TORNAR
PUBLICITAT

Joan Masip, a Bèlgica amb la selecció catalana

El CPP Igualada Suro Pub a l’Open Catalunya

esports
Dilluns, 2 novembre 2009. 22:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El palista del CPP Igualada Suro Pub Joan Masip va formar part de la delegació de la selecció catalana que el cap de setmana passat va viatjar a Bèlgica per disputar el trofeu de joves Namur. Aquest trofeu va aplegar seleccions de diferents regions europees en diverses categories de promoció.

Joan masip ha anat a Bèlgica amb la selecció

Cadascuna de les vint-i-quatre seleccions aportava un palista a cada categoria, i Joan Masip va ser l’escollit per participar a la categoria benjamina. L’igualadí va quedar en tercera posició del seu grup, guanyant a tres dels cinc rivals que el conformaven. Això el va conduir a la setzena posició final d’entre els vint-i-quatre palistes que van prendre part en la seva categoria. En el recompte global de totes les categories, Catalunya va ser la tretzena delegació millor classificada al final de la competició.

També cal destacar que el jove igualadí va entrar a la convocatòria de la primera concentració pre-CAR (Centre d’Alt Rendiment) del passat mes d’octubre, així com a la que es celebrarà el mes de desembre. Aquestes convocatòries consisteixen en uns dies d’entrenament a les instal•lacions del CAR a Sant Cugat del Vallès.

El CPP Igualada Suro Pub participa a la segona fase de l’Open Catalunya

El cap de setmana passat, diversos palistes del CPP Igualada Suro Pub van prendre part en diferents categories de la segona fase de l’Open Catalunya. A la categoria sènior A, Jordi Satorras va quedar en tercera posició del seu grup en guanyar una partida i perdre’n dues, quedant finalment en dotzena posició en perdre la següent eliminatòria. En la categoria sènior B hi van participar tres palistes del club igualadí. Lluís Graells va aconseguir la tercera posició del seu grup guanyant dues partides i perdent-ne dues. Ricard Alert va fer-se amb la quarta posició del seu grup amb una victòria i tres derrotes, i Bernat Bisbal va acabar cinquè del seu en no poder superar a cap rival. En categoria infantil B, Jordi Marcè tampoc va poder sumar cap victòria en el seu grup. A l’aleví A les coses van anar millor pels igualadins, ja que Francesc Masip va assolir la quarta posició final després de quedar segon del seu grup, superar els quarts de final i caure a semifinals, fet que el va deixar a les portes de l’ascens. A la mateixa categoria, Albert Kenji Matsuoka va quedar en la tercera posició del seu grup.

CPP Suro Pub


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.