TORNAR

Gran èxit de la festa en defensa del Rec

Més de 300 persones hi van participar

societat
Dilluns, 22 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La tarda i nit de dissabte, l’emblemàtica Adoberia va acollir una festa organitzada pels Amics del Rec, que va comptar amb una molt bona participació d’igualadins i igualadines de totes les edats. L’objectiu: conscienciar de la importància històrica i cultural del barri i recollir signatures per fer força davant del POUM, que preveu una transformació d’aquesta zona amb la qual l’entitat no està d’acord.

Festa en defensa del Rec

La festa va començar al voltant de les 7 de la tarda, amb la performance ‘Recnéixer’ i el concert del grup ‘Els Ministrils del Rec’. A continuació van actuar els ‘Amants de Lulú’, combinant la música i els poemes de Pep Farrés. Els encarregats d’acabar aquesta primera part van ser ‘El Quintet d’Arezzo’. La festa es va reprendre a mitjanit, amb l’actuació de Maria Santfores i David Berenguer, els dos ex-Utòpics, que van tocar altre cop junts després de molts anys. Després d’aquest concert va ser el torn dels DJ Pau Ricard, Jordi Rica, l’Oriol Vives i Toni Sistaré. A més, durant la festa es van poder veure les interessants vídeo-projeccions d’Àlex López i Dan Ortínez.

La festa en defensa del Rec va gaudir d’una molt bona acollida: més de 300 persones van passar-hi, entre la tarda i la nit, i van col•laborar-hi amb la seva signatura de suport. També hi van participar desinteressadament tots els artistes i les empreses encarregades de la sonorització i la projecció.


2 Comentaris

P

PERE

Orpí

22 de febrer 2010.18:47h

Respondre

Felicitats Jordi.

L

Laia

22 de febrer 2010.10:09h

Respondre

Va ser una festa genial, amb molt bona música i un ambient perfecte. Endavant!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.