TORNAR

El primer partit de l'any a Les Comes acaba sense gols

CF IGUALADA 0 – 0 UD TÀRREGA

esports
Diumenge, 10 gener 2010. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En el primer partit de l’any al municipal de Les Comes, els homes de José Luis Ruiz han aconseguit un punt força important, després d’una ratxa de tres derrotes consecutives. Tot i que l’equip anoienc ha gaudit de més ocasions per obrir el marcador, el porter del Tàrrega, Chiné, ho ha impedit durant tot el partit amb una gran actuació. Els blaus se situen en la vuitena posició de la taula amb 28 punts.

Classificació 18a jornada 1a Catalana

Resultats 18a jornada 1a Catalana

Els blaus ho han provat

CF IGUALADA 0 – 0 UD TÀRREGA

CF Igualada: Yannick; Oriol, Paquito, Marc, Barnada; Cristian (min.55 Edu Cortada), Enric, Gumà; Jesús (min.75 Isma), Pedro i Gerard.

UD Tàrrega: Chiné; Adrià, Pau, Roberto, Roca; Xavi, Pacheco (min.73 Baiget), Sergi, Rafa Delgado (min.70 Vendrell); Victor (min.61 Gerard) i Pijoan.

Àrbitre: Puibert Grima. Grogues per Oriol, Paquito, Marc, Pedro, Rafa Delgado i Pau, que amb doble amonestació ha estat expulsat.

Un Igualada molt motivat ha intentat aconseguir el gol des de totes bandes, però l’encert del porter visitant no ha permès estrenar el marcador. En el primer partit de l’any al municipal de Les Comes, els homes de José Luis Ruiz han aconseguit un punt força important, després d’una ratxa de tres derrotes consecutives. Tot i que l’equip anoienc ha gaudit de més ocasions per obrir el marcador, el porter del Tàrrega, Chiné, ho ha impedit durant tot el partit amb una gran actuació.

El control de la pilota ha estat força repartit per part dels dos equips, el que ha propiciat un enfrontament força igualat, amb més joc vertical per part del Tàrrega, tot i que l’Igualada ha demostrat tenir més poder ofensiu.

La primera meitat s’ha jugat molt intensament per part dels dos equips, sobretot els 40 primers minuts, amb el joc del mig del camp força disputat. Durant el segon temps, tant els jugadors d’una banda com de l’altra han sortit més tranquils, però han estat els blaus els que han gaudit de més ocasions per obrir el marcador, mentre que al Tàrrega se’l veia satisfet amb l’empat. Tot i això, l’equip anoienc no ha pogut endur-se els tres punts de Les Comes, i continua a la setena posició de la taula amb 28 punts.

El pròxim enfrontament serà el diumenge 17 al camp del Vilassar de Mar, darrer classificat de Primera Catalana.

Maria Sayavera Seuba

Infantil B. 1ª Divisió. Grup 9.14ª jornada

CF IGUALADA 1 - UFB JABAC TERRASSA 4

CF Igualada: Pol, Juan, Andrés, Marc, pol Felip, Ezequiel, Joel, Aleix, Edu, Ronaldo, Oriol. També: Jaume, Prieto, Xavi L., Joan, Guillem.

UFB Jabac-Terrassa: Parrado, Cruz, Prieto, Gelis, Plaza, Amade, Sánchez, Ramírez, Urbano, Serracanta, Pérez. També: Molina, Sánchez, Gómez, Gil.

GOLS:Min 7 1 – 0 Edu,Min 49 1 – 1 , Min 50 1 – 2 , Min 54 1 – 3, Min 66 1 – 4

El fred i el rival glacen l’Igualada

Retorn a la competició després del paréntesi nadalenc i molt de fred al camp de Les Comes. Bé se li havien posat les coses a l’equip local quan al minut set, després d’una bona combinació entre Pol Felip i Oriol , Edu aprofités la centrada des de l’esquerra per rematar a plaer. El domini durant la primera part era altern, lleugerament a favor dels visitants, però l’Igualada arribava a l’àrea rival, encara que amb poques ocasions pels dos equips.

A l’inici de la segona part el Jabac surt a per totes i tanca a l’Igualada en el seu camp, amb moltes jugades dins l’àrea local. L’equip igualadí intentava reaccionar però se li havien acabat les piles, i totes les pilotes eren pels egarencs –un bon equip que ha demostrat el perquè de la seva classificació- Els gols tenien que arribar i en una jugada en profunditat el Jabac aconsegueix l’empat al creuar la pilota davant la sortida del porter. Un minut després, una falta llunyana és refusada pel porter igualadí, la centrada posterior també, però amb la mala sort que un defensa introdueix la pilota a la propia porteria.

Pocs minuts després aconsegueix el tercer en una pilota a l’interior de l’àrea que el davanter,sol, remata amb una vaselina. El partit estava decidit i cap als minuts finals es marca el quart i definitiu gol d’un bon xut ras de fora l’àrea. Res a pogut fet un equip igualadí molt fluix de forma, que haurà de treballar de valent per tornar a transmetre les bones sensacions dels darrers partits.

Jaume Borràs


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.