TORNAR

Plataforma per Catalunya podria tenir llista igualadina per les municipals

De visita a Igualada per les autonòmiques

politica
Dimarts, 3 novembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El president del partit Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha visitat aquest cap de setmana la ciutat d'Igualada per donar a conèixer el programa electoral de cara a les autonòmiques de l'any vinent. Anglada ha explicat que hi ha un petit col·lectiu de ciutadans d'Igualada, que no arriba a la desena, que ja havia contactat amb ells, 'de fet un parell s'han ofert per anar a la llista per les municipals del 2011'.

Visita a alguns establiments de la ciutat - foto:PxC

Anglada amb alguns ciutadans d'Igualada - foto:PxC

La visita d'Anglada i del seu seguici ha consistit en el repartiment de 15.000 targetons a Igualada, al matí, i a la tarda, 5.000 a Esparreguera.

Segons afirmen des del mateix partit, alguns ciutadans que a Igualada i Esparreguera van rebre dissabte a Anglada, afirmaven 'ja era hora que arribés algú, valent i decidit, que defensi allò que tots comentem cada dia en el nostre entorn familiar, social i laboral, que ja n'hi ha prou d'aquesta invasió que patim per part dels immigrants que mai s'adaptaran a la nostra societat i de l'ajuda que els dóna l'actual classe política a les nostres esquenes!'.

Josep Anglada agraeix haver rebut 'una calorosa acollida en diversos dels locals més cèntrics d'Igualada, com ara el restaurant Les Voltes o Casa Roure, que és l'establiment més antic de la plaça de l'Ajuntament'. Les fotografies amb les mestresses d'aquests locals quedaran per al record d'aquesta visita.

Llista per les municipals

Anglada explica que si bé un reduït grup de ciutadans ja s'havien aproximat al partit, en aquest contacte directe està convençut que hi haurà cada vegada més simpatitzants amb el partit: 'De fet un parell de persones estaven molt engrescades amb el programa i van oferir-se per anar a la llista de PxC a les municipals. Encara falten un parell d'anys, però, ara la prioritat són les autonòmiques de l'any vinent'.

De fet, la PxC ja ha anunciat que concorrerà a les properes eleccions al Parlament, motiu pel qual Anglada està recorrent bona part de la geografia catalana -i especialment la primera i segona corones metropolitanes- per a captar-hi simpaties.


102 Comentaris

J

Javi

Anoia

13 de juliol 2010.16:12h

Respondre

El partit de PXC ja es começa a preparar per presentar-se també a la nostra comarca. Veure notícia:
http://politica.e-noticies.cat/anglada-fitxa-un-exconseller-de-lespanyol-42767.html

P

Pau

Igualada

9 d'abril 2010.12:41h

Respondre

I ara a qui fem cas ? A l’Europa moderna o a Espanya ?

http://www.3cat24.cat/noticia/612465/politica/La-Comissio-Europea-dona-la-rao-a-Vic-en-la-polemica-del-padro

A

Anna

18 de març 2010.17:35h

Respondre

Amagant els problemes no se solucionen. El fet de no afrontar el problema de la immigració fa que apareixin personatges populistes com aquest; no anem bé.

P

Pau

Igualada

18 de març 2010.17:31h

Respondre

Molts dels qui defensen i diuen que votaran a l’Anglada són persones nouvingudes no fa masses anys, només cal veure el que passava a Salt fa pocs dies: un andalús que no sabia ni un borrall de... Llegir més català encarant-se amb un magrebí i dient-li que no s’ha integrat al país.

P

Pere

Orpí

18 de març 2010.17:02h

Respondre

LLegint aquest artícle m´ha vingut al cap una pintada que hi havia al carrer Òdena fa molts anys- Igualada fa vomitar-.Despertem-nos senyors, els inmigrants no són els culpables dels nostres... Llegir més mals.D´on surt ara aquest racisme, la majoria dels qui defenseu als Anglada i cia. sóu nou vinguts, molts ni tant sols parleu català.Populisme, tot això és fastigós populisme i racisme. La societat necessita solventar problemes, no crear-ne de nous.

L

Lluís Berga

Igualada

18 de març 2010.17:00h

Respondre

PxC vol culpavilitzar a les nouvingudes de la situació econòmica, quan aquesta crisi l’han causat els bancs i els seus còmplices.

PxC, a Igualada no volem racisme ni xenofòbia!

A

Albert

igualada

18 de març 2010.15:28h

Respondre

Si Anglada ha pujat és per culpa dels polítics inútils com Montilla & co. que no arreglen els problemes de la gent. Jo votaré Anglada perquè sé que els arreglarà. Ara ens cal un Anglada per... Llegir més posar-hi ordre.

J

Josep

igualada

18 de març 2010.13:05h

Respondre

www.3cat24.cat/noticia/575965/politica/Anglada-haura-de-declarar-per-distribuir-pamflets-xenofobs

E

Eva

21 de desembre 2009.23:40h

Respondre

No anem per bon camí:

societat.e-noticies.cat/agredida-una-musulmana-per-no-fer-servir-el-vel-36111.html

E

E.Dalmases

Igualada

4 de desembre 2009.11:02h

Respondre

No entenc com des del govern es fa bandera d’un estat laic i després en les seves escoles s’ofereixen menús diferenciats entre els nostres fills i els fills dels musulmans. Tots som iguals,... Llegir més tots els nostres fills haurien de menjar el mateix; tan sols cal oferir menús específics a aquells nens que així ho requereixi el seu organisme (celíacs, etc.). Tenim un govern laic o anti-catòlic ? Qui perd els seus orígens perd la seva identitat.

S

Sílvia

vilanova del camí

3 de desembre 2009.18:22h

Respondre

Això no es pot permetre, cal respecte i integració. Tots viurem millor.

www.elpais.com/articulo/sociedad/mereces/estar/puticlub/elpepusoc/20091106elpepusoc_5/Tes

E

Eva

3 de desembre 2009.15:05h

Respondre

Estic d’acord a treure el crucifix. I també els mocadors que duen les noies musulmanes, que son un símbol religiós igual que l’altre. I també els mocadors palestins perquè son un símbol... Llegir més polític i gairebé religiós. Si aquesta mesura contempla treure tots aquests símbols de totes les religions, llavors endavant, però si només afecte a la religió cristiana, no servirà per res ni és útil: és una revenja.


www.avui.cat/cat/notices/2009/11/el_tribunal_d_estrasburg_declara_que_el_crucifix_a_les_aules_es_una_violacio_de_la_llibertat_religio_76925.php

X

Xavi

1 de desembre 2009.19:52h

Respondre

societat.e-noticies.cat/anglada-denuncia-una-altra-agressio-35375-comentaris.html

Si Anglada denuncia una agressió tots els llops progressistes se li tiren al coll però si la denuncia un okupa... Llegir més tots els llops progressites fan pinya per a desenmascarar el culpable de tal infàmia. Venir de Blas Piñar és pitjor que venir d’Stalin o Mao?

No vull cap mal a ningú, però en el pecat està la penitència.

e

eRIC

Igualada

30 de novembre 2009.17:34h

Respondre

Acceptar l’islam en la nostra cultura és un pas enrera en els drets de les persones, sobretot de les dones... La interculturalització és un pas enrera i ens fa perdre els nostres origens.... Llegir més L’islam xoca amb la democràcia i amb l’igualtat home dona que tant ha costat aconseguir a la cultura occidental...

Recordo que fa un any en Carod va anar a celebrar la fi del Ramadà a la seu del Consell Islàmic de Catalunya. Si l’haguessin fet anar a una processó de Setmana Santa s’hi hauria negat, considerant l’acte ”retrògrada”.

X

Xavi

29 de novembre 2009.13:59h

Respondre

Tot això de la integració dels nouvinguts és molt curiós. Hi ha més catalanoparlants entre la comunitat subsahariana d’Osona que entre els andalusos del Baix Llobregat. S’integra qui pot o... Llegir més qui vol ?

E

E.Dalmases

Igualada

28 de novembre 2009.20:00h

Respondre

Com més mediocres siguin les grans formacions, més herbes creixeran al marge. Com més mediocre sigui la política, més creixerà el populisme. La gent, davant dels problemes, vol respostes.
És... Llegir més decebedora la mandra intel·lectual dels partits grans a l’hora de parlar d’immigració, el poc coratge, la negació d’advertències tan alarmants. Després fan escarafalls cada vegada que els petits partits radicals obtenen bons resultats electorals, però és ben bé seva tota la responsabilitat.
Potser caldria que es deixessin de tants escarafalls i que es posessin d’una vegada a treballar. La immigració és un problema: un problema per als pobres que no tenen més remei que emigrar, un problema per als països que reben aquesta immigració sense poder-la organitzar, i els problemes que de tot això se’n deriven, com desocupació, desesperació, misèria i delinqüència. Tenim un problema, i és de societat precisament evolucionada afrontar-lo.

E

Eva

27 de novembre 2009.20:44h

Respondre

Quin munt d’il·lusos i d’il·luminats que tenim per aquí, després no ploreu.

j

josep

igualada

27 de novembre 2009.18:19h

Respondre

1.- quin percentatge d’imigració delinqueix?
2.- quin percentatge de la població nativa delinqueix?
3.- quants imigrans delinquint a ple rendiment necessitem per robar tot el que ha robat en... Llegir més millet?
4.- quin relació hi ha entre pobresa i delinqüència de carrer?
5.- quanta de l’activitat legalitzada i portada a terme per empresaris i banquers mereix més rebuig que la delinqüència associada a la misèria?

Posem cada cosa el seu lloc, no?

M

Montserrat

27 de novembre 2009.15:23h

Respondre

Ens esgarrifem de les barbaritats nazis i resulta que a la primera oportunitat estem fent el mateix.
No volem sentir-nos a dir ”xenòfobs” però abans de compartir el que tenim, el primer que fem... Llegir més és fer fora ”els acabats d’arribar”.
Què hem fet nosaltres per nèixer en aquesta terra i amb aquesta cultura? quants de nosaltres tenim uns pares o avis vinguts d’un altre lloc que també van ser acollits?

e

eustaqui

igualada

27 de novembre 2009.13:57h

Respondre

dir que es prefereix ”gent de casa” a un inmigrant amb bones intencions es racisme. Es racisme per que l’unica diferencia entre un i altre es l’origent. Si es tracta de dir la veritat cal... Llegir més dir que les vostres opinions son racistas. I no passa res. Si ho sou, no passa res. Em feu fastic, pero no passa res.

e

eRIC

Igualada

27 de novembre 2009.13:50h

Respondre

Jaume l’has clavat, ja en tenimprou de bonisme i pijo-progressisme.
Volem sol·lucions abans no peti tot

J

Jaume Blanch - Maier

Igualada

27 de novembre 2009.12:37h

Respondre

Jep, ara resulta que per dir la veritat (que tots sabem, però no tots diuen com tú..) ets xenòfob i feixista...casum l’ós pedrer !!
Perdona, però tot i inmigrants amb bones intencions, jo... Llegir més prefereixo la gent de casa primer. Veste’n tú fora, no ?

J

Jep Jorba

Igualada

27 de novembre 2009.05:31h

Respondre

Casum l’os pedrer! A l’Anna i al Xavi faria fora de Catalunya jo! Prefereixo deu magrebins amb bones intencions que cent catalans xenòfobs i incultes! Visca la terra lliure de feixistes i... Llegir més racistes!

A

Anna

27 de novembre 2009.00:28h

Respondre

S’ha deixat entrar massa gent poc preparada, amb nul·la capacitat d’integració, i que en masses casos formen part de col·lectius organitzats per delinquir, com les dades que alguns... Llegir més responsables s’esforcen en maquillar demostren. Aquesta falta de limitacions i de filtres posa en perill la convivència, la seguretat, el benestar i la nostra cultura. En cap cas papers per a tothom. Sort de la crisi!

X

Xavi

26 de novembre 2009.18:04h

Respondre

Als EE.UU. has d’acreditar un nivell ALT del seu idioma si tens previst quedar-te a estudiar-hi o treballar un any. Si t’hi vols quedar més temps, senzillament has de tenir un contracte. Per... Llegir més què no tenim aquestes mesures aquí a casa nostra? A Austràlia, abans d’entrar-hi, encara que sigui de vacançes, t’obliguen a passar un control mèdic al teu país. Per què no tenim aquestes mesures aquí a casa nostra? Jo no estic en contra de la immigració sempre hi quan aquesta vingui a fer quelcom de profit, però a la vista està que la majoria s’ajunten en un barrin, fan la vida impossible els demés, es converteixen en gettho, i cap a delinquir s’ha dit. El català no saben ni què és. Tant costa ser una mica més selectius i estrictes? Després ens queixem de l’incivisme, de l’atur, i de moltes desgràcies, però tots sabem quin és l’origen però ningú ho diu per por al què diran.

Aquí tenen sanitat, col·legis gratis, cáritas... Enlloc els tracten com aquí... No és racisme ni històries, simplement és el què hi ha. Així no anem bé.

T

Toni

20 de novembre 2009.18:51h

Respondre

Si no em pugut integrar als inmigrans espanyols, mes dificil ho tenim amb els que arriban de mes lluny. Uns i altres es retroalimentan en contra de la llengua i la cultura Catalana, ja que els hi es... Llegir més mes facil seguir les seves cultures d’origuen doncs viuen en semi guetos o guetos totala, sobretot a les ciutats. He sent...it a dir a una adolescent de pares espanyls a un inmigran: ”Aqui no te hace falta saber Catalan, mis padres llevan 40 años aqui y nunca han dicho una palabrs en este dialecto”. Ho al fill d’un xines nascut a Catalunya:” No hace falta saber catalan, esto solo lo hablan los viejos y cuando mueran se acabara”. Es incleible que la gran majoria de las barriades de barcelona siguin guetos que viuen d’esquena a la realitat D’aquets pais, ajudats pels que teoricament aurien de defensar la terra que anys enrrera els va donar el pa.

www.3cat24.cat/video/1636789

i

igualadí

Igualada

19 de novembre 2009.18:28h

Respondre

Feixistes..ni aquí ni enlloc!!

e

eRIC

Igualada

19 de novembre 2009.16:30h

Respondre

Amb to humorístic, però és veritat ?

http://www.youtube.com/watch?v=6KMorZH6aAE&feature=related

M

Marc

igd

18 de novembre 2009.20:03h

Respondre

Això volem, jo no !

http://www.3cat24.cat/noticia/420694/societat/Lapiden-una-noia-de-29-anys-a-Somalia-per-haver-estat-infidel

e

eRIC

Igualada

18 de novembre 2009.19:02h

Respondre

Avui torna a sortir l’Anglada al programa Catalunya Opina de Canal Català: www.canalcatala.com/web2009/tv/1tv.htm
Ai ai ai, a veure que es treu de la màniga.

e

eRIC

Igualada

15 de novembre 2009.22:30h

Respondre

Sembla broma, pero cal espavilar als politics actuals, si no ... :
http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20091113/53823479173/con-la-religion-hemos-topado-mohamed-jordi-mollerussa.html

T

Toni

14 de novembre 2009.23:07h

Respondre

La gente empieza a hablar con claridad sobre un símbolo que relega a la mujer a una cosa. Un símbolo intolerable que se tendria que prohibir no solo en las escuelas. ¿Por que motivo se ha de... Llegir més permitir una ostentación religiosa que discrimina a la mujer?

J

Jaume Blanch - Maier

Igualada

13 de novembre 2009.09:34h

Respondre

El pais del qual ara en parles amb el seu idioma. Ara està millor.

J

Javier

Vilanova del Camí

13 de novembre 2009.00:43h

Respondre

A quin país et refereixes ?

O

Oriol

12 de novembre 2009.20:45h

Respondre

Javier es curiós que facis un discurs parlant d’adaptació, integració, respectar els costums, etc. parlant en castellà.......

Tu pel que és veu tampoc t’has integrat al nostre país, si... Llegir més més no pel que fa a la llengua.....

J

Javier

Vilanova del Camí

12 de novembre 2009.19:33h

Respondre

En este país se han permitido que algunas gentes inadaptadas prosigan con sus costumbres que no concuerdan en una sociedad de respeto a la mujer y todo por miedo a que se le tache de ”xenófoba”... Llegir més o ”opresiva”.

Uno debe adaptarse al pais al cual vive y aceptar que en el mundo cada cultura tiene sus costumbres, y respetarlas. Si me voy a Marruecos tendré que aprender a aceptar sus normas sociales ... si de Marrruecos vienen aquí deben aceptar las normas de aquí y saber convivir con ellas.
Si empezamos a permitir que la mujer empieze a introducir sus ideas religiosas de sumisión en una sociedad laica como la nuestra vamos por muy mal camino.

Si estubieran en Dinamarca por poner un ejemplo, al que comete tres delitos se le quita la nacionalidad y se expulsa del pais. Pero, a nuestro pesar, esto es España.

E

Eduard

Igualada

12 de novembre 2009.18:39h

Respondre

Sí Josep M., no volem feixistes ni comunistes als nostres ajuntaments. Diguem no als règims totalitaris. Democràcia? sí, gràcies.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

12 de novembre 2009.18:10h

Respondre

Sense comentaris:
http://www.regio7.cat/arreu-catalunya-espanya-mon/2009/11/12/anglada-condemnat-agredir-menor-que-li-dir-fatxa/54285.html

P

Pep A.

10 de novembre 2009.23:30h

Respondre

sincerament, jo no em faig DUES fotos alegrement amb el principal líder xenòfob del meu país sense saber ni qui és i després em vaig fent l’ofes dient que mhan enredat:... Llegir més www.pxcatalunya.com/webnormal/ver_noticia.php?id_noticia=640

D

David

10 de novembre 2009.13:29h

Respondre

Cal una regenració política, de les altes instàncies, a fons:
http://www.reagrupament.cat/novaweb/index.php?option=com_content&task=view&id=1364&Itemid=1

e

eRIC

Igualada

9 de novembre 2009.19:03h

Respondre

Un requisit per a poder entrar en una llista electoral seria tenir un currículum net de pertenyença a organitzacions ideològicament totalitàries. Ni antics (o actuals) comunistes ni antics... Llegir més franquistes seurien al Parlament.

M

Maria

9 de novembre 2009.13:39h

Respondre

No volem feixistes als nostres ajuntaments i ”nous” rics tampoc: www.youtube.com/watch?v=BQj6GOpPL90

e

eRIC

Igualada

8 de novembre 2009.19:29h

Respondre

Immigració potser sí, invasió no, gràcies.

E

Edu

Igualada

8 de novembre 2009.18:44h

Respondre

Podem millorar, o no.

http://www.avui.cat/cat/notices/2009/11/_em_dic_javed_i_soc_catalanista_77390.php

E

Eduard

Igualada

7 de novembre 2009.18:09h

Respondre

Quin panorama que tenim per aquest país:

www.youtube.com/watch?v=YjrubyHQxqw

M

Marta

7 de novembre 2009.17:58h

Respondre

Aquest món està ple de gent. De persones en queden quatre.

M

Marc

igd

6 de novembre 2009.23:13h

Respondre

Aina, perdó per no haver-me expressat bé. Al referir-me a dos bàndols d’un país volia dir que dins el mateix país (Espanya) hi havia una part a favor d’un pretendent al tro d’Espanya... Llegir més (Carles, de la Casa dels Àustria) i l’altre a favor de l’altre (Felip, de la casa dels Borbons), amb les corresponents aliances per ambdues bandes. Era una manera, simplificada, d’intentar explicar el tema (ja sé que historiogràficament no massa bona). Però en el fons el que volia deixar clar és que no era una guerra Espanya-Catalunya com volen fer creure alguns.

A

Aina

6 de novembre 2009.19:37h

Respondre

Potser el Marc hauria de estudiar una mica més d’història (tal i com predica) i esbrinar que la guerra de successió va ser una guerra entre DUES monarquies (Borbons i Àustries), no dos bàndols... Llegir més d’un país.

e

eRIC

Igualada

6 de novembre 2009.18:27h

Respondre

Avui al programa ”Catalunya Opina” de Canal Català (de les 18:30 h a les 20:30 h) hi apareix l’Anglada com a tertulià. A veure que explicarà ? També es pot veure per internet... Llegir més (www.canalcatala.com) apretant a on posa Televisió en Directe.

E

Eduard

6 de novembre 2009.09:12h

Respondre

És legal per aquells que es creuen que tenen la potestat de decidir quin partit és demòcràtic i quin no. I això és democràcia?

Com va dir el Subcomandante Marcos: ”Ojala sí, que ya no haya... Llegir més que tirar más tiros”

Combatem el feixisme!

M

Marc

igualada

5 de novembre 2009.23:53h

Respondre

Perdó, m’he equivocat, no és 05/11/09, és dijous 04/11/09.

M

Marc

igd

5 de novembre 2009.23:51h

Respondre

Quin país?
Tots en tenim molts d’idearis, els podem encabir tots junts ?
Tu ho has dit (t’ha sortit així perquè deus pensar-ho així) existeixen en l’ideari de molts catalans; catalans... Llegir més (Catalunya) i prou.
El meu país és Igualada, Carme, ... CATALUNYA !
Suposo que saps tanta història com aquells que parlen de ”1714” com d’una guerra Catalunya-Espanya no com d’una guerra de successió(monàrquica) entre dos bàndols d’un país, per posar un exemple.
Visca el poble català, visca Catalunya !

http://rac1.org/a-la-carta El món a RAC1, 05-11-09, 8h: es pot dir més alt però no més clar.

M

Marcel

Igualada

5 de novembre 2009.21:34h

Respondre

Marc, algú t’ha preguntat si els PPCC havien exixtit com a realitat político-administrativa o no????
Existeixen en l’ideari de molts catalans (que hem recorregut el nostre país, des de Salses... Llegir més a Guardamar i de Fraga a Maó...) i amb això n’hi ha prou! La història la conec tan o més bé que tu... I tal com dius que Espanya no existia i ara existeix... perquè no pot passar igual amb els PPCC?

Pere, tens raó, La Penelope es pot fer la foto amb qui vulgui, i compartir els punts que vulgui del programa del Sr. Anglada (tal com va dir en el seu missatge...), però tenint un negoci de cara el públic... que n’assumeixi les conseqüències...

Apa que per mi el que més greu em sap és que hi hagi tanta gent que pensa com l’Anglada...


Bona nit...

M

Marc

igd

5 de novembre 2009.15:58h

Respondre

Al final encara tindrà raó aquell que deia ”la pressió demogràfica que patim no és de metges, llicenciats, persones amb projectes...sinó tota la malaurada bossa social rebotada i la més... Llegir més desagraïda”.

e

eRIC

Igualada

5 de novembre 2009.13:23h

Respondre

El proper alcalde de Vic, endavant les atxes.

e

eRIC

Igualada

5 de novembre 2009.12:23h

Respondre

Eva, jo també penso que existeix molt desconeixement, però si les coses no s’expliquen i fins i tot s’amaguen com vols que tothom n’estigui informat.

E

Eva

Capellades

5 de novembre 2009.10:05h

Respondre

El que ens hauria de preocupar a tots plegats, no es pas que es presentin unes llistes, sinó que surtin!
Amb el discurs de la por i aprofitant el desconeixement de cert grup de població en matèria... Llegir més d’immigració i polítiques socials poden arribar a fer molt mal no només per que aconsegueixin tenir representació al consistori sinó per que el seu discurs mancat de tot rigor i contingut arribi a la gent.

M

Marc

igd

4 de novembre 2009.23:21h

Respondre

Marcel no barregem temes; a més, els PPCC (països catalans entesos com Principat de Catalunya - País Valencià - Mallorca) mai han existit com a realitat político-administrativa, o sigui, mai han... Llegir més sigut un estat/país com a tal, tan sols comparteixen (en part) la llengua; existia la Corona d’Aragó i punt. Tampoc existia Espanya des de temps immemorials com pensen d’altres. Repassa la història company.
Visca el poble català, visca Catalunya !

P

Pere

Igualada

4 de novembre 2009.22:14h

Respondre

Marcel,
no en tens ni idea del que ens preocupa a la societat. Gent com tu nomes feu nosa a aquells que volem viure i treballar tranquils. ja n’hi ha prou!!!!

I ja n’hi ha prou de carregar-vos... Llegir més aquesta gent de Cal Roure (Penelope i cia,...) per una maleida foto !!!!! Son lliures de fer fotos amb qui vulguin, tu ets lliure d’opinar al respecte, però no fa falta que us voleu carregar el negoci d’aquesta gent, i jo soc lliure també de retreure’t a tu el teu comentari.

Srs de Cal Roure, sempre que pugui, faré la cerveseta al vostre local, no us mereixeu les opinions d’alguns energumens que més valdria estiguéssin sense xarxa...

M

Marcel

Igualada

4 de novembre 2009.20:12h

Respondre

Aquesta maleïda Espanya, Espanya veïna, Espanya indigesta, mentre il·legalitza partits, tanca diaris i ràdios a Euskal Herria i satanitza tot el moviment independentista dels PPCC, permet... Llegir més l’existència de partits com el del Sr. Anglada, com el de la Falage, España 2000, Democràcia Nacional etc... tots ells manifestament anti-demòcratics, feixistes, racistes, xenòfobs, homòfobs, masclistes, etc...
No hi ha qui ho entengui...

I quina pena amb fa tota aquesta gent, (ITV’s, Igualadins de Tota la Vida) que creuen que tots els problemes de la nostra societat els crea l’immigració... que fàcil és jugar amb la seva ignorància...Per mi la meva terra, els PPCC estan oberts a tots aquells que hi vulguin viure i treballar, perquè l’honradesa no ve marcada per l’origen de la persona... sinó per l’essència individual i sinó que li ho preguntin als Srs. implicats en el cas Pretòria... catalans de tota la vida, no?

PD. Per cert abans de fer-me una foto amb algú que no conec, jo m’ho pensaria... eh Penelope...

PD2 El video del Youtube del Sr. Anglada... Fa vomitar...

M

Marc

igd

4 de novembre 2009.20:03h

Respondre

Molts partits polítics,? enlloc d’omplir-se la boca dient que mai pactaran amb PxC, haurien d’analitzar quines són les causes que han originat que aquest partit hagi tret els regidors que ha... Llegir més tret. I després combatre-les i solucionar-les.

E

Eduard

Igualada

4 de novembre 2009.17:20h

Respondre

”Altre”, dius que ”és un partit marginal per a marginats”. Déu n’hi do com t’expresses, a Vic (on tenen 4 regidors) hi ha vora de 3000 marginats (un 19% dels votants a les darreres... Llegir més eleccions municipals) ? (jo crec que NO). I a Cervera, el Vendrell, etc. ?
L’altre dia (setmana passada) al programa Catalunya Opina de Canal Català on hi truca i s’expressa gent amb opinions molt diverses van fer un ”referèndum” entre els oients preguntant si l’Anglada era racista o no, el resultat final va ser que no. Curiós ? Potser sí que ho és o potser la gent ja n’està cansada d’uns polítics que no solucionen els problemes reals de la població; però això és el que tenim i ja ens podem anar preparant, o no. Ah, i jo no els he votat ni ho penso fer, però no em tapo els ulls pensant que no existeixen.

”Carles” perquè ALGUNS nouvinguts no saben ni que vol dir ”planificació familiar” ? Som-hi a tenir fills ... que ja els mantindrà un altre, oi ? Pedagogia? Adaptació? Integració? Tracte vers les seves i les altres dones?... ganes de voler-ho fer i punt. Moltes gràcies a tots aquells que s’han volgut integrar, sort.
Evidentment que els serveis socials són per a tothom, però si no parem de col·lapsar-los al final no seran per a ningú.

A l’Europa més avançada existeixen partits d’aquest tipus però a casa nostra no, per què som més guapos? Deixem que parlin, espavilin els altres (adormits en alguns temes) i amb una mica de sort no acabin representant res.
En un país normal la gent hauria de venir amb un contracte de treball previ. No cal controlar la immigració ? ”Visca l’aliança de civilitzacions”.


L’home és l’únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra ?
http://www.youtube.com/watch?v=908R8svm4ic&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=hQlzrOcKdMg&feature=channel

A

Altre

Igualada

4 de novembre 2009.14:33h

Respondre

pero eduard... m’estas dient que el racista està bé per que abunda?
Es un valor que cal potenciar només pel simple fet de que ”molta gent ho pensa”?
Teniu poca idea del que és democracia,... Llegir més si us penseu que qualsevol valor pot ser defensat en nom de la democracia. Si es per aixó, qualsevol vegenada que es votes seria valiada.
Si ara fem un referendum que digui: es permet tocar culs de ties, i es votes, i sortis que si, que es legal. Tu et penses qeu una cosa tant masclista com aquesta seria valida?? Seria democratic?
Quin nivell més pobre, si l’unic que podeu dir és: COm q hi ha molta gent fins els nassos dels moros, benvingut sigui la PxC.
Primer, que no crec que tingui tant de soport social com us penseu. Es un partit marginal per a marginats.
I segon, que els valors del racisme i la xenofovia son per definició antidemocratis. I si no t’agrada emigra tu a un altre pais xenofog, que segur que hi estaràs més agust.
Mare de deu, que infantils q sou alguns. I que creguts. Per l’amor de deu.

Es que mireu que esteu dient... com que hi ha molts racistes, votem a fabor del racisme!
QUins raonaments...

C

Carles

Igualada

4 de novembre 2009.13:36h

Respondre

Quanta demagogia senyora Neus:
Crec que hauria d’analitzar les causes estructurals de que hi hagi immigració a casa nostra...Mires els simptomes però no la malaltia , osigui , vusted s’ha... Llegir més preguntat mai , per que aquestes persones que s’arrisquen a deixar casa seva , el seu entorn social , familiar i culturar , ho fan per que volen? O és que nosaltres els països suposadament desenvolupats , amb les nostres practiques capitalistes i neoliberals , provoquem que les situacions originaries de casa seva siguin les que donin una empenta per a venir cap aqui?
Amb quina legitimitat és considera superior per a poder accedir amb prefrencia als serveis publics? Els serveis publis són per qui els necessiti , i si vusted té aquesta necessitat , no dubti que l’atendran com a qualsevol altra persona...

m

maria

igualada

4 de novembre 2009.13:36h

Respondre

Em fa gràcia que a alguns se’ls hi permeti canviar i evolucionar sense pensar que potser ens enganyen i a d’altres no (creient-nos que segur que continuen pensant el mateix que fa 30 anys i és... Llegir més impossible que canviïn). Si sabéssim d’on proven tots els polítics, ”canviar de jaqueta” va ser, durant una època, l’esport nacional del país; per què a alguns se’ls hi perdona i a d’altres no ? o fins i tot es creu que no ho poden fer ?

E

Eduard

Igualada

4 de novembre 2009.12:28h

Respondre

Aquest partit és útil per a aquelles persones (que no són poques) que fan servir aquelles ”grans” expressions de ”jo no sóc racista, però ...” o ” jo abans no era racista, però mi han... Llegir més fet tornar”. Si els partits ”clàssics” no s’espavilen i, d’una vegada arreglen la situació (amagar el cap sota l’ala no porta enlloc), s’enduran una bona sorpresa.
Per desgràcia, no hi ha persona més racista (normalment) que aquella que en el seu dia també va ser tractada com a immigrant quan va arribar a aquí, fàcilment comprobable en dos barris molt concrets i, en el seu dia, ho veurem.

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

4 de novembre 2009.11:52h

Respondre

Si, si molt democràtic tot plegat. Jo vaig viure en temps de Franco i us puc assegurar que els únics “demòcrates” que podien parlar i expressar les seves idees en aquells temps eren la gent... Llegir més com n’Anglada. A molts per discrepar els hi van explicar el que diu l’Anglada en el vídeo. Per tant te tan dret ell per predicar, com d’altres a pensar que una persona que no ha cregut mai en la democràcia, es pot amagar sota aquesta premissa. Sinó podríem començar a creure tots plegats que aquesta societat està molt malalta i començar a tenir por del esdevenidor en mans de gent com aquesta.
Per tant com menys cas fem a persones com aquesta, millor ens anirà a tots plegats. Sinó repasseu l’historia, que quan s’oblida les coses es tornen a repetir.
Gracies pel vídeo Carles, ja l’havia vist però no fa cap mal veure’l de nou. Simplement perquè com diuen “el que es te del néixer, no es deixa al créixer”.
El vídeo: www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA

à

àngel

Igualada

4 de novembre 2009.09:48h

Respondre

Em quedo parat davant de tanta xenofòbia.L’estat de dret ha d’ajudar als seus ciutadans vinguin d’on vinguin.El senyor Anglada i tota la seva trepa inciten a la violèncoia,és lògic sòn... Llegir més feixistes.

A

Altre

igual

4 de novembre 2009.09:30h

Respondre

Neus, et felicito per aquesta capacitat q tens de penetrar en la ment de ”tots” ... o si més no, et felicito per el teu ego sobredimensionat que t’atrivueix a tu mateixa la capacitat de saber... Llegir més el qeu pensa tothom.
Dona la sensació que tots els que compartiu l’ideari de la PxC esteu convençuts de que representeu tothom i que vosaltres teniu la veritat i el pensament de tothom. Quina prepotencia xata... pero la prepotencia ja es una caracteristica dels partits populistes i demagogs. La llastima, es que jo soc dels que pensa que algun regidor podrien treure, el populisme ja ho té, q al ser populisme enganxa als que ”piquen”. Es el baix nivell de la nostra societat.

No poso en dubte de que el teu entorn social, Neus, sigui racista i populista... pero el teu entorn social no es l’univers.
Per cert, em consta que la gent del Roure estan a les antípodes de la xenofovia...pots comptar, els politics ja tenen aquesta costum de enredar a la gent en venefici propi... i aquella pobre noia del Roure ara està pringant.... crec q prouta feina tenen com per estar pensant en plataformes i propagandes politiques...

M

Mercè Mallart Torres

Vilanova del Camí

4 de novembre 2009.09:29h

Respondre

No es tracta de fer discursos fàcils, ni tampoc de fer racisme. És la realitat quotidiana. I està aquí, a diari, quan comences a veure que els serveis socials estan plens sempre de les mateixes... Llegir més persones -a qui se li paguen moltes coses-, quan els serveis sanitaris estan col·lapsats a totes hores, quan veus que no hi ha cap lògica en l’adjudicació de les beques de menjador, quan vas pel carrer a les onze de la nit i ho fas patint perquè no saps amb qui et pots trobar. Diguem les coses pel seu nom.
Jo no em considero racista ni mai he discriminat a ningú, però estem en un moment on cal passar a l’acció i l’acció és queixar-se davant el polítics. No pot ser que tinguem un 20 per cent d’atur en una Europa sense fronteres. Ara tothom sortirà de la crisi menys Espanya (Catalunya). Ens haurem de buscar la vida ? Haurem de ser immigrants ? Jo seria el primer que marxaria on fos a treballar. A Londres, Berlin, Paris...on fos...si sabés que em podria guanyar millor la vida tot i sacrificar família, clima, comoditats... Però de ben segur es més fàcil viure de l’Estat amb PIRMIS i ajudetes i no fotre brot. El problema real és aquest: menys subsidis, menys ajuts, i més estímul a l’emprenedoria. La realitat anirà posant a tothom al seu lloc. No estic a favor de la PxC però entenc que té ”caldo de cultiu” per treure molts vots a casa nostra. Si les eleccions fossin ara, els de la PxC entrarien a l’ajuntament i podrien ser decisius.

N

Neus

Igualada

4 de novembre 2009.08:25h

Respondre

No entenc el rebombori que entre tots esteu fent. Aquest partit és un partit legal, totalment democràtic i que diu el que tots o la majoria pensem i no ens atrevim a dir-ho. Felicitats PxC

E

Eduard

Igualada

3 de novembre 2009.20:55h

Respondre

No trio els restaurants on menjo per ideologies polítiques, digue’m gastrònom i lògic ...

j

josep-m ramonjoan

igd

3 de novembre 2009.20:16h

Respondre

Avui he trovat a la bústia un panflet de PxC. M’ha sorprés molt, m’ha semblat indignant. Ara vec l’article i em cal parlar.
Indignant no pas pel que diu, accepto qualsevol pensament aliè... Llegir més sempre que sigui discutible (no dogmàtic), és indignant per:
1) Fa ús de forma demagògica de la situació de crisi actual que pateixen molts ciutadans (ciutadans=persones, o sia tots els que compartim l’espai vital)
2) És simplement racista, clarament mostra xenofòbia. Pot incitar al resentiment i per tant a la violència contra inocents.
3) A més han adoptat el nom de Catalunya. Em sap greu, per mi Catalunya és una terra oberta i acollidora. La història ho demostra, cap altre poble del vell Continent ha vist pasar tantes races, pobles i ideologies com la nostra. I n’hem sabut fer un garbuix força interessant, no? Hem valorat la barreiga i això ens distingeix.
Val a dir que no entenc com a Espanya resten prohibits els partits abertzales i convivim alegrament amb agitadors de baixes passions. Lamentablement si les actituts de resentiment es desboquen en violència gratuita, tant les víctimes com els botxins seran pobres desgraciats, i com sovint passa, els creadors o instigadors ho veuran en la distància. Qui no recorda avui quants homes han perdut la vida a l’Iraq? D’aquí, d’amèrica i d’allà. Però el trio de les Açores segueix feliç.
En resum, detesto PxC per les seves idees i per com volen manipular una realitat prou triste per moltes famílies en benefici propi. Espero que pagueu un preu molt alt pel dany que pugueu fer.

c

casa roure

igualada

3 de novembre 2009.20:02h

Respondre

Bona tarda a tothom, sembla que el tema dona molt que parlar,
bé si em deixeu m’explico:

aquest senyor, es va presentar dissabte a la tarda fent campanya, bla bla bla, i vam accedir a fer-nos una... Llegir més foto amb ell, sense cap intenció (es mes, amb aquest senyor fins aquell dia ni el coniexiem, ha sigut ara que comencem a veure de qui es tracta), ni som ni serem de cap partit politic, encara que es evident que tenim les nostres idees com qualsevol persona, ara bé relacionar aquest estambilment amb tal personatge és algo impensable per a nosaltres.
Nosaltres ens dediquem a donar de menjar als nostres clients i no a fer campanyes, que al cap i a la fi cap ens beneficia.Desde aqui volem denunciar que aquestes fotos s’han publicat sense cap consentiment, i que ho hem denunciat publicament a canal català deixant a aquest senyor en evidencia ja que hem parlat directament amb aquesta persona i ha fet cas omis de la nostra petició.
Desde Casa Roure, demanem disculpes a tots el que s’hagin pogut sentir ofesos per algun motiu, no hi ha res més llun de la nostra intenció.
GRACIES.

e

eRIC

Igualada

3 de novembre 2009.19:30h

Respondre

Després de la visita d’en Josep a Igualada, avui (quan encara no han passat ni 3 dies) el partit PXC (partit més que petit respecte d’altres) ja té 4 nou afiliats a la ciutat. Com no... Llegir més s’espavilin els altres partits i solucionen els veritables problemes que afecten a la ciutadania s’emportaran una bona sorpresa.
Conec dos barris on quasi tothom vota Entesa que potser no veuen tan malament a PXC.

M

Marc

igualada

3 de novembre 2009.18:55h

Respondre

Atenció, si voleu veure el Sr. Anglada podeu fer-ho avui des de les 18:30h fins a les 20:30h a Canal Català (programa Catalunya Opina).
A veure que ens explica ...

J

Jaume Blanch - Maier

Igualada

3 de novembre 2009.18:47h

Respondre

Francesc, es d’aquells casos que no sabem si es pitjor el remei o la enfermetat. De totes maneres, hi ha molta gent que pensa com l’Anglada, o NO...? Potser tú mateix i tot, en petit comité,... Llegir més has criticat alguns aspectes de la inmigració, o NO...? Au vaa...

Charras, la gent que vàreu venir fa 40 o 50 anys, no vareu venir per mudar-se de pis, solsament, sino per trobar feina i treballar per poder viure. Suposo que deus voler dir això.

j

jv

igualada

3 de novembre 2009.18:45h

Respondre

-Comprenc que a voltes molesti que els inmigrants ocupin places escolars o sanitaries o gaudexin de favors. Ho comprenc.

Però repassin les dades de l’atur i començin a pensar si els seus fills,... Llegir més i els meus, o jo mateix o vostès no podem arribar a ser també inmigrants a qui sab ón.
El món corre molt però de treball aquí ni s’en genera ni s’en generarà, i l’haurem d’anar a buscar nosaltres on sigui.

C

Charras

Anoia

3 de novembre 2009.18:29h

Respondre

Absurdo el comentario de Marc, hace 30 o 40 añosn las personas que venian aquí, lo único que hacian era mudarse de piso o casa.
Mientras veais la ”terra” por encima de los derechos de las... Llegir més personas, todos sereis igual, os llameis PXC,ERC,CIU, CUP....

J

Jep Jorba

Igualada

3 de novembre 2009.18:23h

Respondre

Com es pot ser tant cínic de continuar defensant aquest feixista xenòfob?! Si veient el vídeo que ha penjat el company Carles encara no heu entés de quin tipus de personatge estem parlant, no cal... Llegir més malgastar ni un minut més a fer-vos-ho entendre. Per la meva part, i per començar, no penso tornar a posar els peus a Cal Roure. I és que, per segons qui, sí que utilitzaríem el dret d’admissió, oi? I no tant sols el deixem passar i el servim a cos de rei, sinó que ens hi fem una foto com a record per a la posteritat... Quanta demagògia...

F

Francesc

Igualada

3 de novembre 2009.17:15h

Respondre

Extracte de discurs del Sr. Anglada... a Orange (França) ”...o bé nosaltres acabem amb l’Islam o acabarà amb nosaltres, i per això lluitarem fins a la mort perquè això no passi...entre tots... Llegir més hem de tornar a conquerir una Europa sana, una Europa en menys negres i menys moros, en definitiva la Europa dels identitaris...”

Aquest és l’angelet del qual estem parlant, us l’imagineu fent un míting a Cal Font?

Penelope, el problema és que de democràtic no en té ni un pèl el Sr. Anglada, ara bé, si comparteixes alguna de les seves idees, doncs potser sí, has quedat una mica ”retratada”... però també és això, una opinió.

A

Anna

igualada

3 de novembre 2009.14:49h

Respondre

Estic d’acord amb la Penélope. Jo no comparteixo gens el que diu l’Anglada, però com a bar-restaurant que és Cal Roure, hi pot entrar tothom, no? I ja sabem com són els polítics que com més... Llegir més fotos enviin a la premsa millor. No crec que s’hagi d’amagar de res. Si d’aki a dos anys vol encapçalar la llista de l’Anglada ja seria una altra cosa, però no podem anar qüestionant a tothom així.
Salut

J

JOEL GRAU i LLUCIA

MANRESA

3 de novembre 2009.14:44h

Respondre

PxC a Manresa va posar com a cap de llista un Barcelona que va plegar al cap d’un any, ja que no tenia ni idea -ni ganes de saber-ho- del que passava a la ciutat. El segon de la llista era un... Llegir més ex-falangista i l’Anglada va evitar de totes totes que fes de regidor. Els altres 3 candidats seguents van mirar cap una altra banda i ara hi ha el n´umero 6 fent de regidor i de titella,literal, de l’Anglada. Per tant, em faig la mateixa pregunta que la Sara.
(Per cert, que bonic ´es dir les coses pel seu nom, sense noms ni cognoms!)

C

Carles

Igualada

3 de novembre 2009.14:43h

Respondre

Miri senyora Penelope , respecto que casa seva estigui oberta per a tothom , ara, no ens vingui a donar lliçons de democracia , per que la xenofòbia , el racisme , el masclisme i l’homfòbia no... Llegir més són idees democratiques , en nom de la democracia és fan moltes barbaritats i recolzar a un partit que el seu cap visible és un conegut neofeixista ultracatolic que anys enrera havia participat d’actes d’exaltació del franquisme és una d’aquestes barbaritats que és cometen en nom de la democracia...
EL FEIXISME NO ÉS TOLERA , ÉS COMBAT! i vuste a tolerat que el feixisme entres a casa seva...
si vols saber qui és realment el senyor anglada aqui li deixo un enllaç d’un video que explica qui és realment Josep Anglada:


http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA

R

Ramon

Igualada

3 de novembre 2009.14:32h

Respondre

Totalemt d’acord en PxC. Ja era hora que el Sr. Anglada es fes coneixer a Igualada. Som molt i moltes que pensem com ell.

Força PxC

a

albert

3 de novembre 2009.14:18h

Respondre

Pels comentaris sembla que ens hagi de caure el cel al cap !!!

Aquest partit existeix, i ara tothom ha alçat la veu, però pocs alcen la veu quan arriben les eleccions generals i un dels partits... Llegir més que es presenta és la falange. Sincerament no se quin és pitjor. Ara be, aquests senyors de PXC que tant hem d’ignorar tenen 4 regidors a l’ajuntament de Vic, 1 a Manresa, 1 a Roda de Ter, 2 a Manlleu, 4 a El Vendrell, 1 a Olot, 1 a Sant Martí de Riucorb, 1 a Tàrrega i 2 a Cervera. En total 17 regidors i 3 consells comarcals. Per tant amb aquestes dades no crec que s’hagi d’ignorar un partit polític que ha estat capaç de tenir representació en ajuntaments de la zona teòricament de catalunya que més ens emprenyen aquesta classe de partits.
Si s’hagués fet la feina quan tocava ara no ens preocuparia gens aquesta notícia.

p

penelope( cal roure )

igualada

3 de novembre 2009.14:12h

Respondre

bona tarda a tots/totas.Casa meva està oberta a tothom, tothom que vulgui, i el que no, que no vingui. Que he fet el ridicul al sortir amb aquesta foto!!, doncs crec que no!! Qui em coneix ja sap... Llegir més com penso i crec que qualsevol tendencia politica es respectable, per aixó estem en democracia,no??No estic d´acord amb tot el programa electoral del Anglada,peró si amb algun ” Punt ”.
No entenc com una foto a pugut aixecar tantes ampolles.

Repeteixo, casa meva sempre estarà oberta per qui vulgui venir, pensi o no com jo!!!!

C

Charras

Anoia

3 de novembre 2009.14:02h

Respondre

Ojo con el mensaje de PXC, que no estamos hablando de discursos populistas que hacen otros partidos.
Que no es lo mismo ofrecer libros de texto, transporte, etc.… gratis que estamos hablando de... Llegir més coartarles derechos a personas por su procedencia.
¿Es que son menos personas por proceder de otro lugar del mundo?
He leído la octavilla que han repartido por las casas la verdad que si no se matizan los mensajes uno por uno, puede ser atractivo, pero si por ejemplo, hay que negar la sanidad a los “ilegales” ¿se le negará también a un alemán cargado de euros alojado en un hotel de 5 estrellas haciendo turismo sanitario?
Creo que PXC está haciendo lo que hizo en su día Hitler.

M

Marc

igualada

3 de novembre 2009.13:39h

Respondre

Em fa molt gràcia aquells que us queixeu tan de que se’n parli de PXC i després sou els primers a comentar la notícia (i dir que millor ignorar-los)
Amb un discurs més o menys populista i amb... Llegir més més o menys raó, ens sàpiga greu (o no tan) aquest partit tindria, a casa nostra, més vots del que us penseu. A més, tal com diu un altre comentari, la majoria de vots els treurien en barris on hi viu més gent vinguda de fora durant els anys del franquisme i post-franquisme. És més racista (vers els nouvinguts) un immigrant que porta 20 anys a la terra (molts d’ells sense adaptar-se, sobretot en el tema llengua) que no pas un autòcton de tota la vida.

F

Francesc

Igualada

3 de novembre 2009.13:04h

Respondre

Perillós, realment perillós...”Confondre xenofòbia amb la realitat”, ”els immigrants fan i desfan com volen”, ”tenen molts més privilegis que nosaltres”, ”ja era hora que algú... Llegir més digués el que pensem la majoria de la gent d’Igualada”...

Bé, ja tenim dos membres per la llista d’aquest ”senyor” que quan parla d’immigració al seu ”decàleg” l’ilustra amb una foto gens tendenciosa (http://www.pxcatalunya.com/web/decaleg.htm).

Això és feixisme, pur i dur, no vull allargar-me, però no sé jo si el Sr. Llibert i el Sr. Joan Carles han gratat massa en la seva pròpia història i origens, de ben segur que es trobarien amb més d’una sorpresa.

F

Felip Cortiella

3 de novembre 2009.12:54h

Respondre

Llibert, aquí els únics que fan i desfan com volen, i que tenen més privilegis que els altres són la classe política i el gran empresariat.
La resta, culpar les classes més desafavorides (que... Llegir més en aquest cas coincideix, com sempre, en aquells que han hagut d’emigrar per motius econòmics) és típic d’allò d’esbatussar el més dèbil per cobardia pròpia.

Ah, i estaria bé que enlloc de fer afirmacions gratuïtes exemplifiquéssis perquè dius que ’fan i desfan com volen’, o quina classe de privilegis tenen que no tinguin els autòctons amb el mateix nivell adquisitiu que els immigrants.

S

Sara

3 de novembre 2009.12:33h

Respondre

Algú coneix els suposats ciutadans d’Igualada que surten a la foto amb l’Anglada, o eren ’extres’?

m

marti

igualada

3 de novembre 2009.12:21h

Respondre

Felip : Simplement em refereixo al fet de diversificar el mapa politic igualadí. Com més serem més riurem i més combinacions es podran fer a l’ajuntament . Aixó és bo o dolent ? que cadascú... Llegir més tregui les seves conclusions.
Per altra banda està clara la ideologia d’questa gent, però com que estem en democràcia, els haurem d’aguantar i deixar-se explicar, perque en aquest país no s’il.legalitzen partits polítics - oi que no????.
El trist serà que aquesta gent tingui recolçament. Ja ho veurem

C

Carles

Igualada

3 de novembre 2009.12:19h

Respondre

Lamentable...la veritat es que em sembla lamentable que els rebessin a segons quins bars...
puagh
canya al feixisme!
i com diu l’Albert que ens avisin que els vindrem a fer una visita cordial i... Llegir més alegre!

L

Llibert Càceres

Igualada

3 de novembre 2009.12:17h

Respondre

Estava cantat que la PxC es presentaria a les eleccions i que farà molt mal tant a l’Entesa com al PP. Jo crec que és un partit que va de cara als problemes reals de la gent: atur, immigració,... Llegir més inseguretat ciutadana...Amb el seu discurs de ben segur que entraran a l’ajuntament i probablement treguin un parell de regidors. La PxC pot guanyar molts vots a Fàtima, als barris del centre històric d’Igualada i també allà on hi ha més immigració. No s’ha de confondre xenofòbia amb la realitat: en aquest país deu ser l’únic on els immigrants fan i desfan com volen i, a més, tenen molts més privilegis que nosaltres.

M

M.R

igualada

3 de novembre 2009.11:38h

Respondre

-és curiòs com hi ha persones disposades a fer el ridicul i ser la riota de veins i amics.

J

Joan carles

Igualada

3 de novembre 2009.11:29h

Respondre

Jo vaig rebre el fulletò i la veritat és que comparteixo les meteixes idees. Ja era hora que algú digues el que pensem la majoria de la gent d’igualada.

F

Felip Cortiella

3 de novembre 2009.10:43h

Respondre

Martí, no sé a què ve la comparació de PxC amb les CUP, però bé, tu sabràs...

El què em sembla incomprensible és com un partit obertament xenòfob i racista pot ser legal a dia d’avui...... Llegir més i encara més, com se’ls dóna cobertura des dels mitjans de comunicació.

PxC són uns feixistes, i crec que el millor que podem fer no és fer-ne publicitat, sinó intentar ignorar-los des dels mitjans. Clar, cadascú sabrà quina és la seva línia editorial...

A

Albert

igualada

3 de novembre 2009.10:23h

Respondre

D’independent tenim el Quim Romero i la seva troup d’unió no.
El proper dia, que ens avisi el sr. Anglada quan vititi la comarca, que l’anirem a rebre.

Fora feixistes!!!

à

àngel

Igualada

3 de novembre 2009.09:49h

Respondre

Només ens falta això;una banda de feixistes xenòfobs.

J

Jaume Blanch - Maier

Igualada

3 de novembre 2009.09:34h

Respondre

La mestressa de Cal Roure no se la veu molt contenta a la foto...

m

marti

igualada

3 de novembre 2009.08:59h

Respondre

Bé, ja només ens faltaven aquests !! . Ara només ens falten les CUP per acabar-ho d’animar, ah! i algún independent també estaria bé .

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.