TORNAR

S’aplaça la presentació del pla estratègic de l’Anoia

Recollirà les aportacions de sectors socials, econòmics, empresarials i polítics

economia
Dimarts, 2 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El document encarregat pel CESCA  que proposarà nous camins per al desenvolupament econòmic de la comarca, no veurà la llum fins el pròxim mes de març a causa de l'endarreriment de la ronda de reunions previstes. L’organització busca augmentar la  participació ciutadana a través de la xarxa social Facebook i del blog del responsable del projecte Remigi Palmés.

El 8 de febrer era la data escollida per fer pública la presentació del pla estratègic de desenvolupament econòmic encarregat pel Consell Econòmic i Social de la Comarca, però el retard en algunes reunions previstes amb diferents forces polítiques econòmiques, socials i institucionals de l'Anoia han obligat a posposar-ne la data de la presentació.

El document, que es presentarà oficialment al mes de març, proposarà mesures per reactivar l’economia de la comarca. Tot i que els responsables del pla estratègic encapçalats per Remigi Palmés no volen detallar de moment els eixos principals del pla, Jordi Cabré ha avançat que les principals mesures miren cap a noves activitats econòmiques com l’energia, el reciclatge, l’oci i el turisme.

Des del mes de desembre l’entitat organitzadora ha volgut obrir el pla a tots els ciutadans i ha emprès mesures 2.0 amb la xarxa social Facebook i a través del blog de Remigi Palmés on tothom hi pot dir la seva i donar idees per al pla. De moment la participació ciutadana en la xarxa és baixa, i s’espera poder comptar amb més opinions fins la data de la presentació oficial del document, que de moment encarà és desconeguda.


4 Comentaris

E

Emili Castells

FACS

2 de febrer 2010.23:52h

Respondre

Rebeu tot l’ànim del món i demanar-vos que aquest inesperat retard en la presentació del pla, comporti l’elaboració d’un projecte efectiu i participatiu on la implicació de tothom el... Llegir més converteixi en una bona eina per afrontar el futur de l’Anoia.

M

Montse Fernández

Alta Anoia

2 de febrer 2010.09:11h

Respondre

És ben possible, sobre tot si es queda només en mans de l’Administració. Les propostes han d’activar-se amb i des dels agents dels territori (públics i privats), per no quedar-se al calaix.... Llegir més Espero que l’estudi sigui capaç de ”compartir” lideratge en els projectes tenint en compte l’àmbit de cada proposta.

Ànim!

R

Ricard Espelt

Copons

2 de febrer 2010.07:39h

Respondre

Crec que és una molt bona opció, aplaçar per recollir més informació de la ciutadania. Bàsic per aconseguir un bon empodarament del ciutadà en la definició estratègica.
Animo a que siguem... Llegir més pro-actius, com a ciutadans a participar en l’aportació d’idees. El Remigi té ganes d’escoltar i conversar.
Remigi, ja hem parlat, però si et podem ajudar en quelcom restem a la teva disposició. Des del projecte de La Teva Alta Anoia, anem avançant.

E

Ester Vich

Igualada

2 de febrer 2010.07:19h

Respondre

Un estudi més cap al calaix...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.