TORNAR

Més de seixanta jugadors al III Torneig Himel de l’Anoia Golf Club a Port Aventura

esports
Dimarts, 17 novembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La última prova del VIII Circuit de golf individual de l’Anoia Golf Club, amb més de seixanta jugadors en el III Torneig Himel al camp de Port Aventura, en concret en el seu camp sud dels tres que hi ha al complex d’oci, i va resultar l’escenari ideal per posar la cloenda al circuit de golf de l’Anoia Golf Club que ha estat competitiu i emocionant fins a última hora.

Els jugadors socis de l’Anoia Golf Club, van disputar aquesta prova durant el dissabte 14 de novembre i on es van imposar en handicap inferior, Ramon Jardí amb 30 punts. En handicap mig, Gerard Carreras amb 33 punts i pel que fa al superior, Joan Solé amb 26 punts. En categoria femenina, Anna Ravell va guanyar amb 34 punts i Lluís Cucurull va quedar primer juvenil amb 25 punts.

Després les vuit proves i descartant els dos pitjors resultats que contempla el reglament, els podis de les diferents categories han quedat de la següent manera. En categoria scratx, s’ha imposat Ramon Jardí amb 173 punts. En handicap inferior (fins a 15,4), Lluís Cucurull s’ha imposat amb 123 punts, seguit de José Luis Ortiz amb 122 i Hèctor Soler amb 119. Pel que fa al handicap mig (de 15,5 a 22,4), Juan Haro ha guanyat per sobre de Ricardo Fuentes amb 120 i Ricard Gómez amb 91. I en handicap superior (de 22,5 fins a 36,4) el guanyador ha estat Raúl Haro amb 121 punts seguit de Eduard Vilella amb 112 i de Josep Ma. Cucurull amb 107. La guanyadora en la categoria femenina és Anna Ravell amb 124 punts. El handicap junior l’ha guanyat Jesús Haro amb 131 punts i el handicap senior Melcior Soler amb 131.

Després del torneig va haver-hi un dinar on la majoria dels participants i acompanyants van poder explicar els millors cops del dia i en el decurs del qual va haver-hi un sorteig de regals gentilesa del patrocinador del club Himel.

Ara sí ja han finalitzat totes les activitats esportives de l’Anoia Golf Club. Només resta el sopar de final de temporada, el proper dissabte 28 de novembre a Ses Oliveres, on s’entregaran els premis als guanyadors de cadascuna de les proves disputades durant l’any així com als guanyadors de cada categoria tant de pitch&putt com de golf. També es presentaran les novetats de cara al 2010.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.