TORNAR

anoiadiari engega l'octubre amb la nova temporada

1r aniversari amb nous continguts i més col·laboradors

Dijous, 1 octubre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
anoiadiari·cat estrena amb el seu primer aniversari, un seguit de novetats per aquesta segona temporada. S'incorporen nous col·laboradors i noves seccions, i destaca també el fet que dona la possibilitat a tots els seus lectors a fer-se un bloc a través d'anoiadiari·cat, com poden ser els de mesvilaweb o els de blogspot. Amb aquest primer aniversari incorporem també el format d'anoiadiari per a mòbil i per iphone. Ja no tindràs cap excusa per llegir l'anoiadiari siguis on siguis.

Ernest Benach en la xerrada 'La Catalunya 2.0' en el primer aniversari d'anoiadiari

anoiadiari versió mòbil

anoiadiari versió iphone

Ara fa exactament un any, el compte enrere que es visualitzava a anoiadiari.cat va donar pas aquest diari digital. Amb un any hem aconseguit 3.000 lectors diaris, més de 1.000 subscrits que reben el butlletí cada matí, més de 4.000 comentaris, més d'un centenar de cartes dels lectors, i un planter amb més de 50 col·laboradors i articulistes, 72 blocaires a l'Anoiasfera i visites d'arreu del món. Avui, primer d'octubre, volem felicitar a tota la gent que ho ha fet possible engegant la segona temporada d'anoiadiari amb incorporacions i novetats.

Vols fer-te un bloc? anoiadiari t'ho posa fàcil!

anoiadiari·cat posa al teu abast la possibilitat de fer-te un bloc vinculat al diari. De la mateixa manera que ja hi ha una setantena de blocaires anoiencs que comparteixen els seus 'posts' a través de l'anoiasfera, a l'estil dels blogspot o els mésvilaweb, els usuaris d'anoiadiari que vulguin tenir el seu propi bloc, tindran una manera senzilla de fer-ho. Si us interessa només cal que contacteu amb nosaltres i ben aviat el tindreu operatiu.

anoiadiari al mòbil

Nova temporada i també nous formats. Els usuaris del telèfon mòbil podran llegir anoiadiari amb un format menys feixuc per a la petita pantalla. Tan des d'un mòbil com des d'un iphone, navegar per l'actualitat d'anoiadiari serà a partir d'ara més senzill. Des de l'iphone la connexió amba quest nou format és automàtica.

Més novetats

Amb motiu d'aquest aniversari incorporem nous col·laboradors. L'Oriol Solà ens aproparà al llarg de la setmana elements curiosos i sorprenents d'arreu del planeta, la Sònia Morera, a través de la seva columna d'opinió, la visió novayorkina de la realitat anoienca i també americana, en Víctor Rodríguez el seu testimoni des de ses Illes, en Josep Ferrer des de l'alta Anoia i en Josep Rosell des de l'Anoia Sud, Piera. Incorporem també a l'igualadí Toni Cortès i per les qüestions del setè art, el periodista David Canto ens aproparà el seu testimoni i la seva visió més crítica.

Primer aniversari

Avui, primer d'octubre és la data assenyalada per aquest primer aniversari. L'acte de celebració, però, va tenir lloc al Teatre de l'Aurora la setmana passada. El persident del Parlament, Ernest Benach, va compartir una vetllada amb un centenar de persones que van escoltar amb atenció les explicacions d'un polític 2.0 sobre les xarxes socials i la participació dels ciutadans en la política. Alguns dels lectors, van fer-ho a través del livestream, i altres va participar-hi a través del twitter. Per tots aquells que no van poder-hi assistir, us deixem un petit recull del que va ser la xerrada, un vídeo elaborat pels joves emprenedors de Global Production.


1 Comentaris

P

Pau

5 d'octubre 2009.10:12h

Respondre

Genial això dels mòbils! Molt bona pensada, és molt més pràctic!
Endavant amb la feina!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.