TORNAR

Quim Monzó a les Converses a la Sala

Aquest dijous a 2/4 de 9 del vespre

cultura
Dimecres, 25 novembre 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El reconegut periodista i escriptor Quim Monzó serà aquest dijous al vespre el protagonista de les Converses a La Sala. Després del conseller d'economia, Antoni Castells, que va conversar amb la igualadina Mar Aguilera, Quim Monzó ens serà presentat de la mà d'Anton Maria Espadaler. L'acte serà a 2/4 de 9 del vespre a La Sala, d'entrada gratuïta.

Quim Monzó, aquest dijous a La Sala

Quim Monzó serà el convidat d'aquest dijous al teatre Mercantil. Ha publicat un bon nombre de novel·les, contes i reculls d'articles, ha estat traduït a més de vint llengües i ha guanyat diversos premis literaris. Les seves col·laboracions als mitjans de comunicació (televisió i ràdio) han contribuït a fer-lo un dels autors catalans més populars.

Segons uns crítica a Le Monde, Monzó 'és un escriptor que barreja dos registres: un que podríem anomenar realista i líric; l'altre, fantàstic i grotesc. Com Nabokov, Monzó té una virtuositat que li permet de jugar desesperadament amb les paraules, i una dolorosa llança d'acer que perfora la màscara de les seves brillants plasenteries'.

Anton Maria Espadaler serà l'encarregat de donar-nos a conèixer les diverses cares de l'escriptor català. Ell mateix, llicenciat en dret però professor de de Literatura medieval, és també un habitual dels mitjans de comunicació catalans, tant els escrits com a ràdio i televisió.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.