TORNAR

Una Marató de sang per salvar vides

L’espai d’entitats de Piera acollirà la campanya i nombroses activitats paral·leles

societat
Dijous, 21 gener 2010. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Salvar vides és el principal objectiu de la 3a Marató de la Sang que es farà el aquest 23 de gener a l’espai d’entitats de Piera, de 10 del matí a 10 de la nit ininterrompudament. En aquesta tercera edició es pretén assolir la xifra de 300 donacions al municipi.

Segona Marató de Sang a Piera, el 2009

Aquesta xifra es va estar a punt d’aconseguir en la primera edició, amb 293 donacions. L’any passat, tot i coincidir amb el temporal de vent, la Marató va recollir 179 donacions, una bona xifra tenint en compte les condicions adverses del passat 24 de gener.

Cal tenir en compte que la Marató és una jornada festiva, que inclou la participació de diverses entitats pierenques per convertir aquest gest solidari en una festa. Enguany, la previsió és de bon temps i tot fa pensar que l’acte serà més participatiu i que es podrien superar les previsions.

D’altra banda, per tal d’amenitzar la jornada hi haurà activitats lúdiques, actuacions i regals, en un espai agradable i condicionat. Pel que fa a les actuacions l’horari és el següent:

Matí

D’11.30 a 12 h, Sardanes amb l’Agrupació Sardanista de Piera

De 12 a 13.30 h, Actuació del grup de Falcons de Piera

De 13 a 13.30 h, Actuació de Bollywood

De 13.30 a 14 hh, Actuació de sevillanes amb el Grup El Amanecer de Piera

Tarda

De 16 a 17 h, Actuació dels conjunts instrumentals de l’Aula Municipal de Música «Maria Escolà i Cases» (flautes, guitarres i saxos)

De 17.30 a 18 h, Actuació de sevillanes amb el Grup de Sevillanes de Can Canals

De 18 a 19 h, Taller de balls de saló (Xavi i Lluïsa)

A les19 h, Xocolatada de fi de festa

A més, durant tot el dia hi haurà tallers amb el concurs de dibuix de pintura ràpida, puntes de coixí, passeigs amb els cotxes de la policia i dels bombers, escacs gegants per jugar, servei de guarderia gratuïta i sorteigs de regals. Cal recordar que per donar sang no cal anar en dejú, cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 quilos.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.