TORNAR

El CPP Igualada Suro Pub perd per ben poc a l’Escala

CER L’Escala 4 – CPP Igualada 3

esports
Diumenge, 25 octubre 2009. 23:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dissabte passat el CPP Igualada Suro Pub va disputar la tercera jornada de la Divisió d’Honor Espanyola a la pista del CER L’Escala, on va estar a punt d’aconseguir la primera victòria. El partit va ser molt ajustat i va acabar amb victòria per la mínima dels locals. En la primera partida del matx, Kazeem Ahmed va superar brillantment al palista rus del CER L’Escala Volodymir Dvorak per 3-1. Seguidament, Jordi Satorras ampliava l’avantatge del club igualadí superant a David González per 3-2. Lluís Graells no va poder fer el tercer punt dels igualadins davant de Cristóbal García, contra qui va perdre per 1-3.

Imatge d'arxiu. D'esquerra a dreta, Kazeem Ahmed, Lluís Graells, Jordi Satorras

El conjunt local va empatar el partit a dos en la següent partida, quan Volodymir Dvorak va imposar-se a Jordi Satorras per 0-3. Kazeem Ahmed, però, va tornar a avançar als visitants guanyant a Cristóbal García per 3-2.

El partit tornaria a estar empatat, aquest cop a tres després que David González superés l’anoienc Lluís Graells per 0-3. D’aquesta manera, el partit va arribar al punt de desempat, els dobles, on la parella local Dvorak – García va imposar-se per un ajustat 3-0 a la igualadina Kazeem – Satorras.

Els igualadins vencen a Superdivisó Catalana

CPP Igualada 4 – CBR SC Els Amics 3

L’equip de Superdivisió Catalana del CPP Igualada Suro Pub va retrobar-se amb la victòria dissabte passat a Les Comes, després de l’última i ajustada derrota davant del CTT Ateneu 1882. Aquest cop els igualadins van superar per 4-2 al CBR SC Els Amics de Terrassa. El primer punt del partit fou obra de Josep Mª Alonso, que va guanyar per 3-1 a Toni Sallent. El conjunt local va fer el segon punt per mitjà del debutant Ricard Alert, que va derrotar a Albert Pagès per 3-2, en una partida que dominava l’igualadí inicialment per 2-0 i que es va acabar decidint al cinquè joc.

A continuació, Roger Domingo va superar l’egarenc Jordi Serres per 3-0, fent pujar el 3-0 al marcador. Els dobles van permetre als visitants sumar el seu primer punt; la parella Pagès – Sallent va superar la igualadina Domingo – Alert per 1-3. Els de Terrassa van seguir retallant distàncies amb la victòria d’Albert Pagès per 1-3 davant de Josep Mª Alonso, però finalment, Roger Domingo va fer el quart punt del CPP Igualada Suro Pub imposant-se a Toni Sallent per 3-1.

Segueix la ratxa de victòries a Preferent

CTT Vilanova i la Geltrú 3 – CPP Igualada 4

El CPP Igualada Suro Pub va sumar la tercera victòria en tres partits a Preferent diumenge passat a Vilanova i la Geltrú. Els igualadins van vèncer per 4-3 un partit que haguessin pogut guanyar de forma més clara. Joan Moriana va fer el primer punt superant Aitor Giménez per 3-0. La següent partida va suposar l’empat per al conjunt del Garraf quan Francesc Xavier Conde es va imposar per 1-3 a l’igualadí Bernat Bisbal. Els locals es van avançar amb la victòria de P. Blanco davant d’Eloi Zaragoza per 1-3, però en els dobles, la parella igualadina Moriana – Bisbal va aconseguir empatar l’encontre a dos guanyant als locals Conde – Giménez per 3-2 després de remuntar el 0-2 inicial en contra.

Joan Moriana va tornar a donar avantatge al CPP Igualada Suro Pub imposant-se a Francesc Xavier Conde per 3-2. Els del Garraf, però, no es rendiren i aconseguiren l’empat en la següent partida, on Aitor Giménez va superar Eloi Zaragoza per 2-3 després que l’igualadí dominés inicialment per 2-0. Finalment, Bernat Bisbal va fer el 4-3 definitiu davant de P. Blanco, a qui va vèncer per 3-0.

Bona actuació dels igualadins al Circuit Horitzó

Dissabte passat, dos palistes del CPP Igualada Suro Pub van participar al Circuit Horitzó en categoria Aleví-Infantil, on van aconseguir molt bons resultats. Joan Masip, benjamí, va assolir la tercera posició al nivell A, després de guanyar tres partides i perdre’n una. Albert Kenji Matsuoka va obtenir la segona posició al nivell B, amb el mateix bagatge de victòries i derrotes, fet que li va permetre aconseguir l’ascens al nivell A del circuit.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.