TORNAR

Igualada tindrà heliport a la primavera

La consellera Marina Geli posa la primera pedra

societat
Dissabte, 7 novembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La consellera de Salut, Marina Geli, ha estat l'encarregada de posar, juntament amb l'alcalde igualadí i president del Consorci Sociosanitari, Jordi Aymamí, la primera pedra de l'Heliport de l'Hospital. Estarà ubicat a sobre el terrat de l'Hospital, sobre l'accés a l'àrea ambulatòria i es preveu que estigui enllestit d'aquí a 6 mesos.

Geli i Aymamí omplint la primera pedra

Maquesta de l'heliport damunt l'hospital

La plataforma d'aterratge de l'heliport estarà situada sobre l'entrada de l'àrea ambulatòria, i està plantejada a partir d'un nucli central amb un voladís de 7'2 metres aproximadament; tindrà forma octogonal i la seva situació a la teulada és estratègica ja que està just a sobre el passadís d'emergències i els quiròfans.

Està previst que les obres finalitzin d'aquí a 6 mesos.

Tal i com ha recordat l'alcalde, Jordi Aymamí, aquest heliport acabarà de completar una de les infraestructures més improtants de la ciutat i també de la comarca, un hospital inaugurat ara fa dos anys i que ha comportat una important transformació de tot l'entorn d'aquesta zona.

Geli, per la seva banda, ha elogiat la feina feta pels ajuntaments afirmant que 'la fortalesa dels ajuntaments ha estat decisiva pel creixement del país'.

Geli: 'Amb la grip A està passant el què crèiem'

La consellera de salut ha explicat que els casos de grip A segueixen sent uns 300 per cada 10.000 habitants, un nombre d'afectats molt menor que en altres regions de l'estat, cosa que els fa pensar que el nombre de casos seguirà augmentant, si bé fins ara s'ha estat portant amb normalitat 'i hi han hagut només alguns casos greus'. La consellera ha recordat que amb el fred molt probablement s'hi afegiran els afectats per la grip estacional però no ha parlat, en cap cas d'alarma ni d'alerta social.


1 Comentaris

E

Eduard

Igualada

7 de novembre 2009.13:44h

Respondre

Si som optimistes (diu que s’inaugurarà d’aquí 6 mesos) podrem dir allò de ”més val tard (al cap de més de 3 anys de tenir l’hospital en funcionament) que mai”.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.