TORNAR

El CPP Igualada participa al Campionat de Catalunya per comarques

esports
Diumenge, 4 octubre 2009. 22:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dissabte passat el CPP Igualada Suro Pub va participar al Campionat de Catalunya per comarques celebrat a la localitat tarragonina de Riudoms, prop de Reus. Al matí es va disputar la fase de grups de la competició per equips, on l’equip igualadí estava enquadrat amb l’Èpic de Terrassa i el CTT Torroella.

Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka

L’equip integrat per Roger Domingo, Josep Mª Alonso i Ricard Alert no va poder superar aquesta fase en perdre davant d’ambdós equips per 1-3. En el primer partit, contra l’Èpic, Josep Mª Alonso cedia en el primer punt en perdre davant de Roger De las cuevas per 1-3. Ricard Alert va veure’s superat per Gerard Torrens també per 1-3. A continuació el dobles Domingo – Alert s’imposava per 3-0 a la parella egarenca Torrens – Tarrasó. Finalment, Gerard Torrens vencia per 0-3 a l’igualadí Josep Mª Alonso per establir el 1-3 definitiu.

En el segon partit, Roger Domingo no va poder avançar el conjunt igualadí en veure’s derrotat per J. Creixell per 2-3. Seguidament, Ricard Alert empatava el partit en imposar-se a F. Fontanet per 3-1. Els dobles tampoc van permetre als anoiencs agafar avantatge, ja que Alonso – Alert queien derrotats per 1-3 davant de Creixell – Ribas. Finalment, J. Creixell va fer el punt definitiu per al CTT Torroella en vèncer a Ricard Alert per 0-3.

A la tarda es va disputar la competició individual. Josep Mª Alonso va vèncer a Carlos Yeste (La Selva del Camp) en la primera ronda per 3-0, però no va poder superar a David Pérez (Borges) en perdre per 2-3. Roger Domingo i Ricard Alert no van poder superar la primera ronda davant de rivals complicats, però van disputar dos partits de gran nivell. Roger Domingo va perdre davant de Benito García (Olesa) per 2-3, i Ricard Alert, davant de Jordi Terricabras (Olot) també per 2-3.

Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka disputen el Circuit Horitzó

Dissabte passat, els joves jugadors del CPP Igualada Suro van participar al Circuit Horitzó. La competició va aplegar 72 palistes de categories aleví i infantil, que van competir en quatre nivells. Joan Masip i Albert Kenji Matsuoka, benjamí i aleví, respectivament, van entrar al nivell A, el més alt, on la majoria de jugadors eren de categoria infantil. Malgrat això, els igualadins van fer un bon paper. Joan Masip va quedar en cinquena posició final en guanyar tres partides i perdre’n una, mentre que Albert Kenji Matsuoka en va guanyar una i en va perdre tres.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.