TORNAR

Nou èxit d’inscripcions als tornejos esportius de Nadal

18a edició de les 40 hores d’esport i 2n Caga tió

esports
Diumenge, 20 desembre 2009. 16:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Tancades les llistes d’inscripció als tornejos nadalencs, les xifres parlen d’èxit absolut. Un total de 124 equips s’han apuntat a la 18a edició de les 40 hores d’esport i al 2n Caga tió benjamí i prebenjamí d'Igualada. Les dues propostes del Patronat Municipal d’Esports representen les activitats estrella del Nadal a la comarca. I és que, any rere any, la xifra de participants va in crescendo. Els calendaris de les competicions són consultables a la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports d’Igualada.

Una imatge del Cagatió 2008

Després de l’acceptació del Caga Tió benjamí i prebenjamí, estrenat l’any passat, enguany el campionat es repetirà els dies 23 i 24 de desembre, de 9 a 2 del migdia. Els participants, 21 equips benjamins i 8 prebenjamins, jugaran a bàsquet, futbol, handbol i shootball (mate).

Per altra banda, pensant en els esportistes aleví, infantil i cadet, es disputarà el Caga Tió - 40 hores d’esport, al llarg dels dies 27, 28, 29 i 30 de desembre –de 9 a 7 de la tarda–, també al Complex de les Comes. Els 95 conjunts participants destinaran un dia a cada esport, entre el futbol, el voleibol, l’handbol i el bàsquet, respectivament. L’esport que ha sumat més adeptes és el bàsquet, amb 89 equips inscrits dels 95 totals. 88 s’han animat a jugar a futbol; 87, a handbol; i 82, a voleibol.

En ambdós tornejos, l’organització lliurarà un obsequi a tots els equips i medalles al campió absolut de la classificació general de cada categoria.

Els calendaris de les competicions són consultables a la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports d’Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.