TORNAR

El CPP Igualada Suro Pub, a punt d’aconseguir la victòria a Les Comes

CPP Igualada 3 – Club de Mar TM 4

esports
Dimarts, 24 novembre 2009. 00:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dissabte passat, el CPP Igualada Suro Pub va estar ben a prop d’aconseguir la seva primera victòria a la Divisió d’Honor Espanyola. Les Comes era el millor escenari per aconseguir-la davant el conjunt gallec del Club de Mar TM, però finalment els visitant van acabar imposant-se per un ajustat 3-4.

Super Divisio D'honor Catalana

CPP Igualada 3 – Club de Mar TM 4

Lluís Graells va perdre el primer punt del partit davant de Cristian Fernández per 1-3, però Jordi Satorras fer l’empat tot seguit superant a Juan Enseñat per 3-1. Els de Galícia van prendre de nou la iniciativa en el matx quan el xinès Zhao Quiang va vèncer al palista del CPP Igualada Suro Pub Kazeem Ahmed per un ajustat 0-3. De totes maneres, Lluís Graells va restablir l’empat pels locals en la següent partida guanyant a Juan Enseñat per 3-2, i en la següent partida, el conjunt igualadí s’avançava per primer cop al marcador amb la victòria de Kazeem Ahmed davant de Cristian Fernández per 3-0. A continuació, el conjunt gallec va empatar de nou el partit, aquest cop a tres, per mitjà de Zhao Quiang, que va superar a Jordi Satorras per 1-3. Així doncs, el partit s’havia de decidir als dobles. La partida de dobles va caure finalment de la banda dels visitants; la parella del Club de Mar Quiang – Enseñat va superar a la del conjunt igualadí Ahmed – Satorras per 0-3, fet que va suposar el 3-4 final favorable als interessos dels gallecs, i que va impedir als local endur-se la primera victòria de la temporada.

Victòria a Superdivisió Catalana

CTT Sallent 2 – CPP Igualada 4

L’equip de Superdivisió Catalana del CPP Igualada Suro Pub va endur-se la victòria de la pista del CTT Sallent per 4-2. Josep Mª Alonso va fer el primer punt dels igualadins superant a Torrades per 3-1. Seguidament, els locals van empatar per mitjà d’Úbeda, que va superar al palista igualadí Joan Bertran per 2-3. Roger Domingo va tornar a avançar al CPP Igualada Suro Pub quan va derrotar a Alcalà per 0-3, però el conjunt local va empatar de nou l’enfrontament amb la disputa dels dobles. La parella del Sallent Torrades – Úbeda va superar a la igualadina Domingo – Alonso per 1-3 per fer pujar el 2-2 global al marcador. A continuació, Joan Bertran va vèncer a Torrades per 3-1, tornant a donar avantatge als visitants. Aquest avantatge ja va ser el definitiu ja que, en la següent partida, Josep Mª Alonso va imposar-se per un contundent 3-0 a Alcalà per fer el punt definitiu pels interessos del CPP Igualada Suro Pub. Amb el 4-2 final, l’equip anoienc torna a mirar a la part alta de la classificació després de la desfeta de la setmana passada.

Primera derrota de la temporada per l’equip de Preferent

CTT Canet de Mar 4 – CPP Igualada 2

Diumenge passat, l’equip de Preferent del CPP Igualada Suro Pub va patir la primera derrota en el que va de temporada en la seva visita a la pista dels actuals líders de la competició, el Canet de Mar. Fins aquest diumenge, ambdós equips colideraven la lliga des de les primeres jornades, però el conjunt del Maresme es va imposar als igualadins per 4-2, que malgrat aquest resultat seguiran segons a la taula classificatòria. Ricard Alert va estar ben a punt de sorprendre Josep Cots quan dominava per dos jocs a zero la primera partida del matx, però el base del conjunt local va remuntar fins a aconseguir imposar-se per un ajustat 2-3 que donava el primer punt al Canet. El segon punt dels locals fou obra de Carles Fontfria, que va superar l’igualadí Roger Agustí per 0-3. Joan Moriana tampoc va poder impedir que els locals ampliessin el seu avantatge al marcador, ja que va perdre per 0-3 davant de Marc Tarrés. Els dobles van servir al CPP Igualada Suro Pub per fer el seu primer punt en el partit. La parella visitant Alert – Moriana va superar als locals Cots – Fontfria per 3-0. Seguidament, el conjunt anoienc va seguir retallant distàncies de la mà de Ricard Alert, que va guanyar a Carles Fontfria per 3-1. La remuntada igualadina però, es va acabar a la següent partida, quan Joan Moriana es va veure superat per 1-3 per Josep Cots, que va fer el 2-4 definitiu pel Canet de Mar.

El Bàscara no dóna opció als igualadins a la lliga d’edats

CPP Igualada 0 – CTT Bàscara 4

L’equip del CPP Igualada Suro Pub que disputa la lliga catalana d’edats no va poder fer res per evitar que el Bàscara s’endugués una còmoda victòria de Les Comes per 0-4. M. Vila va fer el primer punt del partit en derrotar a Gerard Fuentes per 0-3. El segon punt va ser obra de B. Saenz, que va vèncer a Xavi Manzano per 1-3. Àlex Ávila tampoc va poder sumar el seu punt davant de M. Saenz, contra qui va perdre per 0-3. Finalment, la parella visitant Vila – M. Saenz va superar per 1-3 a la local Manzano – Fuentes en el punt que va suposar el 0-4 final.

Sort diversa pels palistes del CPP Igualada Suro Pub al Circuit Promeses

El cap de setmana passat, els palistes més joves del CPP Igualada Suro Pub van prendre part al Circuit Promeses. Aquest torneig aplega els palistes catalans per nivells amb independència de les edats dels participants, que van des de la categoria benjamina fins a la juvenil. La participació més destacada d’entre els igualadins la va tenir Joan Masip, que va guanyar les quatre partides que va disputar al nivell A. També al nivell A, Albert Kenji Matsuoka va guanyar una partida i en va perdre tres, i Jordi Marcè no va poder guanyar a cap dels seus quatre rivals. El mateix resultat va obtenir Francesc Masip al nivell B del torneig, que s’estructura en fins a cinc nivells.

CPP Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.