TORNAR

El periodista Manuel Cuyàs parlarà de les consultes a Igualada

En un acte organitzat per IGDecidim

politica
Dijous, 18 febrer 2010. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper dijous 25 de febrer el periodista Manuel Cuyàs serà a Igualada per tal de realitzar una conferència convidat per la comissió ciutadana organitzadora d’una consulta sobre la independència a la ciutat d’Igualada (IGDecidim). L’acte serà a les 8 del vespre a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí.

Manel Cuyàs serà a Igualada

La xerrada anirà al voltant del procés de les consultes i l’impacte i el tractament que estan rebent a través dels mitjans de comunicació. La primera onada de consultes sobre la independència del passat 13 de desembre va tenir un notable ressò a la premsa internacional amb mitjans de referència internacional, com la BBC britànica, Le Monde, el Telegraph, el New York Times, l’Scotsman, Corriere della Sera, Liberátion, EuroNews Reuters, Associated Press, France Presse, entre d’altres. També els diaris del país i de l’Estat espanyol recolliren àmpliament la notícia. Cuyàs parlarà d’aquest impacte així com del seguiment nivell dels diaris del país de les consultes previstes pel 28 de febrer i el 25 d’abril.

Manuel Cuyàs és nascut a Mataró i llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona. Fou el director de l'edició del Maresme del PUNT, i des del 2003 és director adjunt d'El Punt de Barcelona. A més, col·labora amb diferents mitjans de comunicació electrònics i televisius. El periodista és també autor de les memòries de Jordi Pujol, de les quals ha publicat el primer volum: "Memòries: Història d'una convicció 1930-1980" i un segon volum Memòries: Temps de construir (1980 - 1993). Com a autor ha publicat "Mataró, una ciutat", "Mataró sota teulada", "Taques al marge" i "Mataró, suau i aspre".

Aquest acte s’emmarca en la campanya d’IGDecidim per tal de donar a conèixer informació a la població igualadina sobre la consulta que es durà a terme a la ciutat d’Igualada el proper 25 d’abril. Es pot obtenir més informació a www.igdecidim.cat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.