TORNAR

TIC Anoia fa 1 any

anoiadiari·cat signa un conveni amb l'associació

economia
Diumenge, 15 novembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
TICAnoia, l'Associació d'Empreses i Professionals TIC de l'Anoia, ha complert un any d'activitat.  Aquesta associació va ser fruit de l'acord de col•laboració establert entre la Unió Empresarial de l'Anoia i el Col•legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya, el mes de maig de 2008, i a partir del qual es va constituir, formalment, l'octubre de 2008, la Comissió TIC de la UEA, amb l'objectiu de crear un espai de reflexió i de propostes, a nivell comarcal, sobre els aspectes relacionats amb la incorporació i ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a les nostres empreses i al nostre territori. Anoiadiari·cat ha signat un conveni de treball i col·laboració amb aquesta associació.

Membres de TIC Anoia a l'eWeek de Vic 2009

Els objectius que persegueix TICAnoia es centren en el suport i promoció del teixit econòmic TIC de la nostra comarca, en la divulgació de la incorporació dels Sistemes d'Informació a les organitzacions i la dinamització dels professionals.

És per això que, durant aquest primer any d'activitat TIC Anoia ha organitzat xerrades, presentacions, trobades i reunions de treball, entre d'altres, per intercanviar experiències i necessitats.

A més, també ha editat en paper la primera versió del Diretori TIC de l'Anoia. En la guia es recull una part de les empreses de serveis TIC (serveis d'assessorament, desenvolupament de producte, desenvolupament de solucions internet, suport i estratègia, telecomunicacions,…) així com diferents associacions amb les quals aquesta associació ha signat un conveni de treball i col·laboració, entre aquestes últimes anoiadiari·cat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.