TORNAR

L'Espelt s'organitza per les consultes populars

Comissió Ciutadana 'L'Espelt decideix'

politica
Dimecres, 16 desembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A principis de desembre es va constituir a l’Espelt la Comissió Ciutadana Organitzadora de la Consulta sobre la independència de Catalunya. La Comissió de l’Espelt, tot i no ser municipi, ja que no ha trobat el suport dels altres nuclis odenencs, preveuen fer la consulta a mitjans d’abril, amb el vist i plau de la Junta Nacional. Amb aquesta iniciativa, els veïns de l'Espelt són el cinquè col·lectiu que volen fer efectiu el seu dret a decidir.

Mapa consultes populars a 16 de desembre de 2009

L'Espelt també vol decidir

Els ciutadans de l’Espelt s’han organitzat per posar en marxa la consulta popular sota el lema genèric de L’ESPELT DECIDEIX i ho fa separadament de la resta de nuclis del municipi d’Òdena ja que no hi ha trobat resposta per poder posar en marxa una consulta conjunta, tot i que no es dóna per tancada aquesta opció. La Comissió Ciutadana actuarà sota el paraigua de l’Associació de Veïns de l’Espelt.

La Junta Electoral Nacional, que agrupa i coordina totes les comissions organitzadores, ja ha donat el vistiplau a poder fer la consulta com a poble i entitat municipal plenament definida.

Es preveu fer la consulta el dia de la tercera onada de consultes d’abril, coincidint així amb la consulta d’Igualada, tot i que no es descarta anticipar-la a la segona onada del mes de febrer.

A finals de setmana es posarà en marxa un bloc on s’aniran penjant les informacions i notícies relacionades amb la consulta L’ESPELT DECIDEIX. Tanmateix ja s’ha creat un grup al Facebook i s’ha establert l’adreça de contacte consulta@espelt.org.

La Comissió està oberta a acollir tots els ciutadans de l’Espelt que vulguin col•laborar, des d’ara mateix, en l’organització prèvia i fins el mateix dia de la consulta per garantir-ne un bon funcionament. Els interessats poden enviar un correu a la Comissió o estar atents a les reunions que es convoquin i que seran anunciades al bloc i als amics del Facebook.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.