TORNAR
PUBLICITAT

El CT La Pobla celebra la sisena edició del torneig de partida ràpida

esports
Diumenge, 1 novembre 2009. 22:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
ha tingut lloc aquest cap de setmana a les instal·lacions del CT La Pobla, la sisena edició del torneig de partida ràpida de La Pobla de Claramunt. Organitzat per la secció d'escacs d'aquesta entitat esportiva, hi han participat una vintena de jugadors de Capellades, Igualada, La Pobla... en jornades de dissabte i diumenge. El guanyador ha estat Albert Farriol, que amb tan sols 15 anys esta mostrant una evolució extraordinària.

El jove Albert Farriol va guanyar en una final emocionant al jugador del Capellades Joan Gual, l'altre favorit per guanyar el torneig.

En semi-finals, Gual es va enfrontar a sorpresa del torneig Manel Torres, que ha demostrat en poc temps una gran progressió que li anirà molt bé al CT La Pobla. L'altre semi-finalista ha estat el veterà jugador del CT La Pobla, Manuel Zumel, que també ha realitzat un fantàstic torneig. Finalment, cal destacar també el participant més jove, Unay Gonzalez, de 12 anys.

Club Tennis La Pobla de Claramunt


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.