TORNAR

'El Pare Noel, que no et prengui el pèl' al mòbil

Envia 'ANOIADIARI (espai) parenoel' al 27442

cultura
Dijous, 24 desembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Si ja teniu el politò del Patge Faruk podreu completar les vostres trucades nadalenques amb el conegut tema dels Terratombats 'El Pare Noel, que no et prengui el pèl', un tema especialment indicat per tots aquells amants de les tradicions més nostrades, que aposten pel tió i no els convenç l'home de vermell penjat al balcó. És tan senzill com enviar un SMS amb la paraula ANOIADIARI seguit d’un espai i la paraula 'parenoel' ('ANOIADIARI parenoel') al 27442. Rebràs una alerta al teu mòbil que t’indicarà des de quina adreça et pots baixar l’MP3.

Imatge del videoclim 'El Pare Noel, que no et prengui el pèl'

Acompanya aquestes festes nadalenques amb les sintonies al mòbil més originals. Anoiadiari t'ho posa ben fàcil, tant si vols descarregar-te l'Himne del Patge Faruk o la coneguda rumba dels Terratombats 'El Pare Noel, que no et prengui el pèl' i a un preu mínim, 1'2€.

Recorda que per a rebre la sintonia correctament, el teu mòbil ha d'estar configurat per a navegar via WAP, GPRS o UMTS. Si no n'estàs segur, consulta amb la teva operadora o bé consulta el manual d'instruccions del teu mòbil. TV3 també ofereix un complet llistat que detalla quines marques i models accepten arxius de música MP3.

Informació addicional:

  • El preu del SMS és d’1,2 euros + IVA.
  • Servei ofert per Step2U SL.
  • Servei incompatible amb l'iPhone.
  • Si teniu algun contratemps amb la descàrrega, indiqueu-nos-ho al formulari de contacte.
___________________________

Podeu veure el videoclip d'aquesta cançó


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.