TORNAR
PUBLICITAT

Per un ull de la cara’ al 33

El documental, codirigit per Dan Ortínez, es podrà veure dissabte al matí

cultura
Dimecres, 10 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat cap de setmana ‘Per un ull de la cara’ es va projectar al cinema Casablanca, de Barcelona, en el marc del DOCS Barcelona, el tercer mercat mundial de documentals. La presentació va ser tot un èxit, i molts dels assistents es van mostrar interessats en el treball dels joves.

El documental s’ha emès aquesta setmana al canal 33, i aquest dissabte encara es podrà tornar a veure a les 10.45 h. A més, cada nit s’emet també pel Canal Internacional de Televisió de Catalunya. Per als qui no pugueu veure’l per televisió, TV3 també l’ha penjat al seu web.


2 Comentaris

L

Laura

10 de febrer 2010.23:04h

Respondre

Felicitats Dan! Endavant!

C

Carles

Igd.

10 de febrer 2010.22:31h

Respondre

Recomano la visió d’aquest documental. Excel.lent.Es com un ”30 minuts” per la qualitat de les iamtges i el plantejament de la idea.Un documental molt ben fet, amb molt treball i... Llegir més compromés,.Crec que el Dani Ortínez té una projecció de futur molt interessant.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.