Tres victòries i sis derrotes als equips femenins del CBI

Cadets, preinfantils i minis resolen favorablement els seus partits

Dimarts, 26 gener 2010. 11:45. Redacció AnoiaDiari.
Cap de setmana d'alts i baixos per als equips del CBI femenins: les sènior femení cauen al camp del Joventut les Corts però amb un resultat ben ajustat (81-79). Les júniors de nivell A tampoc no van poder al camp del Viladecans, que és el líder de la categoria, i les infantils van perdre el seu primer partit de la temporada. Cadets, preinfantils i minis van sortir airoses dels seus respectius encontres.

Equip sènior femení A del CBI

Cròniques de la jornada (veure cròniques CBI masculí)

SÈNIOR FEMENÍ COPA CATALUNYA

JOVENTUT LES CORTS “A” 81

C.B. IGUALADA “A” 79

Van jugar pel C.B.Igualada : V Julvez (7), R. Marin (2), E. Bueno (17), N. Minguet (25), E. Vives (13) – cinc inicial – C. Bargalló, A. Mor (9), M. Amatllé, L. Icart (2), X. Freixas (4).

Igualadíssim partit aquest cap de setmana entre dos equips que busquen la classificació per el grup dels millors i que va necessitar de dues prorrogues per saber que seria el vencedor. El partit comença bé per a les jugadores igualadines que agafen els primers avantatges en el marcador i dominen el quart, 13-16 al final. En el segon quart el C.B.Igualada arriba a disposar d’una renda de 10 punts a favor, tot i això s’arriba a la mitja part 25-31. Una millor sortida de les locals en el tercer quart fa que el partit ràpidament s’iguali, 43-41 al final del 3er quart. En l’últim quart les locals marxen en el marcador fins a vuit punts, 58-50 faltant 3 minuts, però llavors un gran parcial de 4-12 iguala el partit i força la prorroga. Una primera prorroga molt igualada sense avantatges clars per part dels dos equip acaba amb un altre empat, en aquest cas a 72. En la segona pròrroga les igualadines agafen quatre punts d’avantatge, però el millor encert local en el tir exterior en l’últim minut va capgirar el marcador i va donar la victòria a les locals per 81-79.

JÚNIOR FEMENÍ PREFERENT

JE TERRASSA-MARSOL 67

C.B. IGUALADA 'A' 51

Van jugar: C.Carner (9), I. Lorente (3), C.González (10), V.Torras (15), A. Solà E (4), C.Tarrida (4), G.Masramon, A.Solà S, P.Jorba, A.Acevedo (4), G. Marimon (2)

Parcials: 14-12, 12-4, 28-15, 13-20.

Àrbitres: Dalmases, Cervelló

Tercera derrota consecutiva en el desplaçament a la pista del JE Terrassa. El partit va començar força igualat, tot i que les terrassenques aconseguien marxar en el marcador gràcies a l'encert en el llançament. Les igualadines fallaven múltiples accions de bàsquets fàcils. el treball defensiu era el correcte, però la manca d'encert condemnava les opcions de lluitar per al partit. Al descans s'arribava amb un 26 a 16. El tercer període, les igualadines van abaixar els braços, i les terrassenques les van passar per davant amb ràpids i encertats contraatacs. En el darrer període, les igualadines van treure la casta i van aconseguir rebaixar les diferències. Aquest període va ser el de millor qualitat, per part igualadina. La diferència en el marcador també feia que les locals es poguessin relaxar. Al final 67 a 51. Massa diferència en el marcador pel joc vist a la pista, però si no es fiquen cistelles és impossible aconseguir la victòria.

JÚNIOR FEMENÍ – NIVELL A

B.F. VILADECANS “B” 65

C.B. IGUALADA 'A' 42

Van jugar pel C.B.Igualada : M. Freixas (8), A. Aracil (2), L. Pajón (3), M. Fullana, N. Reverte (13), M. Mensa (8), I. Monclús (4), L. Farreras (4), S. Pujol.

Aquest cap de setmana el Júnior “B” jugava al camp del líder del grup, el B.F.Viladecans “B” que conta tots els partits disputats per victòries, la majoria per diferències molt grans i que fins ara ha demostrat que és el millor equip del grup amb molta diferència respecte els altres equips. Tot i això una bona sortida igualadina amb un parcial inicial de 0-8 posava les coses de cara per a les visitants però mica en mica les locals van reaccionar, van eixugar la diferència i van arribar al final del quart amb 19-16. La dinàmica del segon quart va ser la mateixa, un Viladecans superior a la pista, però que en cap moment podia desempallegar-se en el marcador de les igualadines, 32-25 a la mitja part. En l’inici del tercer quart l’equip igualadí es va arribar a posar a 3 punts per sota, però és en aquell moment quant les locals es posen les piles i trenquen el partit, 47-33 al final del tercer quart. En l’últim quart tot i que les visitants ho van intentar tot en cap moment van poder contrarestar la superioritat local i va provocar un marcador massa ampli pels mèrits dels dos equips, 65-42 al final.

CADET FEMENÍ

S.E.S.E “B” 61

C.B IGUALADA "A"80

Per part del C.B.I van jugar: Vidal (2), Fuertes (25), Miramunt (3), Soler (5), Salanova (4), E. Compte (16), Sellares (10), Creus, C. Compte (6), Torras, Carmona (9).

Les cadets "A" del C.B.I van guanyar a la pista del S.E.S.E (rival d'un nivell similar a les blaves). Les igualadines van sortir molt concentrades i van portar durant els primers 20 minuts el ritme del partit, defensant molt fort i fent cistella en contraatac. Tot i així, a finals del tercer període i prinicpis del quart, les locals van apropar-se en el marcador gràcies al seu encert de cara a cistella. Al final, les igualadines (durant els últims 5 minuts) les blaves van fer un parcial de 20 a 2 i van sentenciar el partit al seu favor.

C.B. RODA 50

C.B IGUALADA "B” 33

INFANTIL FEMENÍ

BÀSQUET PUIGCERDÀ 63

CB IGUALADA 56

Van jugar: C. Guillamón, C. Serra, B. Colell, S. Carner, J. Lamolla, A. Parcerisas, J. Ràmia, M. Padró, L. Rius, C. García i A. Riba.

L’infantil femení perd el seu primer partit de la temporada, en un partit on les locals es van merèixer la victòria. Les igualadines van sortir molt adormides i toves tant en atac com sobretot en defensa, arribant a perdre de 20 punts de diferència, i no van reaccionar fins faltant un minut per acabar el cinquè període, quan va ser ja massa tard. Tot i així, el Puigcerdà, al no disposar de més jugadores a causa de les faltes personals, va fer una alineació indeguda.

PREINFANTIL FEMENÍ

CB IGUALADA 57

BÀSQUET LLOR 36

Victòria de l'equip preinfantil femení del club davant el Llor de Sant Boi. Com el BBC, era un equip ja conegut, i les locals van sortir a pista amb ganes i ràpidament van fer un forat que van mantenir fins la mitja part. A la represa les igualadines van sentenciar el partit amb una defensa molt correcta, deixant anotar a les visitants tan sols 6 punts en 16 minuts. Dissabte les preinfantils visitaran el Paidos Sant Fruitós.

MINI FEMENÍ

C.B.IGUALADA 68

CLUB BÀSQUET SAMA 40

Per part del C.B.I van jugar: Per part del C.B.I van jugar: Per part del C.B.I van jugar: Clàudia Solé, Henar Álvarez, Laia Figueres, Laia Ferrer, Laia Solé, Mariona Roset, Marta Sàbat, Núria Barral, Paula Verdaguer i Paula Rodríguez.

Tercera victòria consecutiva aconseguida per les minis del club, en aquesta segona fase. El partit va començar amb un gran treball de les jugadores igualadines però el rival es va posar les piles i en els quarts posteriors ja no va ser tan fàcil anotar. Tot i així, les locals no deixaven escapar a les de Martorell i tot i no jugar un gran joc i no treballar gaire bé en defensa van acabar emportant-se la victòria.