TORNAR

Sergi Fernández explica el Repte dels set deserts al Gabriel Castellà

Dissabte, 12 desembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En Sergi Fernández és un aventurer i periodista, que ha fet una interessant ruta amb bicicleta i en solitari pels deserts més grans del món que porta per nom 'Repte dels 7 deserts': Austràlia, Atacama, Mojave, Namib, Kalahari, Goby i Sáhara. El passat 4 de desembre va explicar les seves anècdotes a diferents alumnes de l'escola Gabriel Castellà d'Igualada. La pròpia escola ens envia la seva crònica.

Després d’escoltar les seves explicacions acompanyades d’unes fotos genials i d’audiovisuals d’allò més il•lustratius, ens vam adonar que aquesta súper aventura anava més enllà d’un repte purament esportiu (que era com nosaltres ho havíem percebut abans d’escoltar-lo ), era sobretot un viatge antropològic i cultural, a través de la seva gent i amb una total harmonia i respecte per la natura.

Alumnes i professors vam quedar encantats amb les lliçons de natura que ens donava el Sergi i amb la pràctica final de filtració d’aigua bruta per a poder-la consumir, amb un aparell que li és imprescindible en els seus viatges.

Un cop acabades les xerrades vam sortir al pati amb el convidat i amb els alumnes que van voler portar la bicicleta i donar unes quantes voltes al circuit gegant que els monitors d’esport, l’Anna i el Pol, ens van preparar.Quina tarda més mogudeta!!!

Ara només ens cal desitjar al Sergi moltíssima sort en els seus futurs projectes, aventures... i aprofitar per donar-li les gràcies per les ratlles que ha dedicat tant amablement a la seva web sobre les visites que ha fet als dos centres de l’Anoia. Va ser un plaer tenir-te entre nosaltres!

Si voleu conèixer més coses sobre les seves experiències en aquest web.

Gabriel Castellà


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.