Bona jornada del CAI Triatló a la Duatló de Viladecavalls

Diumenge, 15 novembre 2009. 23:15. Redacció AnoiaDiari.
Aquest diumenge es va disputar la 5a duatló de Viladecavalls (Vallès Occidental), prova puntuable pel circuit català de duatlons de muntanya. La prova, que realitzava la seva cinquena edició, va comptar amb més de 300 inscrits batent el seu propi rècord de participació. Va constar d’un primer tram de cursa a peu de 7 km; un segon de 21 km de bicicleta de muntanya; i un darrer tram de cursa a peu de 3,6 km. Abans de la prova oficial, es va disputar una de categoria infantil que va comptar amb la participació de 87 petits atletes.

Duatletes del CAI Triatló a Viladecavalls

Els guanyadors de la prova van ser l’Eric Díaz del CN Reus Ploms amb un temps de 1:30:57 i la Núria Lauco del CT Granollers amb un temps de 2:00:08.

Per part del CAI Triatló, van participar sis components, dos dels quals, el Bernat Pla i l’Anna Noguera debutaven amb l’equip. Els temps invertits pels igualadins van ser els següents: David Aragon 1:54:57 quedant el 87è de la general; Oscar Pèrez, que debutava en aquesta modalitat, 1:59:29 quedant 113è de la general; Bernat Pla 2:10:41 quedant 178è de la general i 3r sub23, pujant d’aquesta manera al podi; Antoni Martínez 2:12:57 quedant 193è de la general; Anna Noguera 2:24:42 quedant la 6a classificada femenina i 1a júnior; i Ramon Prat 2:25:08 quedant 228è i acompanyant a l’Anna en el seu debut.

La propera duatló de muntanya amb participació de l’equip de duatletes de muntanya del CAI Traitló serà el proper diumenge 22 de novembre a Balaguer.