TORNAR
PUBLICITAT

Severa derrota del CPP Igualada Suro Pub davant el Calella

CPP Igualada 0 – CTT Calella 6

esports
Diumenge, 15 novembre 2009. 23:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El CPP Igualada Suro Pub no va poder fer res per evitar el vendaval de punts i joc que va desplegar el Termotur Calella en el partit de Divisió d’Honor Espanyola que va enfrontar ambdós equips dissabte passat a Les Comes. El resultat parla per si sol, 0-6 pels del Maresme. Els igualadins, doncs, continuen sense vèncer cap partit. D'altra banda, l'equip de Superdivisió Catalana es va veure sorprès a casa pel CN Mataró (2-4), mentre que l'equip de Preferent i els del planter sí que van poder guanyar els seus partits.

Aleví-Benjamí. D'esquerra a dreta, Guillem Bacardit, Joan Masip, Francesc Masip, Albert Kenji Matsuoka

CPP Igualada 0 – CTT Calella 6

Tan sols Kazeem Ahmed, el jugador nigerià del club igualadí, va ser capaç de guanyar algun joc als visitants. Pere Navarro va fer el primer punt del partit davant de Kazeem Ahmed, derrotant-lo per un ajustat 0-3. A continuació, Joan Moregó superava per 0-3 a l’igualadí Lluís Graells. El tercer punt del Calella va ser obra de Manuel García, que va vèncer a Jordi Satorras per 0-3. El CPP Igualada Suro Pub va estar ben a punt d’estrenar-se al marcador quan Kazeem Ahmed dominava per dos jocs a zero el seu partit davant de Joan Moregó, però finalment, el jugador visitant va donar la volta al partit fins que va establir el 2-3 que donava el quart punt al seu equip. Amb el partit ja perdut, Jordi Satorras va ser derrotat per Pere Navarro i Lluís Graells per Manuel García, ambdós per 0-3.

Un CN Mataró reforçat sorprèn al CPP Igualada Suro Pub a Superdivisió Catalana

CPP Igualada 2 – CN Mataró 4

Dissabte passat a Les Comes, l’equip de Superdivisió Catalana del CPP Igualada Suro Pub es va veure superat per 2-4 pel CN Mataró. Pel club del Maresme, integrat totalment per jugadors joves i que fins dissabte només havia guanyat un partit, va jugar Xavier Peral, jugador que juga habitualment a 1a Nacional. El primer punt del partit queia de la banda local de la mà de Josep Mª Alonso, que va derrotar a Yordi Jason Ramos per 3-1.

Xavier Peral va empatar pels del Maresme imposant-se per 1-3 a Roger Domingo. Joan Bertran va tornar a avançar els igualadins superant a Toni Prados per 3-0. Els dobles van significar l’empat de nou al marcador, ja que els visitants Peral – Prados es van imposar als locals Bertran – Domingo per 1-3. El Mataró es va avançar per primer cop en el partit quan Xavier Peral va guanyar a Josep Mª Alonso per 0-3. En la següent partida, Joan Bertran no va poder evitar que els mataronins s’enduguessin el partit, ja que va perdre davant de Yordi Jason Ramos per 0-3.

El CPP Igualada Suro Pub segueix invicte a Preferent

CPP Igualada 4 – CTT CM Arenys de Munt 1

La darrera victòria del CPP Igualada Suro Pub a Preferent, i ja en van cinc, ha estat a Les Comes davant del tercer classificat, el CTT CM Arenys de Munt, per un contundent 4-1. El conjunt igualadí ha resolt amb solvència el seu primer compromís a casa de la present temporada després d’haver saldat amb quatre victòries els quatre primers partits de la temporada, tots ells a domicili. El primer punt del partit el va fer Ricard Alert pels igualadins superant a Pere Morillas per 3-0. Seguidament, els visitants van empatar per mitjà de la victòria de Jaume Bosch per 1-3 davant de l’igualadí Bernat Bisbal.

Joan Moriana va tornar a avançar els de l’Anoia en la següent partida, en la qual va derrotar per 3-1 a Joan Morales. Els dobles van suposar el 3-1 global favorable als de casa; la parella local Alert – Moriana va superar la visitant Bosch – Morillas per 3-1. El 4-1 definitiu va ser obra de Ricard Alert, que va guanyar per 3-0 a Jaume Bosch. Així doncs, el CPP Igualada Suro Pub seguirà una jornada més invicte a l’espera de la visita la setmana que ve a la pista dels líders, el Canet de Mar, que està empatat a punts amb l’Igualada.

El planter igualadí segueix en forma

Dissabte passat, els joves palistes del CPP Igualada Suro Pub Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka van participar al Circuit Horitzó Aleví-Infantil. Joan Masip va acabar en segona posició final, després d’aconseguir tres victòries per una sola derrota a la final. Aquest resultat el manté entre els tres primers classificats del Circuit malgrat ser benjamí. Per la seva banda, Albert Kenji Matsuoka va aconseguir dues victòries i dues derrotes.


1 Comentaris

a

agusti

igualada

16 de novembre 2009.14:39h

Respondre

Ei, podrieu haver posat la foto de l’equip de preferent que és el que va fer més bon paper... ;-)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.