TORNAR

El CPP Igualada Suro Pub segueix sense vèncer a Divisió d’Honor

CPP Igualada 2 – TM Cambados 4

esports
Dimecres, 11 novembre 2009. 19:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dissabte passat a les Comes, el CPP Igualada Suro Pub va sumar una nova derrota a la Divisió d’Honor Espanyola, i de nou, el partit es va escapar per poc. En aquesta ocasió va ser el conjunt gallec TM Cambados qui es va endur la victòria de la pista igualadina. El resultat final fou de 2-4 favorable als visitants.

CPP Igualada 2 – TM Cambados 4

El primer punt del partit va anar a càrrec del xinès Liu Junhui, que va superar l’igualadí Lluís Graells en tres jocs. En la següent partida, Jordi Satorras va fer l’empat pel conjunt local guanyant per 3-1 al gallec Adrián Vidal. Kazeem Ahmed va posar el partit de cara pel CPP Igualada Suro Pub en vèncer per 3-0 a Eduardo Barreiro, però seguidament, el Cambados empatava de nou per mitjà d’Adrián Vidal, que va superar a Lluís Graells per 1-3. El següent punt va ser clau; Kazeem Ahmed i el xinès Liu Junhui van protagonitzar un matx molt igualat que va acabar caient de la banda del visitant, amb un 9-11 en el cinquè joc. Amb el 2-3 favorable als gallecs al marcador, Jordi Satorras no va poder evitar que Eduardo Barreiro sentenciés el partit superant a l’igualadí per 0-3, establint així el 2-4 definitiu.

El CPP Igualada Suro Pub escala posicions a Superdivisió Catalana

Lluïsos Horta TT 2 – CPP Igualada 4

La visita del CPP Igualada Suro Pub a la pista dels Lluïsos d’Horta es va saldar amb una victòria per 4-2 que manté el conjunt igualadí a la part alta de la classificació de Superdivisió Catalana. Josep Mª Alonso va fer el primer punt del partit imposant-se a O. Costa per 3-1. Els locals, però, van empatar de seguida per mitjà de A. Llorente, que va derrotar per 1-3 a l’igualadí Roger Domingo. A continuació, Joan Bertran va tornar a avançar els anoiencs derrotant F. Gomis per 3-2. Els dobles van servir al CPP Igualada Suro Pub per fer el tercer punt del partit. La parella Domingo – Bertran va superar la local Llorente – Costa per un clar 3-0. L’Horta va retallar distàncies en la següent partida quan A. Llorente va vèncer a Josep Mª Alonso per 2-3, però les esperances de remuntada dels locals es van esvair quan Joan Bertran va fer el definitiu 4-2 superant per 3-0 a O. Costa.

Quatre de quatre a Preferent

Club Ariel 2 – CPP Igualada 4

L’equip de Preferent del CPP Igualada Suro Pub segueix invicte a la categoria, on ha ascendit aquesta temporada, després de l’última victòria a la pista de l’Ariel, la quarta consecutiva fora de casa. Els igualadins es van imposar per 2-4 a un rival fort i ben classificat. Els barcelonins van ser els primers a puntuar en el partit; Ruben Villagran va superar Roger Agustí per 1-3. En la següent partida, Ricard Alert va restablir l’empat al marcador superant el el palista francès del Club Ariel Pascal Evano per 3-0. Seguidament, Joan Moriana va donar l’avantatge als igualadins en guanyar a Xavier De Blas per un ajustat 3-2. Els dobles van donar l’impuls definitiu al CPP Igualada Suro Pub, ja que la parella igualadina Moriana – Alert va derrotar a la local Villagran – Evano per 3-2. A continuació, Ruben Villagran, palista de l’Ariel que es manté invicte a la categoria, va imposar-se a Ricard Alert per 1-3, fent pujar el 3-2 al marcador global. Finalment, però, Roger Agustí va sumar el 4-2 definitiu superant al barceloní Xavier De Blas per 3-1.

Derrota a la Lliga Catalana d’Edats

CTT Vilablareix 4 – CPP Igualada 1

Dissabte passat, l’equip del CPP Igualada Suro Pub que disputa la Lliga Catalana d’Edats va desplaçar-se a terres gironines per enfrontar-se al CTT Vilablareix. Els igualadins no van poder endur-se’n la victòria. El partit va caure de la banda dels locals, que es van imposar per 4-1 al conjunt de l’Anoia. Xavi Manzano va fer l’únic punt dels visitants en la primera partida del matx, vencent a Nil Basora per 3-1. A continuació, l’igualadí Àlex Ávila queia davant d’Albert Romero per 0-3 i, seguidament, Gerard Fuentes ho feia davant de J. P. Ibáñez per 1-3. Els dobles van estar a punt de significar la reacció igualadina, però finalment, la parella del CTT Vilablareix Romero – Basora es va acabar imposant per 2-3 a la del CPP Igualada Suro Pub Manzano – Fuentes. Finalment, Xavi Manzano no va poder evitar que Albert Romero fes el 1-4 definitiu pels locals en perdre per 0-3 davant el seu rival.

Excel·lent paper dels igualadins al Circuit Horitzó

Dissabte passat, els palistes més joves del club van participar a la tercera fase del Circuit Horitzó benjamí. Francesc Masip va quedar en segona posició final al nivell A després de tres victòries i una sola derrota a la final. Cal destacar que aquest resultat permet al palista del CPP Igualada Suro Pub seguir liderant la competició. Guillem Bacardit, per la seva banda, va prendre part al nivell B, on va aconseguir tres victòries en els tres enfrontaments que va disputar, fet que li dóna l’ascens al nivell A de cara a la següent fase del torneig.

CPP Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.