa que ja ho sab tot i que els altres no saben res. El límit de 2 mandats consecutius mai s’hauria de sobrepassar, ens estalviariem una muntanya de... Llegir més disgustos i una pila de creguts i pagats de si mateixos.

M

Maria

IGD

22 de febrer 2010.13:25h

Respondre

Llegim als qui coneixen el tema:
http://ferranxf.blogspot.com/2010/02/que-es-el-poum-es-bo.html

E

Eduard

Igualada

22 de febrer 2010.12:51h

Respondre

Per prepotents, creguts de tenir la veritat absoluta i especuladors aquests de l’Entesa deixaran a Igualada i als igualadins sense un POUM com déu mana, pensat de cara al futur i pensant en la... Llegir més ciutadania.

J

Joan Coma

Igualada

22 de febrer 2010.12:44h

Respondre

l’entesa no vol modificar el seu POUM és una evidencia, POUM a terra!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.