TORNAR

El CPP Igualada Suro Pub, al torneig zonal a Alacant

esports
Dimarts, 8 desembre 2009. 12:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aprofitant el pont de la setmana passada, s’han celebrat a diferents localitats espanyoles els tornejos zonals, classificatoris pel torneig estatal que es disputarà d’aquí un temps a Valladolid. El torneig de la zona est, que agrupa els palistes de Catalunya, Balears, Aragó i València, s’ha disputat a Alacant, on s’ha desplaçat la comitiva del CPP Igualada Suro Pub que hi ha pres part. D'altra banda Joan Bertran es va proclamar quart a la primera fase de l’Open Barcelona.

CPP Suro Pub - arxiu

El CPP Igualada Suro Pub, al torneig zonal a Alacant

Francesc Masip, en categoria benjamina, Albert Kenji Matsuoka en l’alevina i Joan Bertran en la de veterans majors de quaranta anys han estat els palistes del club igualadí que han disputat el torneig. Joan Bertran, l’entrenador, ha estat l’únic que ha aconseguit el bitllet per al torneig estatal.

Francesc Masip va acabar en la tretzena posició del campionat benjamí. L’igualadí es va classificar en la primera posició del seu grup, però no va poder superar els vuitens de final, on va caure davant d’Adrián García per 2-3, palista balear que es proclamaria subcampió. A les següents rondes és on el jove jugador va aconseguir la tretzena posició final, perdent la primera eliminatòria però guanyant les dues següents, totes contra palistes catalans.

Albert Kenji Matsuoka també va passar com a primer de grup, però va tenir la mala sort de ser l’únic primer en haver de disputar una ronda prèvia a l’accés al quadre final. Va ser en aquesta prèvia on Nil Espert es va imposar per 1-3 al jugador del CPP Igualada Suro Pub, deixant-lo fora del quadre final.

Per últim, Joan Bertran va tenir l’actuació més destacada en quedar en la novena posició en la categoria de veterans, fet que li dóna accés al torneig estatal. L’igualadí va superar la fase de grups, però no els vuitens de final; malgrat això, superant les tres següent rondes, va assolir la classificació.

Joan Bertran, quart a la primera fase de l’Open Barcelona

La setmana passada, Joan Bertran va disputar la primera fase de l’Open Barcelona en la categoria de veterans majors de quaranta anys. El palista del CPP Igualada Suro Pub va aconseguir una destacada quarta posició final. Per arribar a les semifinals de la competició, Joan Bertran va superar, en primer lloc, els adversaris del seu grup sense cedir ni un sol joc.

Seguidament, va superar Joan Martí (ACR El Jardí) per 3-1 i Jaume Ramon (ACR El Jardí) per 3-2 fins que va trobar l’oposició de Jaume Jofre (Olesa), davant de qui va perdre per 2-3 en la lluita per una plaça a la final. Finalment, l’igualadí es va fer amb la quarta posició final en cedir per 0-3 davant de Joan Cussó (Vic) en la disputa pel tercer lloc.

CPP Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.