TORNAR

Sergi Buka presenta El Impossibilista al Teatre de l’Aurora

Un dels il·lusionistes més destacats a nivell internacional

cultura
Dijous, 8 octubre 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després de l’èxit al Teatre Nacional de Catalunya la temporada anterior amb Umbra, l’il·lusionista Sergi Buka torna als escenaris petits per sorprendre de prop el públic amb la seva màgia. El Teatre de l’Aurora serà la primera d’aquestes sales que oferirà l’oportunitat de gaudir de la destresa i la imaginació de l’artista, i ho farà aquest cap de setmana, en tres funcions. Així doncs, els qui decideixin no allunyar-se massa d’Igualada amb motiu del Pont del Pilar trobaran a l’Aurora una proposta excel·lent per passar-s'ho bé.

Cartell de l'espectacle

El Impossibilista

Buka presentarà El Impossibilista, un espectacle per a tots els públics que explora els límits entre la il·lusió i la realitat i que, creat el passat juliol, tot just comença ara el seu recorregut. Tot parlant sobre l'origen de les cartes de la baralla francesa, el significat dels seus pals, les cares dels daus... mostra la seva habilitat i aconsegueix descol·locar l’espectador fent-lo creure per uns instants que el temps es pot aturar, els somnis poden fer-se realitat i la invisibilitat és possible. Ho farà a pocs metres del públic –per algun afortunat fins i tot a pocs pams–, una situació que els permetrà gaudir d’una manera privilegiada d’una de les arts més impactants.

Sergi Buka: il·lusionista.

-Qui és i què fa aquest Impossibilista?

-És un personatge que explica petits contes, anècdotes, llegendes, i que d’alguna manera provoca petits miracles per sorprendre el públic. Fa petits impossibilismes! (riu) Parla sobre l'origen de les cartes de la baralla francesa, el significat dels seus pals, les cares dels daus...

-Quins números hi podrem veure?

-D'una banda, és un treball recopilatori amb números que ja havia fet i que potser el públic ha pogut veure en algun altre espectacle i, d'una altra banda, és un recull de tota una sèrie de números i rutines inèdits que al llarg dels anys he anat creant, perfeccionant i millorant.

-És tot un canvi passar del TNC a l’Aurora... Per què aquest salt cap al petit?

-Últimament estàvem fent espectacles bastant grossos i jo sentia una mica la necessitat d’estar sol davant un públic no molt nombrós per crear una cosa bastant íntima i que els espectadors poguessin sentir de més a prop l’essència de la màgia. Em venia molt de gust recuperar aquella màgia de petit format que és molt difícil de realitzar en grans espais. És una màgia molt simple, molt màgica al mateix temps, perquè no s’hi utilitzen grans aparells, sinó elements molt senzills a l’abast de tothom que permeten sorprendre.

Reportatge sobre l'espectacle de Sergi Buka Umbra


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.