TORNAR

Bellprat acull l’equador dels MercAnoia, municipi de sentits

economia
Dimecres, 14 octubre 2009. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Bellprat ha celebrat el cinquè MercAnoia de la FACS amb una jornada plena d’activitats participatives on “el concurs de bolets i l’exposició Anoia, comarca de sentits” s’integraven perfectament amb les demostracions terapèutiques de l’Espígol “El Reco” i l’interessant xerrada del professor J. Gutiérrez sobre les Flors de Bach o la singular mostra del bosc i del camp on les olors del romaní, la farigola i la menta, acompanyaven als fruits secs, les llegums i les verdures que juntament amb els estris del camp i els animals de granja “fent la viu-viu per tot el mercAnoia” conformaven tot plegat, una postal de l’Anoia mes rural.

MercAnoia a Bellprat

Visita als expositors

Durant la jornada l’Alcalde Carles Pol Gual acompanyat pel president de la Federació Anoienca Emili Castells i membres del consistori, van saludar a tots els expositors i col·laboradors que, solidàriament, s’implicaren per fer de Bellprat el millor municipi de sentits. Entre ells, artesans del vímet amb Pepita Gual; a la llana, Juliana Dorn; als embotits, Can Codina, i d’altres, com la fleca de Jorba, els formatges de Veciana, la mel de Mas Buret, els ous de Coperal, el vi M. Alegre, l’Associació Amics de Tous i el restaurant - agroturisme - granja escola local de Can Casellas i per últim, la implicació de moltes persones actives i participatives per l’Anoia i el poble.

El proper MercAnoia es realitzarà a Veciana

Serà el diumenge 18 d’Octubre al Centre Recreatiu de Santa Maria del Camí (antiga N-II)

11h. Exposició “Anoia, comarca de sentits” amb l’audiovisual sobre els comerços adherits a la FACS,

12h. parlament de l’Alcalde i APERITIU.

Durant tota la jornada l’artista David Ribera farà caricatures personalitzades a tothom que ho vulgui i al pati del Centre Recreatiu s’exposaran i es vendran productes autòctons.

FACS


1 Comentaris

E

Eduard

Igualada

14 d'octubre 2009.13:35h

Respondre

D’això se’n diu màrqueting i, moltes vegades, només s’enganya a qui es vol deixar enganyar. Dos dits de front que res és gratuït i no donen ”duros a quatre pessetes”; pur sentit comú... Llegir més que, per a alguns, és el menys comú dels sentits.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.