TORNAR
PUBLICITAT

Mal Llamp organitza el I Torneig de futbol de colles de diables

societat
Dissabte, 3 octubre 2009. 04:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Grup Mal Llamp d'Igualada, amb motiu del seu 20è aniversari, ha realitzat diverses activitats al llarg d'aquest any. Amb l'entrada de l'octubre, l'entitat ha organitzat el primer Torneig de Futbol de Colles de Diables de Catalunya. Aquesta competició es durà a terme aquest cap de setmana (3 i 4 d'octubre), i hi participaran 12 colles d'arreu del país. El torneig consta d'una lliga el dissabte i el diumenge la fase final.

Cartell del torneig

Paral·lelament al Torneig, el dissabte al vespre els Mal Llamp han organitzat un sopar amb totes les colles de diables, i després, a partir de les 11 del vespre, una disco-mòbil a l'amfiteatre de les Comes, on es convida a tothom qui ho vulgui.

Aquesta entitat vol donar les gràcies al Patronat Municipal d'Esports d'Igualada, l'Ajuntament d'Igualada, el moviment IGD Cultural i a l'altra colla de diables de la ciutat, els Diables d'Igualada, els quals ens han ajudat plenament en l'organització del torneig i sense el suport dels quals, no hagués pogut ser viable el nostre projecte.

Activitats del 20è aniversari

Els Mal Llamp van començar participant amb els tres tombs el gener; fent la carrossa del rei carnestoltes al febrer; una excursió al març amb el nostre drac Mal-llamp; organitzant FIRAFOC, primera fira del foc i l'espectacle pirotècnic a l'abril; al maig jocs infantils a la rambla; el juny inauguràvem una exposicio i participàvem a la Flama del Canigó; al juliol, acte central dels 20 anys, una trobada de dracs; a l'agost i dins la Festa Major, inauguració de la nova bèstia del grup; al setembre, hem participat en la fira d'entitats posant un estand.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.